To The Anime World forever

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • headbang_

NO WAY ! geriau pasiliksiu cia ir tyliai viena su savo smiltpele gyvensiu.. jokiu tu nuotikiu ir linksmo gyvenimo man nereik.

Comment

• Vego
      Bambukas

• 2007 07 03
      • 57

100 procentu taip, bent jau kaska veikt daugiau butu

Comment

• Smart
        Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
        • 118

Autorius Vego
        veikt daugiau butu
        Taip pat prie PC sedetum.

Comment

• SeiSoraYu
          That's my pie.

• 2007 03 09
          • 212

Neturiu nuomonės.Duokit alaus ^^

Na o jei ričmiau tai gal ir įdomu būtų pažiūrėt iš arti kaip ten viskas atrodytų...Bet baikim fantazuot juk tokio pasaulio nėra xDDD

My DeviantArt

Comment

• FainaruFantaji
            Cyber Snake

• 2007 04 28
            • 579

Autorius SeiSoraYu
            Neturiu nuomonės.Duokit alaus ^^

Na o jei ričmiau tai gal ir įdomu būtų pažiūrėt iš arti kaip ten viskas atrodytų...Bet baikim fantazuot juk tokio pasaulio nėra xDDD
            Urusai!!!
            Anime world egzistuoja visai kaip ir kruva kitu world`u, paprasciausiai mes apie toki nezinotume jei jo nebutu! Baka!

Working underground.

Comment

• Eisas Kuperis
              Simintis Sun

• 2006 01 25
              • 355

O čia jau viskas priklauso nuo to kokia laki vaizduote, jei ji pakankamai didele, anime pasaulį galime suprasti kaip pilnavertį šio pasaulio analogą anime stiliumi, kuris gali aprėpti viena anime arba visą žanrą (gal net daugiau) ir atitinkamą laikmetį. Na o jei nelysti į ta uber fantastika, pasilikti su tuo kas yra šendiena žinoma, anime pasaulis gali apsiriboti vienos ovos arba tv serialo ribomis, nieko čia nepučiant. Va čia gali buti dar viena priežastis, dėl kurios sutiktumėt/nesutiktumėt keliauti i anime pasauli. Niekeno netraukia nors ir gražus, tačiau ribotas labai gyvenimas. Na o pilnavertis analogas... Net neisivaizduoju kaip jis galėtu atrodyti, turint omeni anime piešimo ipatumus, bet kažkodėl manau jog prie tokio pasaulio priprasti galima.

Beto, fantazuoti sveika. Ar šiais laikais jau nebe

Comment

• Vego
                Bambukas

• 2007 07 03
                • 57

Autorius Smart
                Taip pat prie PC sedetum.
                tu labai zinai ziuriu ka as veikiu... ir anime izuriu ne per PC o per TV taip kad priesingai mano gyvenimas negu tavo nesisuka aplink PC

Comment

• Smart
                  Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                  • 118

Autorius Vego
                  tu labai zinai ziuriu ka as veikiu... ir anime izuriu ne per PC o per TV taip kad priesingai mano gyvenimas negu tavo nesisuka aplink PC
                  Mano gyvenimas priesingai negu tavo nesibaigs taip greitai.

Comment

• FainaruFantaji
                    Cyber Snake

• 2007 04 28
                    • 579

Autorius Eisas Kuperis
                    O čia jau viskas priklauso nuo to kokia laki vaizduote, jei ji pakankamai didele, anime pasaulį galime suprasti kaip pilnavertį šio pasaulio analogą anime stiliumi, kuris gali aprėpti viena anime arba visą žanrą (gal net daugiau) ir atitinkamą laikmetį. Na o jei nelysti į ta uber fantastika, pasilikti su tuo kas yra šendiena žinoma, anime pasaulis gali apsiriboti vienos ovos arba tv serialo ribomis, nieko čia nepučiant. Va čia gali buti dar viena priežastis, dėl kurios sutiktumėt/nesutiktumėt keliauti i anime pasauli. Niekeno netraukia nors ir gražus, tačiau ribotas labai gyvenimas. Na o pilnavertis analogas... Net neisivaizduoju kaip jis galėtu atrodyti, turint omeni anime piešimo ipatumus, bet kažkodėl manau jog prie tokio pasaulio priprasti galima.

