1/4 savo laisvalaikio. Tai būtų kažkur 2val. per parą. Gal ir nedaug, bet c'mon, be anime gyvenimas tęsiasi. Yra kinas, draugai, skate'as ir dar daug įvairiausių mano mėgstamų užsiėmimų.
Kiek laiko skiriate anime?
Collapse
X
-
Emm.. labai sunku pasakyti, nes būna dienų kai išvis ne vieno neperžiūriu, o būnai kai bent tuziną ar daugiau. Iš esmės man sunku pradėti naują, bet kai tik pradedu tada visiškai užsikabinu, ir nieko kito nedarau kol nepabaigiu.
Statistiškai būtų.. ~50Epizodų per savaitę. Anksčiau, kai buvau tik pradėjas žiūrėti, tai praktiškai dvigubai peržiūrėdavau, dabar jau truputi sunkiau rasti anime kuris būtų geras ir dar nebūčiau matęs.Comment
-
-
Na jei, kai kūriau temą rašiau 3h, tai dabar entuziazmas sumažėjęs ir pražiūriu tik po 1-3 epus per dieną.Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Labai priklauso nuo aplinkybiu savaime suprantam... pastaruoju metu kazkaip mazai skiriu laiko, bet jei kartais ateina laikas, kad visgi ziuriu tai labai uzsikabliuoju, todel as mekstu ziureti jau isleistus sezonus ar po daug anime vienu metu o ne laukti naujo ep kiekviena savaite.Comment
-
Šiaip žiūriu po du-tris ep., bet sykį ar du užsikabinau ir 30 serijų per parą pražiūrėjau. Akys įstrižai žvelgė po visko Visgi paprastom dienom man sunku rasti laiko, tad kaip begalėdama išnaudoju savaitgaliusComment
-
-
Ai dabar kai užsikabinu ant kokio, tai ir žiūriu. Trumpus stengiuos vienu prisėdimu, ilgesnius pagal įdomumą. Nesu labai jau patyręs anime srityje, tai tik gana neseniai supratau, kas man patinka. Savaitgaliais nemažai prasėdžiu žiūrėdamas, o darbo dienom sunkiau rast laiko.Paskutinis pakeitimas nuo GranRey; 2009-01-03, 21:08.Comment
-
Jooo... nu as tai yvairiai su tokiom pertraukom bet buna kad ir be nu o seip per diena anime paziuriu butinai nors biski bet dazniausei tai po 1valanda su 40min o poto pertrauka ir per diena susidaro gal 4-6 mazdaukAll I Want To Do... is kill Somebody SomeoneComment
Comment