To The Anime World forever

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SinbadaZ

Sutikciau jei tas pasaulis butu toks koks noriu... Pasaulis nera niokojamas karu ar urbanizuotas kaip musu. Visi sneketu japoniskai o savoka "negrazi mergina" neegzistuotu.
    Taip pat nebuciau juodadarbis, o svajotojas neblogai besikaunantis katanom.
    Va tada butu awesome

Comment

• Jabatan
      kaprizas

• 2002 04 07
      • 71

samuraju laiku japonijoj gyventi ir mirti pimos kovos metu...gal ir awesome
      Everything is everything

Comment

• ^sancta^

Autorius Ozis
        <...> kazkoks ribinis greitis, kuris kai bebutu keista yra artimas sviesos greiciui.<...>
        Autorius Eisas Kuperis
        <...>Visai galimas daigtas kad švieso greičio neimanoma viršiti,<...>
        As sakau kad ymanoma virsyti tik tirkai nezinomos pasekemes ... Seip ar taip yra daleles kurios juda greiciau nei sviesa , ir tj yra yodyta , jos visada uda per mumis ... Taigi jeigu kazkas jau juda greiciau uz sviesa , tj reiskia kad judeti tokiu greiciu ymanoma

Comment

• Eisas Kuperis
          Simintis Sun

• 2006 01 25
          • 355

Dar šiektiek užmečiau į kelis likusius neperskaitytus pasisakimus. Dažnai kartojasi pasakimas "Kas per daug, tas nesveika" Šimtu procentu su tuo sutinku todėl ir manau kad šios ralybės man jau perdaug. Daug metų pasėdėjau, nieko naujo nepamatysiu be to kas dar laukia žemės ateityje. Tai va, sėdžiu ir laukiu kas bus rytoj. Anime tik kvailos fantacijos? ėėė, nevisai sutikčiau yra anime kurie ganėtinai artimi rialiam pasauliui išskyrus piešimą. Dar kažkas minėjo 2D pasauli. Bet nė vienas nenumano kaip jaustusi atsidure 2D erdvėje. Anime pasaulis gali ir 3D, juk toks jis ir vaizduojamas piešiant su perspektyva.
          Nu šitam pasaulyje yra daug nuostabių dalyku, bet čia jau koks kieno skonis. Jei man ši rialybė pilnai itiktu aš niekada nebučiau susidomėjęs anime. Galima, galima puikiai gyventi ir čia, kurti anime pasaulį šioje rialbėje, bet pasirikti kelione į gatava pasaulį butu papraščiau. Na taip, kai kurie anime pasauliai man tiesiog pasakiškai gražūs ir įdomus, kažko panašaus žemėje galėčiau tikėtis nebent po 200 - 500 metu ir tai vargiai, nes neišku kur viskas pasuks. Kitas itin labai svrbus dalykus patys to anime pasaulio gyventojai. Nenorėčiau ilgiau 10 minučiu buti tarp tokiu kaip CS botai, o anime žiurovai neretai pasikundžia kad kai kurie herojai turi prastai ar net labai prastai išvystitus harakterius.
          Man reikalinga ivairovė, daugiau ivairovės, dar daugiau ir dar... Anime turi daug žanrų, jie visi skirtingi, taigi jei visą sumesti į vieną, ivairovės pakaktu.
          Na mane pasauli kiekvienas isivaizduoja vis kitoki, čia labai derėtu ir prie to klausimos tos priedas. Į butne kokį anime pasaulį jus norėtumėte\nenorėtumėte. T.y. kokį jūs anime pasaulį isiviazduojat. Na tarkim man jis panašus į šia rialbybe, tik kaip ir kitaip nudažyta. Tarsi tai kas geriausia animuose butu suteikta šiam pasauliui. Vienoje vietoje tilpu visi laikmečiai, visi žanrai, ir nebutu jokių bugu, kadangi aš esu ir kosminės fantastikos gerbėjas, žinoma man anime pasaulis neapsiribotu viena planeta. Tai tiek trumpai, nes jei dar rašysiu liksiu be vakarienės.

