Geriausios ir blogiausios anime pabaigos

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • wareware
    Naujokas
    • 2008 12 23
    • 10

death note kitos pabaigos ir negalejo but, bet as visalaika uz ALL HAIL LIGHT! dar gera CG,
    Spoileris:
    orginalus nusizudymas
    Paskutinis pakeitimas nuo wareware; 2009-02-26, 20:27.

Comment

• migliute
      start wearing purple

• 2008 08 23
      • 51

Autorius wareware
      death note kitos pabaigos ir negalejo but, bet as visalaika uz ALL HAIL LIGHT! dar gera CG, orginalus nusizudymas
      nuostabu! Gal dar gali parašyt kas čia taip originaliai nusižudė, tada nereiks baigt žiūrėt.. Prašau naudoti Spoiler tags
      nejau aš viena spoilerių nemėgstu
      Paskutinis pakeitimas nuo migliute; 2009-02-25, 21:57.
      Whoop-de-fuckin'-do

Comment

• wareware
        Naujokas
        • 2008 12 23
        • 10

Autorius migliute
        nuostabu! Gal dar gali parašyt kas čia taip originaliai nusižudė, tada nereiks baigt žiūrėt.. Prašau naudoti Spoiler tags
        vaje, sorry nepastebejau

Comment

• Aivaras
          ką tu?

• 2008 09 10
          • 358

Autorius migliute
          Tai ir pati turėtum pakoreguot savo citatą

Comment

• Gaber

seip pabaigos man nepatinka nes anime baiges :[ .......o seip man patiko d.gray-man,full metal panic pabaiga . o nepatiko The Tower of DRUAGA.

Comment

• destiny
              Rašytojas

• 2008 06 20
              • 242

Man taj geriausia pabaiga buvo "Death note" po tokio uzkabinimo sulaukiau tokios pabaigos...Sakyciau sokiruojanti pabaiga
              O blogiausia taj gal butu "Devil may cry" nusivyliau tikrai tokia pabaiga
              Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
              ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              sigpic

Comment

• Clown
                Naujokas
                • 2008 09 24
                • 11

Prie geriausių pabaigų tikriausiai priskirčiau:
                Code Geass R2- graži, bet liūdna pabaiga- o ne tradicinis happy ending'as
                Kuroshitsuji- pabaiga taip pat man labai patiko. Įš tikrūjų visą anime tik ir laukiau kada ateis Ciel paskutinioji ir sakau, kad nenusivyliau.
                Death Note- žiūrejau pabaigą kelis kartus vien del Ryuk monologo, jis ten labai vietoj ir labai laiku. Tikriausiai jei ne jo kalba ir ta liūdna muzika, visa pabaiga nueitų šuniui ant uodegos.

Nemačiau labai daug anime, todėl išskirti blogos pabaigos negaliu. Galbūt nuvylė Ga-Rei-Zero ending'as... Aplamai visas anime nei 5 nei 10.
                Nabari no Ou ending'as ne tiek kad blogas, bet labiau keistas... irgi labai didelio įspūdžio nepaliko.
                sigpic

Comment

• Botaro
                  Akuma

• 2005 11 17
                  • 196

Geriausias pabaigos buna tada, kai anime turi pabaiga. Bet daznai gi nupjauna gryba nebaige nk.
                  I have the Holy Lance

Comment

• shyliz
                    Dreamer

• 2009 02 18
                    • 68

Labiauiai patiko: Elfen Lied, DBGT, Onegai Teacher.
                    Tiesiog nepatiko: Love Hina(norejosi ko nors daugiau ), hellsing (kiek pamenu nesuzavejo) bet nesu 100 proc. isitikiens , nes labai senai ziurejau, visu detaliu nepamenu...
                    na nesu labai daug mates todel nebekvarsinsiu sau galvos ieskodamas ko nors dar tai vat ;]

Comment

• CvC
                      [_]D CareCup, It's Empty.
                      • 2009 01 15
                      • 75

Code Geass R2 - Viena is geriausiu matytu pabaigu. ^_^
                      O del blogiausiu,tai per daug ju buvo.

Comment

• TheCoolMaker
                        UVERworld

• 2008 02 10
                        • 142

Paskutine Death note serija žiūrėjau jau turbūt 6 kartą, nu ką tobula serija eh

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• civer
                          Inspire to conspire

• 2006 12 05
                          • 92

geriausia pabaiga Texhnolyze, blogiausia Utawarerumono nors ten ne tik pabaiga bet puse anime nugrybavo
                          What if all the world's inside of your head?
                          Just creations of your own
                          Your devils and your gods all the living and the dead
                          And you're really all alone...

Comment

• SinEater
                            Šizofrenikė

• 2008 08 01
                            • 64

Geriausios pabaigos Code Geass R2 , Wolf's rain , Death note
                            O blogiausių netgi nesinori vardint nes jų tikrai nemažai kai kurios pabaigos tiesiog "sušika" visa Anime.
                            Hey,Feed Me!

Comment

• Semashke
                              U can call me Sema

• 2009 01 16
                              • 425

Man tai nereali Code Geass r2 , visai nieko Death Note , o Neon genesis Evangelion nepagavau kampo :sick:
                              semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• EvilMewMew
                                Naujokas
                                • 2009 04 05
                                • 1

Hmm... Shin Seiki Evangelion - nuostabesnės pabaigos dar nemačiau - žmogus atklausai 40 min. smegenų plovimo ir sulauki plojimų, valio!
                                Tuomet, kaip ir dera susirandi filmą, "Death and Rebirth", bet pasirodo ten tik siužeto atpasakojimas.
                                Bet ne viskas prarasta! Dar yra "End of Evangelion", kurio pavadinimas lyg ir sako: "Pabaiga jau čia, ateik~ ".
                                Mūsų visų laimei šis filmas atsako į visus iškilusius klausimus, taigi belieka nusišypsoti ir laukti Rebuild of Evangelion: Final.

Beje, Chrno Crusade pabaiga labai nustebino. Dar dabar atsimenu pirmą mintį galvoj kilusią - "vo čia tai geras".
                                It means buckle your seatbelt, Dorothy, 'cause Kansas is going bye-bye.

Comment

Working...