ANIME KLASIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Tsume200
    replied
    rupan.....my neighbor totoro.....grave of the fireflies...

Rašyti komentarą:

• Mao
    replied
    ranma 1/2, dragon ball, sailor moon gal...

bet vistiek akira geriausia klasika

Rašyti komentarą:

• Likimo_Kalvis
    replied
    ta Astro boy kazkada da per LNK ligtais rode man atroda

Rašyti komentarą:

• SETA
    replied
    Pagal mane klasika butu Astro Boy (1951-1968)
    (nors as tokio nesu maciusi )

Rašyti komentarą:

• maiindeg
    Guest replied
    Ranma

Rašyti komentarą:

• one-off_fan
    replied
    Vienintele klasika yra Shounen-ai arba yaoi... T.y. Fake, Seikimatsu Darling (lietuviskai: Brangusis pasaulio pabaiga).

Ir aisku Drakonu kovos!

Rašyti komentarą:

• voiceofdeath
    replied
    saip is senesniu zinau Angel cop,Amon saga,Speed reacer (kazkada per tv3 rodytas) bet man kiestas topico autoriaus poziuris kad tik senas gali buti klasika pvz. man klasika tai Akira,Gits,Angel Sanctuary,Tsukihime:Lunar legend tai tiesiog labai geri anime nepriklausomai nuo ju isliedimo laiko

Rašyti komentarą:

• Lax..
    replied
    Koks skirtumas kada tas DB sukurtas. Kažin ar klasika ir komercija galėtų susilieti. Be to Akira buvo pirmasis anime airintas JAV, iki to niekas tikrai nežinojo kas yra anime ir visi galvojo jog tai vaikams. Tad koks skirtumas kada DB sukurtas, jei jį rodė tik japonijoj.

Rašyti komentarą:

• Botaro
    replied
    Dragon Ball yra nuo 1986 iki 1989 kurtas.Jezusmarija vos keli meteliai nuo 85,jums ka tik rast prie ko prikibt butinai

love and peace

Rašyti komentarą:

• Evil_of_Darknesz
    replied
    Autorius niekshas
    Nu gal as klystu,bet as irgi rasiau apie DB,ne Z ir ne GT .Lygtais DB yra 89
    Nea dragon ball z yra 1986 - 1989 , dragon ball gt 1996 o dragon ball 1984....

Rašyti komentarą:

• niekšas
    replied
    Autorius Evil_of_Darknesz
    As rasau ne apie dragon ball z ar dragon ball gt o apie pati pirma dragon ball... tay gi i ribas patenka
    Nu gal as klystu,bet as irgi rasiau apie DB,ne Z ir ne GT .Lygtais DB yra 89

Rašyti komentarą:

• Tamsos_Elfe
    replied
    Kiek paziurejau internete tai "Saber rider and the star sheriffs" raso apie 1985-1989 metus. As irgi ji labai ziuredavau. Ir voltrona, ir Speed Racer, ir Marsa, o Candy Candy tai isvis visiska manija buvo apiemusi. Pas mus net muzika su pioninu mergaiciokes atkalusios buvo. Dainuodavom nors ir nzn apie ka Smagu budavo ziuret visus situos smagumus.

Rašyti komentarą:

• Evil_of_Darknesz
    replied
    Autorius niekshas
    Dragonballas kiek zinau yra 89m. tai y ribas kaip ir nepatenka,nors as irgi sakau kad tai anime klasika,bent sio zanro tai tikrai.
    As rasau ne apie dragon ball z ar dragon ball gt o apie pati pirma dragon ball... tay gi i ribas patenka

Rašyti komentarą:

• niekšas
    replied
    Autorius Evil_of_Darknesz
    Dragon ball berods 1984 dar tinkamas rasyt i sita gija...
    Dragonballas kiek zinau yra 89m. tai y ribas kaip ir nepatenka,nors as irgi sakau kad tai anime klasika,bent sio zanro tai tikrai.

Rašyti komentarą:

• niekšas
    replied
    Jetter mars,speed racer,voltron,candy candy ir t.t. kagi,as tikrai atsimenu kad kazkada tokius ziuredavau,bet faktas kad tai buvo taip seniai kad is siuzeto neatsimenu beveik nieko.
    Kazkaip man labai ystriges atminty toks "saber rider",atsimenu apie jy kazka gero,iskyla tik geri prisiminimai,ir kiek atsimenu tai buvo tikrai kazko vertas serialas,bet ar jis padarytas iki 85 tai negaliu pasakyt,turbut bus velesnio laikotarpio.Siaip tai visa ta klasika iki 85 (gal as klystu,nes tokiu senu anime maciau labai mazai) buvo daroma tik vaikams,ydomu ar buvo tais laikais kazko rimtesnio,tipo suaugusiems?jei buvo, tai ydomu,kaip atrode rimti to meto anime.

Rašyti komentarą:

Working...