Beto, fantazuoti sveika. Ar šiais laikais jau nebe
                    Fantazuoti visada buvo sveika ir butina, jei ne zmogaus svajones, tikejimas ir visi kiti panasus dalykai kas jam padetu gyventi? Argi smagiau butu dirbti nuo 8 iki 8 ir toliau savo darbo ir laikrascio nieko nematyti? Galu gale, mums gal tik atrodo jog tai tik fantazija, bet kazkur viskas vyksta is tiesu. Juk vien zmogaus protas yra savotiskas atskiras pasaulis kuriame knibzdete knibzta ivairiausios gyvybes formos, didziuliai pasauliai ir visa kita. Kalbant apie pripratima prie pasaulio... Laisvai, juo labiau atsizvelgiant i tai, kad net jei ten ir kasnors patektu jis tikriausiai nezinotu, kad kazkada buvo kitur, o net ir zinodamas negaletu nieko pakeisti ir galiausiai priprastu. Bet kuriuo atveju supratau viena dalyka... Nesvarbu, kad net jei ir siuo metu esi ne tam pasauly kuriam priklausai reikia kabintis i gyvenima ir parodyti jog ir budamas ateiviu sugebi pasiekti kazka.

Working underground.

Comment

• Eisas Kuperis
                      Simintis Sun

• 2006 01 25
                      • 355

Autorius FainaruFantaji
                      Bet kuriuo atveju supratau viena dalyka... Nesvarbu, kad net jei ir siuo metu esi ne tam pasauly kuriam priklausai reikia kabintis i gyvenima ir parodyti jog ir budamas ateiviu sugebi pasiekti kazka.
                      Katik atsakei į savo klausimą. Neilgai užtrukai,

Autorius FainaruFantaji
                      Kurse me... Gyvendama siandien net ir dabar praleidziu 60% laiko skrajodama kazkur toli. Eisai, tu gan teisus, bet ka daryt pamisusiam fanui, kuris galva padetu del savo minties?
                      Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2008-01-25, 23:58.

Comment

• Uniccorn
                        Ner Laiko

• 2007 07 02
                        • 84

Zinoma,kad sutikciau, gal ir draugu pasiimciau xD beto tam pasauly visokiu keistuoliu turetu buti pilna, o tai traukia...
                        Kiekvieno sirdis kazko pilna
                        Pas vienus gera,kitus bloga
                        Tik pas mane ji tuscia
                        Nieko joje nebera

Comment

• _dZes_
                          Music's in my soul
                          • 2008 01 22
                          • 38

Yes yes and one more time yes! tik pasiulykit ishkart sutinku ir lekiu xD anime world man visishkai idomesnis uz si. Ten linksmaiu givent butu, ivairiu nuotikiu nutiktu
                          http://r1.bloodwars.net/r.php?r=54269

Comment

• SeiSoraYu
                            That's my pie.

• 2007 03 09
                            • 212

Na aš vaikystėj pamenu fantazavau kaip iškeliausiu į anime pasaulį ir sakydavau ,, nesamonė, kad kiti mano jog ko žmogus nemato- to nėra (beje ta mintis vis tebesisuka mano galvoje ir visdar taip tebemanau)---tačiau bentjau aš tai gyvenu ne anime pasaulyje o toje erdvėje kurioje sklando mano mintys.Ne tai tikrai ne žemė...su žeme niekada nepalaikydavau stipraus ryšio--^^

Jei kažas ir mano kad aš kvanktelėjau , tai tegul---man negaila ^^
                            Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2008-01-27, 16:35.

My DeviantArt

Comment

• FainaruFantaji
                              Cyber Snake

• 2007 04 28
                              • 579

Autorius SeiSoraYu
                              Na aš vaikystėj pamenu fantazavau kaip iškeliausiu į anime pasaulį ir sakydavau ,, nesamonė, kad kiti mano jog ko žmogus nemato- to nėra (beje ta mintis vis tebesisuka mano galvoje ir visdar taip tebemanau)---tačiau bentjau aš tai gyvenu ne anime pasaulyje o toje erdvėje kurioje sklando mano mintys.Ne tai tikrai ne žemė...su žeme niekada nepalaikydavau stipraus ryšio--^^

Jei kažas ir mano kad aš kvanktelėjau , tai tegul---man negaila ^^
                              Bent is manes gauni 120% palaikyma... Kada gi as grisiu namo...?!

Working underground.

Comment

• Fliuxus

Man atrodo tie kurie paspaude (Oh yeah) yra tikri otaku o kitiem dar biski truksta iki otaku.

Comment

Working...