Geriausios ir blogiausios anime pabaigos

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lorilei
    Naujokas
    • 2010 07 09
    • 27

Kroshitsuji 2 sezono pabaiga buvo tikra katastrofa mano manymu. Dabar gailiuosi kad isvis 2seszona ziurejau
    I read , i copy, i quote and then i just ignore it (Pink color makes me paranoid)

Comment

• Siroiokami
      Narys

• 2010 09 22
      • 67

Geriausios pabaigos (nesakau, kad laimingos, bet kurios man patiko):
      Code geass R2
      DMS
      Phantom- requeim of the phantom
      Speed grapher
      Gungrave
      Glass fleat
      Basilisk
      Death note
      Aciu kurejams, kad nesusiko situ anime, su lieva pabaiga
      Skeptiko rezimas

Comment

• REIKA
        Naujokas
        • 2008 12 07
        • 11

tiesa, bet pats antras sezonas yra sh.
        Kodel kartais kurejai negali daryti pagal autoriu anime ? FMA irgi buvo tragiskas, aciu dievui,kitas buvo pagal manga.

Comment

• Tryer
          Narys

• 2009 09 27
          • 77

Na, tikriausiai labiausiai man patiko tai Gantz pabaiga ( it just blows up your mind), nesu garantuotas ar tai pabaigos ( o gal dar po jų bus daugiau), bet nepatiko Bakemonogatari pabaiga( nes realiai niekas nesibaigė, nutraukė praktiškai vidury ( na bent man taip atorodo) ); Eden of the East pabaiga buvo keista, maždaug iš niekur kažkaip atsirado idėja "This world sucks, I'm gonna be a prince"; na dar ir Darker Then Black II pabaiga nesužibėjo, o gaila, nes pradžia buvo itin įtraukianti.

Comment

• Matakusis
            Naujokas
            • 2010 10 25
            • 5

Blogiausia pabaiga kokia tik esu mates yra Soul Eater. Atrodo kurejams atsibodo naujas serijas kurti tai sugalvojo tupa pabaiga, kad kuo greiciau viska uzbaikti. Paziurekit, suprasit ka turiu omeny.

Comment

• ~Madara Phantomhive~

Geriausios pabaigos:
              XXXHolic (viskas kas išleista) CLAMP tikrai pateisina savo vardo stabilumą.
              Demon Prince Enma - perspjovė net mano lūkesčius
              Jigoku Shoujo - pirmas sezonas. Gražu ir paprasta.
              She and Her Cat - net nesinori komentuoti. Tiesiog...
              School Days - taip prajuokino, kad net porą dienų dar juokiausi Va čia tai pabaiga su humoro jausmu.

Blogiausios pabaigos:
              Death Note - bent jau galėjo iš Light nepadaryti tokio nevispročio
              Air Gear - jau pradėjo įdomu daryti ir bac - baigėsi??? Nesąmonė.
              Romeo x Juliet -
              Spoileris:
              dar galėjau pakęsti skraidančius ponius, bet sci-fi ant pabaigos užmušė visiškai

Soul Eater - kartojau ir kartosiu - nesąmonė.
              Jigoku Shoujo - du sekantys sezonai - pirmas toks geras ir pabaiga gera, o čia kas? Jau buvo juokinga žiūrėti kaip dar išsidirbs iš šito idėjiškai puikaus anime.

Comment

• Kibernetika
                Naujokas
                • 2010 08 04
                • 14

Autorius Lorilei
                Kroshitsuji 2 sezono pabaiga buvo tikra katastrofa mano manymu. Dabar gailiuosi kad isvis 2seszona ziurejau
                Pilnai pritariu... pirmo sezono pabaiga buvo tiesiog nepriekaištinga, o 2-ojo žlugdanti. Geriau jau visai nebūtų antro sezono.

Labiausiai patikusios:
                Kuroshitsuji I
                Jigoku Shoujo Futakamori
                VKG
                Ergo Proxy
                Durarara

Nekenčiamos (arba tiesiog nepatikusios/neįtikusios):
                Kuroshitsuji II (kad ir kaip nekenčiu pabaigos, visvien 10/10 )
                Myself ; Yourself
                Serial Experiments Lain (Why? nobody knows, gal tiesiog norėjosi tragiškos pabaigos, o ne tokios "taikingos" )
                Special A (nuvylė, norėjosi kažko daugiau, o gavau ką gavau, nieko įpatinga)

Comment

• SataNa
                  Mind Zone

• 2008 02 15
                  • 600

kadangi pakankamai per daug anime matęs ir tikrai neatmenu visų pabaigų kaip ant popieriaus tarsi būčiau susirašęs

matot? Tuščia
                  tai atsirinksiu po du anime, kurie pirmi šaus į galvą.

Geros pabaigos:
                  Ergo Proxy - paliko sužavėtą su gyliu noru pratęsimui šio šedevro
                  Welcome to the NHK - nenumaniau, kad viskas išsirutulios būtent taip, tai paliko apstulbusį.

Prastos pabaigos:
                  They are my noble masters - supratau, kad nemėgstu ecchi, o tiksliau, kai prarandama pusiausvira tarp rimtumo ir kvailysčių, ko pabaiga baigėsi ne rimtumu kaip tikėjausi, o kvailumu ir net absurdu.
                  Baki the Grappler - gerai, visas veiksmas rutuliojasi ties Baki, jo siekimu ir t.t. Bet šū**nam anime palikti intrigą ir pabaigą padaryti pagrindinio herojaus tėvo praeitimi, tai tikrai nereikėjo.
                  Kartoškė

Comment

• Mei-chan
                    Naujokas
                    • 2010 10 30
                    • 10

Jaučiu viena tokių kraupiausių ir geriausių pabaigų, tai school days... nereali tikrai pabaiga, nesitikėjau..

Comment

• Unusual
                      3------->

• 2010 10 14
                      • 40

Išvardinsiu aš ne blogiausias ar geriausiais anime pabaigas, bet tokias pabaigas, kur be ryšio iš viso, o tokių man buvo visi du tai Berserk ir Claymore. Tiesiog pabaigos net nepavadinsi pabaiga.

Comment

• Poupee_De_Cire
                        Naujokas
                        • 2010 08 28
                        • 18

Autorius Unusual
                        Išvardinsiu aš ne blogiausias ar geriausiais anime pabaigas, bet tokias pabaigas, kur be ryšio iš viso, o tokių man buvo visi du tai Berserk ir Claymore. Tiesiog pabaigos net nepavadinsi pabaiga.
                        nei berserk nei claymore pabaigos neturi
                        kiek prisimenu tai abu anime nutrauke del finansavimo trukumo

o geriausia pabaiga man asmeniskai tai code geass R2
                        tikiuosiu r3 nekurs nes r2 tobulai pasibaige
                        goo.gl/mYYYZ

Mirs naktis. Gims diena.

Comment

Working...