Man taippat Eyeshield best... jis net nelbj užtęstas, nors daug epų... nuolatinis veiksmas ir t.t. :] supper anie.... Tikrai rekomenduoju ^^
Tavo geriausi Daugiaserijiniai Anime
Collapse
X
-
-
balsavau uz Conana, paziurejau i rezultatus... tik as vienas.. net pokemon 2 balsus turi , anime kuriame visos serijos vienodos... kazkaip idomu kodel Detective Conan populiarus Japonijoj, o visur kitur = "meh..."?
naujausi anime reitingai(vasario 1-7):
1. Sazae-san 18.9
2. Chibi Maruko-chan 12.9
3. Detective Conan 10.8
4. One Piece 10.7
manga(vasario 15-21):
1. Detective Conan #67 306,456
2. Ahiru no Sora #26 199,789
japonijoj galima sakyt detective conan - nr1, lietuvoj - nulis. liudnaComment
-
Na, aš nieko naujo nepasakysiu, tikriausiai žiūriu iš šitų ongoing tą patį kaip ir daugelis kitų... Labiausiai iš paminėtų man patinka Naruto, Bleach ir Katekyo Hitman Reborn Visi labai geri, įdomūs ir su įtraukiančiais siužetais, bet su Bleach ir Naruto yra viena MILŽINIŠKA problema, kurią visi žino - fileriai... jau nusibodo... baigtų pagaliau!!! atėmus filerius, šie anime yra puikūs, kovos tiesiog nuostabios o apie soundtracks nė kalbos nėraComment
-
Na, aš nieko naujo nepasakysiu, tikriausiai žiūriu iš šitų ongoing tą patį kaip ir daugelis kitų... Labiausiai iš paminėtų man patinka Naruto, Bleach ir Katekyo Hitman Reborn Visi labai geri, įdomūs ir su įtraukiančiais siužetais, bet su Bleach ir Naruto yra viena MILŽINIŠKA problema, kurią visi žino - fileriai... jau nusibodo... baigtų pagaliau!!! atėmus filerius, šie anime yra puikūs, kovos tiesiog nuostabios o apie soundtracks nė kalbos nėra
P.S cia tik mano nuomoneComment
-
Mano tai mėgstamiausias anime yra šiuo metu Bleach ir Naruto galėčiau ir savo anme paminėti bet čia jos nėra parašytas pavadinimas tai aš balsuoju už naruto anime ir bleach anime nes nebuvo iš ko rinktis.Comment
Comment