Žinot gerai pagalvojus , ši tema lb keista ... Manau kiekvienas iš mūsų įsivaizduoja anime pasaulį kitaip ? Na tai kiekvienas teikdamas ar norėtų keliaut ar ne kalba apie skirtingus pasaulius ... Gaunasi kaip toj patarlėj : 1 apie batus , kitas apie ratus ... Pats žodis anime , tai yra japonu animacija kuri visiškai skiriasi 1 nuo kitos ... Kaip ir paveikslai ... Taigi geresnis klausimas iškyla : į koki anime pasaulį keliatum ? Jeigu keliautum į anime apsaulį pagal savo įsivaizdavimus : ok ... Bet jeigu į tokį kokį jį įsivaizduoja kažkas kitas ? Na irgi keliaučiau , bet nemanau kad akm kitam apsimoketu ...
To The Anime World forever
Collapse
X
-
As atsisakyciau, nes noriu i Final Fantasy pasauli... Mirstu vien nuo tokios minties!
O sis pasaulis, tai tikrai jau igriso negyvai... Beje jei girdejot toki bajeri, kad jei labai kazkuo tiki ir nori papult i kazkoki pasauli, tai po mirties i ji ir patenki? Man si teorija patinka, del to as ja ir tikiu... Ech...
Working underground.Comment
-
Aš už alų, jei nemoki gerai gyvent šiam pasauly tai ir kitas pasirodys prastas, nepaisant to kaip į jį nori patekt ir gyvent, galiausiai ta pati monotonija užpultu ir norėtus grįžti. O šiaip labai jau vaikiška mintis...Comment
-
Greičiausiai dauguma žmonių sutiktų ten persikelti, dėl to, kad animėje yra visko - džiaugsmo, humoro ir t.t tai kaip pasaka, aš nenorėčiau man užtenka tiek kiek matau, tame esmė gal ir yra, kad kai kurie žmonės nori nuvažiuoti į japoniją (anime fanai) dėl vienos priežasties - kad ten mangos, anime ir t.t daug, o kiti dėl kitos - kad būtų arčiau animes. Visi anime yra vaizduojami japonų kultūros tad kaikurie gali taip svajoti "oj nuvažiuosiu japonijon, yr man gyvenimas gerai klosis kaip animėje" - nė velnio.
Taigi visos mano nesamonės susumavimas, kad dauguma žmonių nori patekti į anime net negalvodami dėl to kad ten gelytės paukštukai ir t.t o jei kaikurie nori dėl anime vaikinų ar merginų tai jiem tikrai kažkas blogai, tai juk paprasčiausia pieštuku nupiešti ant lapo žmonės.Watashi wa namewa Kashim. Juuroku sai desu. Hajimemashite.
Comment
-
gal ten atsirastų daugiau žmonių kurie sugeba patylėt visai nieko būtų, sutikčiau, kad ir kaip myliu mūsų niokojamą Žemę.
tau gerai. kai kas šitam pasauly jaučiasi nelaimingas(turiu omeny emo), o kai kam gal tiesiog įdomu būtų.
tik gink Dieve nepriskirk manęs prie emo.Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-10-06, 17:21.Comment
-
Manau mano nuomonė priklausytų nuo 3 dalykų:
1. Į kokio tipo pasaulį patekčiau;
2. Kas man siūlitų į tą pasaulį patekti;
3. Kokia aš ten būčiau (ar turėčiau kokių galių ar pan.)
Thats allComment
-
Va, grynai kaip vienas narys sakė, gal būtų daugiau tokių žmonių kurie patylėtų, tai taip ir sakau, jūs norit ten patekti nes ten taip viskas gražu? Patekit į kokį nors Death Note ir bus tas pats pasaulis tik paišytas ir Japonije.
Sekmės jum į popieriaus lapą kurį vėliau kasnors sugamžys ir jūsų svajonės tame pasaulyje baigsis jei esate tokie silpni ir nemokate išgyventi šiame pasaulyje ir įsivaizduojate "anime" kaip pasaulį ..Watashi wa namewa Kashim. Juuroku sai desu. Hajimemashite.
Comment
-
baaaa, balsavau kaip ir paprase, pagalvojau 5 secundes,, , isrinkau OU YEAH
ir tik paskuj pastebejau kad ten alu duoda jei be nuomones=/////////
ir dar iskarto sugalvojau keliaut viasm laikui i planeta su 3 saulemis, t.y. i Trigun pasali,,
nes ten visi kaubojai ir geria daug ir viska kas dega.........=]]
PS
blindside tu mane gasdini4 centimetres per secondComment
-
blindside... Tu beprotis kaip as, bet is kitos puses... Galetum man sautuva iremes galva verst sakyt, kad anime pasaulis tik popierius... VERCIAU MIRSIU NEI TAI SAKYSIU. Anime pasaulis galbut netgi gali but imanomas dalykas, juk visokiausiu zvaigzdynu, planetu ir so on priskaiciuota milijonais ir daugiau. Kas zino kaip kitose planetose issivyscius gyvybe ir kaip ten daiktai atspindi sviesa and so on. Paprasciausiai, tai kas mums ismislas - kazkam, kazkur yra REALUS DALYKAS.
Working underground.Comment
-
Čia tokia jau gija. Nuomonės skirtingos tik todėl kad kiekvienas savaip mato (ar tiesiog nori matyti) anime pasaulį. Kažkam tai dimensija plati kaip ir musu visata, kažkamt galbut tik vienas konkretus anime, ir toliau jo ribų niekas. Vienam šviesus idomus pasaulis, kitam kraupus kur kraujo daugiau nei vandens, trečiam fantastinis ateities arba magiškas, ketvirtam tiesiog hentai, penktam anime nieko daugiau kaip poporiaus lapas su žmogeliukais, toliau vaizduotė neveža. Kaip kas isivaizduoja tą anime pasauli. Jei jį matome gražesnį ir įdomesnį už šį, tikrajį (kaip aš), aišku kad norėtusi ten keliauti. Kas gi iš jūsų nenorėtu geresnio gyvenimo, jei kas pasiulitu. Užtat rinktis prastesni variantą nenorėtu niekas.
Galiausiai jei mums patinka anime, tai ir anime pasaulis turėtu patikti. Ar tiesiog žiurime nes neturime ką daugiau veikti.
O realybė... Ji yra tokia kokia yra - kolkas labai ribota. Svajoti, galvoti galime daug, apie kitus pasaulius, apie realybės platuma, apie stebuklus ir kas musų laukia.. bet gyventi reikia šendien. Šendien reikia stogo, maisto, geresnio daigto, sveikatos. Tad tiesiog būkime realistais ir svajokime apie fantastinius dalykus, o visa kita parodys ateitis.Comment
Comment