O tu pagalvok kas butu jei mes neterstume aplinkos. Nebutu nei automobiliu, nei ganyklu be kuriu beje nebutu ir daug ko kito. No civilization at all ! Ar patiktu taip primityviai gyventi? Pasaulis yra grazus ir su tais tersalais ir pan, juk atmosferoje dar nera vien nuodingosios atliekos ir dujos (bent jau kol kas). Gamta dar neismire ir tikrai yra kuo grozetis ir dziaugtis, o jus jau is karto, pirmai progai pasitaikius norit maut is sio pasulio, lyg neturetumet ko daugiau cia veikti, na gal ir neturit, as nezinau. Bet as tai tikrai turiu ir net nedvejodama atsisakyciau.
To The Anime World forever
Collapse
X
-
-
As asmeniskai sutikciau keliat y anime pasauly forever ... Visdelto anime pasaulis tj tas pats kas ir musu pasaulis tik , na toks koks jis buvo pries 20-50 metu , kj zmones dar buvo gana nekalti , apie rukyma ,gerima , mintys nuo18 pagal ystaymus ... Meile , bucinys , draugyste , daug svarbesni dalykai ... Na zdz sutixiau ...Comment
-
As dabar pagalvojau kad per 5 sekundes neimanoma nulemti savo likimo delto
kad tu to pasaulio beveik nepazysti ir net nezinai ka prarasi kai paliksi si o gal atvirksei tu galvoji kad tu geriau zinai animes pasauli nei si...bet vistiek tikras pasaulis sukure animes pasauli pagal musu jai nebutu sio pasaulio tai ir nebutu animes pasaulio ir beto kazkur pradzioje cia kazkas rase kad animes pasaulis yra vienas tai jai butu taip cia sujungus visas animes butu haosas kaip ir mano scenarijui kuriam rasau kad ivairus laikotarpei susimaiso isvaizduokit animes susimaisiuses i viena tai visiska nesamone...pvz vienoi animei ten japonija animes jau senai isnykus o kitoi ji dar yra tai kaip tu sujungsi siuos du elementus ?????????Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-12-19, 23:40.Comment
-
O tu pagalvok kas butu jei mes neterstume aplinkos. Nebutu nei automobiliu, nei ganyklu be kuriu beje nebutu ir daug ko kito. No civilization at all ! Ar patiktu taip primityviai gyventi? Pasaulis yra grazus ir su tais tersalais ir pan, juk atmosferoje dar nera vien nuodingosios atliekos ir dujos (bent jau kol kas). Gamta dar neismire ir tikrai yra kuo grozetis ir dziaugtis, o jus jau is karto, pirmai progai pasitaikius norit maut is sio pasulio, lyg neturetumet ko daugiau cia veikti, na gal ir neturit, as nezinau. Bet as tai tikrai turiu ir net nedvejodama atsisakyciau.
nu bet zdz...vaziuojam i lankas,floodinamComment
-
Autorius DevilsLittleSister<...>O tu pagalvok kas butu jei mes neterstume aplinkos. Nebutu nei automobiliu, nei ganyklu be kuriu beje nebutu ir daug ko kito. No civilization at all ! Ar patiktu taip primityviai gyventi? Pasaulis yra grazus ir su tais tersalais ir pan, juk atmosferoje dar nera vien nuodingosios atliekos ir dujos (bent jau kol kas).<...>Autorius DevilsLittleSister<...>Gamta dar neismire ir tikrai yra kuo grozetis ir dziaugtis, o jus jau is karto, pirmai progai pasitaikius norit maut is sio pasulio, lyg neturetumet ko daugiau cia veikti, na gal ir neturit, as nezinau.<...>Comment
-
Na nesakyk , aplinka tersiama tik del to , kad kazkam is to daugiau pelno ... Jau seniai yra israsti varikliai kurie visiskai netersia aplinkos ir yra vos ne pigesni uz vidaus degimo ... Taciau beveik visi tokie modeliai buna numerkami ir tiesiog neisleidziami prekybon ... Na pagalvok jaj naftos nebereiks kurui , zmones praras milijardus , todel niekas ir nesikeicia ir kol bus dar bent lasas naftos niekas nepakis... O gamtos ? Daug liko jos grozetis ... Wow kokia gamta , zn kj gamtoj daugiau siuksliu ant zemes , nei rudeniniu lapu ? Na yra dar svariu gamtos kampeliu , bet nedaug ..."I am not afraid of death, I just don't want to be there when it happens."
