ANIME KLASIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Collapse
X
-
Dragon ball berods 1984 dar tinkamas rasyt i sita gija...Rašyti komentarą:
-
Guest repliedamm..Best Old school man yra Leji Matsumoto darbai (Galaxy Express 999, Queen emeraldas, Captain Harloc, Harloc Saga ir pan...) Pishimo stilius labai patinka..daug skirtingai pieshtu charu ir t.t.Rašyti komentarą:
-
tai va del rysio pas mane Baltixum inetas 128 kb/s tai nera geras rysis...
ir va pas mane per irc negalima nieko siust nes Balticum ten neleidzia nieko siust per ircRašyti komentarą:
-
jei gerą ryšy turi, ir mano labai gera nuotaika būtu, galėčiau įdėt į servuką.. seip del to per irc reiktu susitart..Rašyti komentarą:
-
turiu speed racer, ne viskas bet regis 3 ar 4 cd gaunasi, tiesa angliškai dubliuotas..Rašyti komentarą:
-
Seip noreciau is kur nors gaut siuos anime...
Golgo 13 Movie abu...emm City Hunter viska..(daug bet noreciau)
Dar Capton Tsubasa (apie fulioka anime) gal zn is kur galima butu parsisiust?
P.S.butu gerai dar ir..Speed RacerRašyti komentarą:
-
Jetter Mars...
Nelabai nusisekes klonas :| Isejo pries spalvotaji Astro boy, nezinau kaip ten buvo su juo bet dabar kokia info rast sunku :| bet faktas tas kad turbut papigiaja pardavinejo, nesi lietuvos televizija nupirkt sugebejo ;]]Paskutinis pakeitimas nuo KazE; 2004-12-27, 09:24.Rašyti komentarą:
-
Guest repliedAutorius MildziuxOooo, visi situos zinom... Candy Candy! Visos mano drauges kadaise buvo sito fanes, ir as buvau, ir labai buvo faiiiina, bet va neseniai bandziau per rusu TV ziureti, tai kazkaip nieko nesupratau...Rašyti komentarą:
-
Guest repliedRode per tuometini tele - 3 (dabar tv3).
Gal ir nieko tik va labai depresucha paimdavo.Dar dabar prisimenu intro ar endinge.Stovi ta Candi,plaukai plaikstosi vejyje,akys tokios animiskos(liudnos),paziuriu pro langa tamsu.
ble nors nusisauk.Rašyti komentarą:
-
Guest repliedas tai kaip ir milda galvoju, tik dar prideciau ta daikta kur buvo su lenktyninem masinytem, bet taip senai cia buvo, kad net neatsimenu ne vieno dalyko ar pavadinimo
bet as ir darzeli candy candy fanartus paisydavau, dar du turiu
mylejau as ta anime, tokia maza tada buvau, atrodo per ltv rode...
geri laikai buvo.Rašyti komentarą:
-
Guest repliedRašyti komentarą:
Rašyti komentarą: