sirdis lygtai auksciau randasi, bet nuo tokio pataikymo greiciau numirsi nei isgyvensi. Saunuoliai kad istyret, man irgi labai idomus buvo sis atsakymas. visdelto ji nudejo... o as tikejausi kad vistik priesingai viskas ivyko. sugadinot man nuotaika, bet... tokia jau ta tiesa. reikejo oburiui ir ta mergaite nusaut, kai turejo proga. stai jums moralas vaikuciai: jei nusauni vaika, nepatingek nusaut ir tevus, kad sie supyke neateitu nusauti taves. cia nevisai mano mintis, bishki pasiskolinta is kito zmogaus. ismintingo zmogaus.
Kite Liberator
Collapse
X
-
Geras anime, labai gerai susižiūrėjo nors ir be subų, piešimas patobulėjęs, žmonės nupiešti liko panašūs kaip ir "Kite", o aplinkos atrodo super, pridėti 3D efektai dar labiau paryškina visą grožį. Vienu žodžiu vertėjo žiūrėti
Pagaliau!!!!!
Pasirodė DVDrip'as su Eng sub'ais
Rasit čia
arba linkomanijoj čiaPaskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-04-01, 21:28.Comment
-
Paziurejau. Na uz pirma Kite nepalyginamai prastesnis buvo. Kaip supratau anime yra cel-shading`o budu darytas, nors jis sutaupo sociai laiko ir kas beko tikrai neatrodo prasciau man pirmoje Kite dalyje daug labiau patiko veikeju dizainas. Blogiausia, kad nebuvo Sawa, nes ko tikejausi, tai butent jos.
Overall 7/10. Ziurint nenusibodo todel visisku crap`u vadint negaliu. Bet gerai, kad nepadare ilgesnio.
Working underground.Comment
-
Nu vat ir aš galiausiai peržėjau, istorija tokia nei šiokia nei tokia, bet jos čia ir nesitikėjau, tik gražaus veiksmo ir vulgarių skerdynių, ką ir gavau. Labai gaila, kad Sawa tik keliose scenose apsireiškė, o šiaip tikrai patiko, veiksmas labai gražiai suanimuotas, piešimas taipogi mielas akiai, overall 8/10, laukiam tęsinioSCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Taigi, kūrėjai nėra vis gi asilai ir pratęsimas bus
http://www.animenewsnetwork.com/news...creator-umetsu👍 2Comment
Comment