Kiek laiko skiriate anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Psichas
    Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
    • 147

Dwesk
    sunki padetis tau xD
    atgailek pinigu ir nusipirk dvd jei turi tv savo kambary jei ne atimk is tevu tv kai jie prie pc nori xDD as pats taip darau kai motinai reikia koki darba i univera daryt ir atimineja pc xDD td tik tevas lieka be vietos ir grudas is namu vienas is musu xDD
    the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• Yowita
      Jigoku Shoujo
      • 2008 08 28
      • 7

Aš anime skiriu maždaug valandą per dieną... bet į savaitę maždaug vieną-du kartus...
      Ir skiriu tiek mažai laiko, tikrai ne dėl to kad pripratau, arba žiūriu kad žiūrėt.. o todėl, kad paprasčiausiai tam nelieka laiko... :>

Comment

• Psichas
        Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
        • 147

reiskias per mazai anime patinka ir tau tai tik laisvo laiko prastumimas xp
        kai nori ziuret tai atsiranda laiko. aukoji kazka kad galetum uzsiiminet megstama veikla
        the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• ernis
          you believe sky ?
          • 2008 11 07
          • 39

Permazai ar per daug patinka anime to nera arba ji patinka arba ne nes anime megstu zeti jau daug ju esu mates ir kai atsiranda noras ka pakurti tada nustoju zet ir kazka darau :P o anime megeju yra trys tipai zmoniu : 1.Ziurinetojai(katre ziuri tik is neturejimo ka veikti). 2.Megejai (katrems patinka anime ir amv). 3.Fanai (anime katre privalo jau i dena pazeti maziausiai 2 serijas o gal ir daugiau ir amv daro bei panasia veikla uzsiima susijusia su anime).

Comment

• Psichas
            Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
            • 147

nesutikciau su tuo "Permazai ar per daug patinka anime to nera arba ji patinka arba ne " nes jei anime truputi patinka tai tik jei jau visiskai ner ka veikt ja ziuresi jei patinka tai ziuri ir jau stumdai grafika kad pasiliktum kokia viena dienele anime paziet ir jei lb patinka tai spjauni ant visko ir ziuri anime issiziojes xDDD

Comment

• TeraX
              Naujokas
              • 2008 01 30
              • 22

Šiaip gana retai apskritai žiūriu, bet kai žiūriu, tai dideliais kiekiais dažniausiai. Pvz. "Rurouni Kenshin" visas TV serijas (95x25 min.) + OVAs (2x1 h + 4x30 min.) pažiūrėjau per (maždaug) savaitę, o "Baccano" per vieną vakarą (nu kelias serijas jau buvau anksčiau pažiūrėjęs). Paprastai taip būna, kai kompą prie teliko pasijungiu.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• ernis
                you believe sky ?
                • 2008 11 07
                • 39

na jo bet tas klausimas ar patinka ar ne tai cia gincitinas...

Comment

• May.
                  Himawari.
                  • 2008 12 07
                  • 39

Autorius Psichas
                  reiskias per mazai anime patinka ir tau tai tik laisvo laiko prastumimas xp
                  kai nori ziuret tai atsiranda laiko. aukoji kazka kad galetum uzsiiminet megstama veikla
                  Tiesiog būna, kad visai neturi laiko, man irgi panašiai.
                  Isha :]*~

Comment

• marvis

butu mano valia, tai perziureciau per diena po nauja anime nesvarbu 12/13 ar 25/26 seriju, karta esu ir Eureka 7 per para perziurejes (51 serija berods), bet paprasciausiai arba kompaktu neturiu isirases, kad per dvd ziuret arba pc uzimtas buna vienu zodziu, esu anime freak, o dabar dar ir mangas pradejau skaityt...

Comment

• mila
                      Yuu

• 2008 12 12
                      • 53

Praleidžiu labai įvairiai. Jei kartais visiškai neturiu laiko ir kompas būna užimtas [ nes dažnai kiti šeimos nariai turi svarbių darbų] Tada gal tik viena serija pažiūriu, bet jei kompas laisvas, tai nors ir visą dieną galiu prie jo sėdėti ir žiūrėti anime

Comment

• animefane

galima sakyti kad kompas tik mano,tai anime lb ilgai ziuriu karta per nakty sedet reikeio nes norejau pabaigti ziuret...ziuriu taip ilgai nes ziaurei IDOMU

Comment

• mindzze
                          Forumo vilkas

• 2007 05 18
                          • 375

2009 metai, man anime metai . Praejo 21 diena ir sužiurėjau virš 120 epu. Mano rekordas! ir dar mieno nesibaigė. Per diena kartais skiriu nuo 2-4h anime žiureimui. Na man dar nesilyginti su tais kurie per para 51 epa sukapojo , lunatikai
                          Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2009-01-21, 21:44.

Comment

• Aivaras
                            ką tu?

• 2008 09 10
                            • 358

1h~ per diena :] Kazkur nuo 20:00 iki 21:00 pora ziurimo Anime ep paziuriu :] Laiko nelabai yra :/

Comment

• TeisusKas
                              Animal Liberation

• 2008 12 04
                              • 127

dazniausiai kai turiu laiko prisedu... i diena po kokius 4 Ep. paziuriu ... jei labai uzkabina tai daugiau

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
                              Smart Boy Alex

Comment

• zalia
                                i see you! :3
                                • 2009 01 22
                                • 7

na...

na per diena taip pat kazkur 2-3 valandas...apytiksliai... o siaip tai tikrai ilgai....neskaiciuoju
                                http://www.youtube.com/watch?v=NiGn2OEn8-Q

Comment

Working...