Google drive įkelti MP3: https://goo.gl/ZYWAMm
Taigi trečiasis Anime Zona Podcast'o epizodas ir šį kartą aš ir Killerbee diskutuojame apie dalykus, kurie daugiau ar mažiau mus nervina žiūrint anime. Šį kartą pabandžiau pasitaškyti po aplinkinius vandenis ir paklausinėjau žmonių Facebook grupėje Anime Lietuva kas juos taip pat užknisa. Esu ganėtinai patenkintas atsakiusiųjų aktyvumu. Deja nepavardinau vardų tų žmonių, kurių variantus paminėjome podcast'e nes ir taip laikas spaudė ir net nebuvau tikras ar to reikia apskritai. Tačiau nuo šiol dažnai kreipsiuosi į grupę panašiais klausimais kad paįvairinti diskusiją pačiame podcast'e.
Trumpi paminėjimai dėl podcast'o evoliucijos:
Paminėti anime:
Taigi trečiasis Anime Zona Podcast'o epizodas ir šį kartą aš ir Killerbee diskutuojame apie dalykus, kurie daugiau ar mažiau mus nervina žiūrint anime. Šį kartą pabandžiau pasitaškyti po aplinkinius vandenis ir paklausinėjau žmonių Facebook grupėje Anime Lietuva kas juos taip pat užknisa. Esu ganėtinai patenkintas atsakiusiųjų aktyvumu. Deja nepavardinau vardų tų žmonių, kurių variantus paminėjome podcast'e nes ir taip laikas spaudė ir net nebuvau tikras ar to reikia apskritai. Tačiau nuo šiol dažnai kreipsiuosi į grupę panašiais klausimais kad paįvairinti diskusiją pačiame podcast'e.
Trumpi paminėjimai dėl podcast'o evoliucijos:
- Pramokau greičiau karpyti audio failus ir išimti mirusią mėsą [kvėpavimų, čepsėjimų, atsitiktiniai garsai ir t.t.]
- Nusprendžiau nebedėti paveiksliukų jeigu tai nėra labai aktualu - jų darymas užima daug laiko ir tai itin ne efektyvu. Vietoj to bus nuorodos.
- Pradėjome pildyti temulyną (nusprendžiau išrasti terminą šiam reikalui ;p ) ir jame dedame visas tinkamas idėjas ateities podcast'ams
- Nuo šiol podcast'ai taip pat bus ir audio formatu. Neesu tikras ar pasiliksiu su SoundCloud bet tikriausiai taip ir bus. Jo mėnesinis mokestis 3 arba 8 $ ir jis labai patogus.
- Video matomi Facebooko, Twitterio ir WEB logotipai nėra tik dekoracijos. Kai sujungsiu savo webą su YouTube paskyra bus galima tada naudoti anotacijas kiekviename video kurie vestų į tas platformas nes šiaip neina dėti nuorodų į saitus kurie tau nepriklauso. turiu domeną, turiu hostą, reikai tik noro.
- Reikia kažkaip pradėti išnaudoti AZ Facebook puslapį. Reikia noro. Darbas trukdo šiek tiek.
Paminėti anime:
Spoileris: