jei gerą ryšy turi, ir mano labai gera nuotaika būtu, galėčiau įdėt į servuką.. seip del to per irc reiktu susitart..
ANIME KLASIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Collapse
X
-
tai va del rysio pas mane Baltixum inetas 128 kb/s tai nera geras rysis...
ir va pas mane per irc negalima nieko siust nes Balticum ten neleidzia nieko siust per ircComment
-
-
-
Jetter mars,speed racer,voltron,candy candy ir t.t. kagi,as tikrai atsimenu kad kazkada tokius ziuredavau,bet faktas kad tai buvo taip seniai kad is siuzeto neatsimenu beveik nieko.
Kazkaip man labai ystriges atminty toks "saber rider",atsimenu apie jy kazka gero,iskyla tik geri prisiminimai,ir kiek atsimenu tai buvo tikrai kazko vertas serialas,bet ar jis padarytas iki 85 tai negaliu pasakyt,turbut bus velesnio laikotarpio.Siaip tai visa ta klasika iki 85 (gal as klystu,nes tokiu senu anime maciau labai mazai) buvo daroma tik vaikams,ydomu ar buvo tais laikais kazko rimtesnio,tipo suaugusiems?jei buvo, tai ydomu,kaip atrode rimti to meto anime.Comment
-
Comment
-
Kiek paziurejau internete tai "Saber rider and the star sheriffs" raso apie 1985-1989 metus. As irgi ji labai ziuredavau. Ir voltrona, ir Speed Racer, ir Marsa, o Candy Candy tai isvis visiska manija buvo apiemusi. Pas mus net muzika su pioninu mergaiciokes atkalusios buvo. Dainuodavom nors ir nzn apie ka Smagu budavo ziuret visus situos smagumus.Comment
-
Comment
-
Koks skirtumas kada tas DB sukurtas. Kažin ar klasika ir komercija galėtų susilieti. Be to Akira buvo pirmasis anime airintas JAV, iki to niekas tikrai nežinojo kas yra anime ir visi galvojo jog tai vaikams. Tad koks skirtumas kada DB sukurtas, jei jį rodė tik japonijoj.Comment
Comment