Nadia: Secret of Blue Water
Atspėk Anime
Collapse
X
-
Two-Mix singlas, white reflection. Aš už šitą kūrinį tik metais vyresnis, hehe...
Bet jo kaip ir negali pavadinti "anime", tiesiog muzikinis klipas.
No offence, bet google turbūt išmetė tau gundam wing, nes two-mix kūriniai buvo gundam wing OP ir šiaip jų muziką naudojo. Negražu taip atsakymū ieškoti, praranda visą esmę šita gija tada.Paskutinis pakeitimas nuo Ruonis; 2013-08-18, 03:26.Yeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.Comment
-
Gal ir nepatikėsite mano žodžiais, bet aš esu mačiusi tą klipą ir neatkreipiau dėmesio, kad tai anime. Man pasirodė tas anime kažkuo panašus į Gundam arba Macross (nežinau kodėl, bet taip jau pasirodė ), todėl tai buvo aklas spėjimas.Comment
-
muzikinis klipas you say? nu kadangi nezinau jokiu kitu tokio tipo anime tai speju interstella 5555. cia aklas spejimas nes nesu net mates to animeComment
-
Nope.
HINT1: Šis seal-like padaras buvo vieno iš personažų gyvunėlis.
HINT2: Jis pirmą kartą pamatomas, išlendantis iš raudonos kuprinės, kuri priklausė geltonplaukei mergaitei/"elite official".
HINT3: 2004/5, ecchi anime.
Praėjo 3 dienos. Atsakymas: Ebi iš "Girls Bravo". Dėkit sekančią užduotį.Paskutinis pakeitimas nuo Ruonis; 2013-08-21, 11:32.Yeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.Comment
-
Comment
-
Comment
Comment