Comment

• tamagochi
            Suši valgytojas

• 2005 10 19
            • 138

Autorius Ozis
            Yra irodyta, kad tiek mineti kovos menu meistrai, tiek pvz ledo ritulininkai sugeba zaisti mases centrais (o kartu ir vidine kuno energija) - juk kaip kitaip luztu plytos/blokai/cerpes/dolerio kupiuros ar "shaiba" sugebetu skrieti 100 myliu per valanda greiciu? Taigi tai yra imanoma, tereikia daugybes pastangu treniruoja savo prota, siela ir kuna. Nebutina del lekti i "Anime World", tiesiog netingekit, o dirbkit...
            tarp kitko kovos menus esu pats bandes, tai apie mases centro valdyma zinau Kai kurie paprasti triukai leidzia pasiekti nuostaba keliancius rezultatus be dideliu pastangu.
            Dar pastebejau, kad treniruojantis gerokai pagereja reakcija - pvz jei pamatai nuo stalo krentant kokia vaza, tai vaizdas atrodo kaip suletinimas per filmus. Tada visai nesudetinga istiesti ranka ir pagauti

Comment

• Ozis

Autorius ^sancta^
              As sakau kad ymanoma virsyti tik tirkai nezinomos pasekemes ... Seip ar taip yra daleles kurios juda greiciau nei sviesa , ir tj yra yodyta , jos visada uda per mumis ... Taigi jeigu kazkas jau juda greiciau uz sviesa , tj reiskia kad judeti tokiu greiciu ymanoma
              Nagi nagi pasidalinam... (perbegau akimis scholar google ir ka rasdavau tik arba konstotuojama fakta, kad tokiu nera arba prielaidas, kad tokios daleles visgi gali buti, ir jei jos butu kokias savybes jos turetu tureti)
              Su jumoru:
              Siaip as irgi zinau daleles, kurios juda greiciau uz sviesa - monarchonai. Kas tai? Na siu daleliu turi visi kilmingieji. Karaliai turi neigiamo zenklo monarchonus, o kiti turi teigiamo zenklo monarchonus (kartais vadinamus princonais). Kaip jos juda? Na karalius mirsta, tai iskarto (=momentaliai) atsiranda naujas. Tai gali vykti tik jei yra tokios daleles. Taigi sias daleles atrades mokslininkas nutare pasitelkti sia technika - tik jis nezudydavo karaliu, o juos kankindavo, tada tam tikrais laiko momentais princai pradedavo virsti karaliais, bet kadangi karalius nemirdavo princai jais netapdavo, bet jo kolegos signala uzsifruodavo. Zodziu dabar yra patentuojamas sis dalykas ir jis pakeis mobiliakus. Tik vel reiks mokytis arba morzes abecele, arba mokytis skaityti binariniu kodu. Tiek naujienu is Disko (Discworld).

Comment

• ^sancta^

Autorius Ozis
                <...>Nagi nagi pasidalinam... (perbegau akimis scholar google ir ka rasdavau tik arba konstotuojama fakta, kad tokiu nera arba prielaidas, kad tokios daleles visgi gali buti, ir jei jos butu kokias savybes jos turetu tureti)<...>
                Nesamone , as zinau kad jos yra ... Ten google visi nusisneka , tjp tjp ... O sejp tj , kiek as pamenu jos tikrai yra , kazkada tj tebuvo hipoteze , bet buvo atlikti bandymai ( padaryta keliu simtu(berods) metru sorio svino turbina (lb galinga) ir issukta , na ir buvo matyti kazkokios ten daleles , tjp buvo yrodyta kad tj tiesa ... ) Tj wa nepamenu ar ten tjp tixlei viskas vyko ,bet pan ... Todel nemanau kad tj tik teorija visdar nes tj buvo jau yrodyta ir berods visai nesenai ... Pries kelis metus

Comment

• Ozis

Autorius ^sancta^
                  Nesamone , as zinau kad jos yra ... Ten google visi nusisneka , tjp tjp ... O sejp tj , kiek as pamenu jos tikrai yra , kazkada tj tebuvo hipoteze , bet buvo atlikti bandymai ( padaryta keliu simtu(berods) metru sorio svino turbina (lb galinga) ir issukta , na ir buvo matyti kazkokios ten daleles , tjp buvo yrodyta kad tj tiesa ... ) Tj wa nepamenu ar ten tjp tixlei viskas vyko ,bet pan ... Todel nemanau kad tj tik teorija visdar nes tj buvo jau yrodyta ir berods visai nesenai ... Pries kelis metus
                  metrais niekas nesveria.
                  beje idomumo delei pasakysiu, kad norint igreitinti elektrona, reikia tureti keliu desimciu kilometru spindulio trasa, o ne keliu simtu metru turbina ^^

Comment

• ^sancta^

Ten ne svorio o storio turejo but parasyta ... Ir jos sienos bej dugnas buvo keliu simtu metru storio , o ne talpa ... Kokio ten dydzio trasa buvo tj neisivaizduoju ...

