Cid, gali visada sukurti savo balsavimo sistemą. Tikrai nesakau, kad šis žaidimas tobulas, ar pan., tad pirmyn - siūlyk pakeitimus. Mes būtinai į juos atsižvelgsim ir jei to reikės, pakoreguosim taisykles. Nes kolkas betikslis rėkimas, kad negerai naudos neatneš. Aš ir pats žinau, kad Lietuvoj negerai gyvent, bet stengiuosiu, kad man pačiam būtų geriau.
Žaidimas "Anime Elimination"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
jergau.. prie ko čia gyvenimas lietuvoj.. nei aš piktai čia ką rašau, nei noriu kąnors įžeist, ko čia už gryną pinigą imt. gerai, pakeitimai - po vieną balsavimą.Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombskaComment
-
nera cia tiek zmoniu kad galetum po viena balsavima daryt
FLCL - 11
BECK - 18
NANA - 10
Texhnolyze - 29
Lain - 17+
Hachimitsu to Clover - 23
Ergo Proxy - 22-
Berserk - 29
Cowboy Bebop - 21
Monster - 20What if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
-
Laikomasi (nepastebejau, kad butu kitaip) nuo to laiko kai tai buvo sutarta oficialiai ir ideta i taisykles (mat anksciau tiesiog buvo parasyta, kad negalima du syk balsuoti is eiles (double postint)).
Balsavimo rezultato teisingumas isvis yra labai idomus dalykas, nepriklausantis nuo balsavimo formos. Tiesiog viskas priklauso nuo to ka balsavimu norima parodyt (bandyti isrinkti geriausia visu laiku anima balsavimu butu kazkiek utopiska, mat laimetu vistiek populiariausias). Realiai balsavimo sistema, imho, atitinka sito balsavimo pavadinima ir turini. Nors man tokia sistema ne prie sirdies - flooders and fanboys (almost) always win.
Imho, geriau butu daryti savaitinius (kasdienius?) balsavimus, kuriuos renkamas vienas is dvieju animu. Laimejes eina i sekancia savaite, o pralaimejes iskrenta. Atsilaikes kazkiek savaiciu animas patenka i hall of fame. Balsavimo sistema iprastine. Toks variantas irgi daugiau maziau sutelpa i esama formata, tik butu daug letesnis.Comment
-
Comment
-
Comment
-
FLCL - 9
BECK - 18
NANA - 11-
Texhnolyze - 28
Lain - 16
Hachimitsu to Clover - 24+
Ergo Proxy - 23