Mintis tikrai viliojanti, bet man gaila butu ir sio pasaulio, ir tevu, neisdrisciau dar daugiau nervu tevukams (ir taip jau nemazai i dusia prisikes) suest bet jei manes cia niekas neprisimintu tai tikriausiai sutikciau dingti is sio pasaulio
To The Anime World forever
Collapse
X
-
Kokia faina tema, kaip aš čia tiek laiko jos nemačiau.
Laaabai sunkus klausimas... per 5 sec. tikrai neatsakyčiau . Mano gyvenimas šioj žemėj tikrai geras, bent aš taip skaitau, turiu ir čia ką veikt, ir čia kartais būna labai malonu, ir čia esu tiek gero patyres, kad taip tiesiog imt ir dingt iš čia tikrai nenorėčiau... Nors, aišku, kartais čia buna labai sunku , bet esu optimistas kokiu reta, ir kažkodėl prisimenu tik gerus dalykus, ir pirmiausia į galva ateina tik geros asociacijos apie šį pasauly . Pripažinkim, kad ir musų pasaulis, kai kuriais atžvilgiais, labai gražus .
Ir vis delto... Spalvotas anime pasaulis, kuriame viskas įmanoma... Kaip pagalvoju,kad ten galėčiau buti tobulas kovotojas, meistras, judantis nežmonišku greičiu, pasižymintis nežmoniška jėga, kumščiu skaldantis akmenis, sienas ir savo priešų "face'us"... arba nemirtingas vampyriūkštis,su pusmetriniu pistoletu, besijuokiantis kuomet kulkos jį drasko gabalais ... Kaip pagalvoju, kad ten galėčiau turėti antgamtiniu galiu ... galėčiau daryti tai kas neimanoma čia ... O svarbiausia patirčiau dalykų, kokių čia tikrai nepatirsiu... O dar tos spalvotos panelės su didelėm akim, daug fainesnės ir mielesnės nei mūsiškės ... Po galais, neišsivaizduoju ka pasirinkčiau... Man prireiktų bent menesio apsisprest, o ne 5sec. Jei šaučiau spontaniškai, tai galimybės abiem pasauliam 50:50.
Nors, spontaniškai šoves balsuojant vis tik pasirinkau beautiful anime worldComment
-
Žmonija bloga..? Gadina pasaulį? O kam žiurėti į blogus dalikus, ignoravimas nieko nepakeis, bet kažko gražaus matymas paskatins imtis kažko.
Bet pasakų rialybėje man tiesiog labai trūksta, nusprendžiu aš pamatydamas Sudeki ar Fable žaidimų titrus. Gyvenu ne visai tame laikmetije kur norėčiau, ir ne ten. Anime pamačiau ir sužavėjo ilgam. Kodėl su anime pasauliių turėtu būti kitaip.Comment
-
sudas tas anime pasaulis.. o sita pasauli kuriam patys... bailys tas kuris iskeistu jam duota dovana/gyvenima i tobula pasauli.. as manau kad visi tie sasumi isvardinti dalykai ir t.t. nera + bet be ju neimanoma.. jei viskas butu be klaidu as nepastebeciau eiso isvardintu dalyku... bet dabar tie minusai padeda man suprasti koks geras sitas pasulis.. o tas anime pasaulis tai vieta kur bandytum pasislepti nuo problemu.. ir atsibostu man ten..
not everything has to be perfect you know...
ir beto.. tai protu nesuvokiamas dalykas...Comment
-
dingt is sio pasaulio uztenka vieno, vienintelio veiksmo, tik reikia buti pasiryzusiam ir nesudvejojanciam, bet tik i koki pasauli pateksi po to?..Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Comment
-
what the *&%# is wrong with you? get a doctor. nesuprantu, tawe tewai gal su pagaliais musha ar ka kad tu tokia agresywi.Comment
-
o galit pirma alaus duot ir tik tada varyt i ta Anime pasauli?Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
sudas tas anime pasaulis.. o sita pasauli kuriam patys... bailys tas kuris iskeistu jam duota dovana/gyvenima i tobula pasauli.. as manau kad visi tie sasumi isvardinti dalykai ir t.t. nera + bet be ju neimanoma.. jei viskas butu be klaidu as nepastebeciau eiso isvardintu dalyku... bet dabar tie minusai padeda man suprasti koks geras sitas pasulis.. o tas anime pasaulis tai vieta kur bandytum pasislepti nuo problemu.. ir atsibostu man ten..
not everything has to be perfect you know...
ir beto.. tai protu nesuvokiamas dalykas...
PASTEBEJIMAS:va is kur atsirado tos visos pasakos apie NSO ir ateiviusComment
-
As asmeniskai sutikciau keliat y anime pasauly forever ... Visdelto anime pasaulis tj tas pats kas ir musu pasaulis tik , na toks koks jis buvo pries 20-50 metu , kj zmones dar buvo gana nekalti , apie rukyma ,gerima , mintys nuo18 pagal ystaymus ... Meile , bucinys , draugyste , daug svarbesni dalykai ... Na zdz sutixiau ...Comment
-
o kaip seima ir seip draugai gimine viska paliktum nu as pvz noreciau bet tik tam tikram laikui ir tam tikroi animei Jai norime kad pasaulis butu geresnis mes patys ji turim susikurti panasu i anime kurti kazka kad pagerinti gyvenima ir taip sukursime gyvenima panasu i anime ir nereikes ten pereiti i kita pasauli bet seip jai galetume tai pereitume aisku ne visam greiciausei laikui bet vistiek as manau kad pasaulis gali buti toks koki mes patys susikursim o ne toki koki mes dabar matom ir galvojam kad jis toks su savo pesimistiskom mintym todel as sakyciau kad reikia keisti ji o ne sedeti ir nieko nedaryti, galvoti kad pasaulis ziaurus ir blogas... nu zodziu as noriu pasakyti kad reikia ji keisti kol nevelu tada ir nereikes animes pasaulio tikiuosi atsizvelgsit ka as pasakiua pradekit nuo saves tada prasides ir grandinine reakcija tada gal ir atsiras kazkas neitiketino net antgamtinio bet to reikia siekti...Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-12-19, 21:13.Comment
Comment