- Woody AllenComment
-
Autorius DevilsLittleSister<...>Gerai, su automobiliais viskas aisku. O gamyklos? Kiek zinau dar "neisrasta" tokiu kur neterstu aplinkos. O del gamtos, tai ne visur tu siuksliu pilna. Siukslinama daugiausia miestuose ir prie ju, o kitur ju nera jau tiek daug...<...>Comment
-
Gerai, jau gerai. Supratau. Pasaulis yra ziauriai tersiamas (o gal ir ne). Bet juk tai vistiek ne priezastis is jo begti. Reikia pagalvoti ir apie tave supancius zmones... Na, bet jeigu tau nera ko prarasti ir taves niekas nepasiges tai prasom! ... Nors dar daug kas priklauso nuo anime i kuri papulsi. Gal ten bus dar blogiau, ka gali zinoti... Nebent jei galetai rinktis..."I am not afraid of death, I just don't want to be there when it happens."
- Woody AllenComment
-
Prišnerkštėm čia, tai bėgam tenai visko niokoti Žmogaus fantazija platesnė už rialybė, todėl ir anime pasaulis tampa žymiai platesnis už šį, tai jau man viena iš priežasčių sutkti. Žinau vieną labai senovinį pasakymą. "Žmogus negali sugalvoti nieko kas nėra egzistavęs ar negzistuoja." Na pagal šitai galima butu manyti kad viskas ką žmogus sugalvoja yra rialybė, bet į tai nesigilinsiu, didelė painiva ten. O šiaip tai tiesiog manau kad tie kuriems nepakanka 5 sekundžiu, tiesiog esti arba prie kažko prisisiriše labai, arba viską atsakingai planuoja. Dėl pirmo, tai ir šiaip nieko nemoku tinkamai vertinti, o antra irgi mano yda nieko neplanuoti. Čia dėlto kasd esu nekantrus. O šiaip tai kas blogo nutiktu iškeliauvus į anime pasaulį. Gal ir turim čia, šitame pasaulyje kuo džiaugtis, bet neretai turime ir dėl ko nuliusti, likti įskaudintia arba galų gale tiesiog norisi dingti kuo toliau kurnos. Ar yra kam šis pasaulis atrodo tobulas? Na man taip, gal. Bet jis ne pagal mane, tad visad atsiranda kas man netinka, neitinka, verčia pagalvoti apie kitokį, sau geresnį pasaulį. Anime pasaulyje gal ir ne tokios problemos kyla, bet vistiek kažkių trukuma randama. Kalbėti apie anime pasaulio netobulumus nedrisčiau, čia jau viskas nuo to kokio anime pasaulios žmogus tikisi. Nori bugavoto, su dideliais trukumais, tai toks ir gali būti, bet gali buti ir taip pukiai sutvakytas kaip ir ši žemė. Sakykim senovės ir ateities neegzistuojanti japonija. Na taip, tai butu makalynė viską sumetus į krūva, bet galį anime pasaulis sudarytas iš geriausių anime detalių, visko po truputi kas geriausia. Taipogi tos Japinojos gali egzistuoti šalimais, Kaip štai šis miestas šiuolaikiškas, o anas dar 18-19 amžiaus, o dar toliau senai išnykes miestas. Viską imanoma sutvakyti taip kad to chaoso nelikti, tik na nebent labai įvairus kraštovaizdis.Comment
-
na o ash wis del to nenoreciau shio pasaulio keijsti i anime.. na wisu pirma jis man atrodo spalwingesnis, idomesnis...be to man daug labiau patiktu dar ilgaij ir laijmingaij ziurei anime, o ne kokiam ish ju egzstuoti ar panashiaj ;DDDComment
Comment