Comment

• Temari

Neskit mane greiciau i 'Naruto' pasauli!!! ^_^

Comment

• ^sancta^

Autorius Temari
                        Na nz , as abejoju ar noreciau i naruto pasauli ... Ten lb greit mirstama ... Nemanai?

Comment

• Sasumi
                          AquariusKiss

• 2006 08 06
                          • 190

Autorius Temari
                          O!!!varysam kartu

Comment

• Vicky

Uff keisti tie anime fanai... dauguma ish tu kurie pasake jog nori i anime pasauli nepateike aiskiu argumentu....vienintelis argumentas kad musu pasaulyje nera kas veikt nieko neitikina... nes visi kurie raso kad nori cia likti kazkaip randa ka cia veikti... ir apskritai negi visi anime fanai bent didziausieji yra tokie pesimistai... aisku yra pora zmoniu kurie apsvarsto ir cia esancius gerus dalykus ir ten ir tik tada pasirenka, bet visi postai kurie sako kad real world shudas ir cia ner ka veikt arba tiesiog nesamone.... na ju nuomone labai tiketina pasikeis per pora metu arba... jie sutvirtins lietuvos kaip daugiausia savizudziu ishugdancios(niekaip nesugalvojau tinkamo zodzio) salies pozicijas... nu gal cia biski ir per ziauriai...bet rimtaj palyginkit postus kur rasho tie kurie noretu i anime ir kurie ne... cia beveik optimistai ir pesimistai susiskaide i 2 dalis(yra ishimciu nieko nesakau...o ir tie kurie ten del mergu noretu...nu irgi galima atleist, jej jau cia su mergom sunkiai sekasi...); tikuosi kad ne visa lietuva tokiu procentu i optimistus ir pesimistus susiskaidzius...o jej jau nevisa tada gaila bent to kad anime fanaj daugiausia pesimistai...=/

Comment

• Youka
                              bishoujo

• 2006 01 30
                              • 335

geras pastebejimas. pacioj anime tevynej savizudybiu skaicius taip pat kraupiai didelis. zinoma, maziausiai del anime, daugiausiai del nacionalinio charakterio ir poziurio i gyvenima ir savo socialini statusa.
                              cia daug zudosi, bet dar daugiau kalba (ir aciu dievui), tikiu, kad 85% isaugs is savo neitikimo liudesio

Comment

• niekšas
                                forumo idiotas

• 2006 08 23
                                • 544

Autorius Vicky
                                Uff keisti tie anime fanai... dauguma ish tu kurie pasake jog nori i anime pasauli nepateike aiskiu argumentu....vienintelis argumentas kad musu pasaulyje nera kas veikt nieko neitikina... nes visi kurie raso kad nori cia likti kazkaip randa ka cia veikti... ir apskritai negi visi anime fanai bent didziausieji yra tokie pesimistai... aisku yra pora zmoniu kurie apsvarsto ir cia esancius gerus dalykus ir ten ir tik tada pasirenka, bet visi postai kurie sako kad real world shudas ir cia ner ka veikt arba tiesiog nesamone.... na ju nuomone labai tiketina pasikeis per pora metu arba... jie sutvirtins lietuvos kaip daugiausia savizudziu ishugdancios(niekaip nesugalvojau tinkamo zodzio) salies pozicijas... nu gal cia biski ir per ziauriai...bet rimtaj palyginkit postus kur rasho tie kurie noretu i anime ir kurie ne... cia beveik optimistai ir pesimistai susiskaide i 2 dalis(yra ishimciu nieko nesakau...o ir tie kurie ten del mergu noretu...nu irgi galima atleist, jej jau cia su mergom sunkiai sekasi...); tikuosi kad ne visa lietuva tokiu procentu i optimistus ir pesimistus susiskaidzius...o jej jau nevisa tada gaila bent to kad anime fanaj daugiausia pesimistai...=/
                                Anime ir pesimizmas nepričiom .Man ir čia labai gera, bet ir ten butų,ko gero, dar geriau.Bet ten varyčiau (jei varyčiau) ne todėl, kad man čia blogai,o todėl, kad ten labai faina . O tie kas rašė, kad "čia blogai tai varyčiau ten", taip rašė ne todėl, kad anime juos kaip nors nesveikai paveikė,o todėl, kad gal kai kam gyvenimas čia iš tiesų yra š... Sutikite,kad ne visu musu gyvenimas rožėmis klotas.Vieni gal gyvena gerai, o kiti negali išbristi iš š... Ir žudosi žmonės tikrai ne del neturėjimo ką veikt. Jei pvz mano gyvenimas butų š... tai aš irgi varyčiau į anime world (jei tik pakliutu tokia proga ) nedvejodamas.

Comment

Working...