Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
toks pradžioj Light savim pasitikintis buvo, o po to jau stogas nuvažiavo. Ir aš jau dabar prisiminiau, kad žiūrėjau šį anime ir pabaiga tikrai tokia išskirtinė buvo.
Na labiausiai paliko įspūdį tai - School days, labai jau tokia OH SNAP pabaiga 10/10.
Na o iš nepatikusių tai pora būtu - Clannad After story (look,it's magic), True Tears (šio animu pabaiga tai spjovė man į veidą - net nepričiom su ana merga prasidėjo :| ) Soul Eater (na o šis tai spyrė man į kiaušus, neatsimenu ar kada jaučiausi taip užtrollintas žiūrėdamas kokį kita animu, I was MAD)
Man labiausiai patiko Death note pabaiga , nors buvo tikėtina , bet nustebino kaip detektyvai viska išsiaiškino .
Na o blogiausios pabaigos kol kas dar nemačiau.
Legend of the Galactic Heroes mazdauk 80 serijoje miršta pagrindinis herojus kur tai matyta ir dar miršta nuo kulkos i koja prieš tai išgyvenęs galybe kautynių kur lavonus milijonais skaičiuojami galėjo bent jau pompastiškai numirti o ne nuo kažkokiu pamišėliu religiniu fanatiku pagaučiau autorių prismaukčiau
geriausios pabaigos per kurias pasikeiti pats kaip asmenybe =))
Clannad [tv, movie]
Full moon wo Sagashite [net du endingai ;]
Beck
Suzuka
Chobits
lieviausias pabaigos
Kare Kano [nebaigta istorija]
Tsubasa chronicles [totalei nebaigta istorija o kiti ova ir movie ar kas ten buvo vapshe, yra totalei nurauti ir nitiesa istorijos]
lėviausia pabaiga - FMA (na visiška nesąmonė su tuo žmonių pasauliu!) ir Soul Eater (be komentarų. anime, kai anime, o po ending'o nei verkt, kad kūrėjai tokie idiotai, ei pykt ant jų!)
viena iš geriausių - Code Geass (nežinau, kažkaip neatspėjau pabaigos, ir ji mane nustebino. smarkiai. gera pabaiga)
Death Note irgi fucked up po L mirties, bet pabaiga tinka. (nekažką, kai kiečiausias anime veikėjas miršta vidury. taip, esmę pagavau, du ne tokie gabūs suvienyję jėgas gali perspjauti gabesnį individualiai, bet c'mon, vien tai, kad Mello ir Near užėmė L vietą jau erzino!)
Paskutinis pakeitimas nuo neva.; 2010-09-28, 00:58.
Priežastis: išsiplėsiu ;)
Smile is the easiest way to face things. Even if it's a fake one.
Man durna pabaiga buvo per Full metal alchemist - ta pirmoji anime versija ;D Jaučiau tokią nežmonišką panieką kūrėjams .... broliukus atskyrė - kaip jie taip dar sumąsto ,o Risa AR Riza, kaip sarginis šuo liko Mustangui... ;D mmm gerų pabaigų neatmenu - visi baigias ne taip kaip man patinka ;D
Comment