Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
na, vien uz efektus ir neblogai isvystyta veiksma galima laisvai 5 duoti! ka tik perziurejau (vistiek kazkaip nejau siandien miegot), tai tikrai patiko. pirmasis gal daugiau su snekom buvo, o cia veiksmas ant kiekvieno kampo. siaip ideja kazkokia nelabai superine ar kaip as gal jos nepagavau, nu bet tai nelabai gadina visa sita grozi ir duodu 4.5/5
Na pažiūrėjus jau matyti, kad geresnis nei pirmtakas, bet aš kaip nemėgau 3d personažų, taip jie man ir nepatiks. Jei nors kažkiek yra to 'kampuotumo' dinamikoj ar mimikoj, tai jau niekaip nesivirškina. Jau geriau būtų, kad visi robotai būtų veikėjai šiam filme - natūraliau susižiūrėtų xD
Kogero pirmas kartas kai savo nuomone rašau ne aprašymuose, o anonse. O nuomonė aiški, mane labiau gasdina nykios spalvos, nerealistiška aplinka, nei nei įvairūs kampuotumai, vienu žodžiu, keistu mano supratimu CG visada man atrodo gyviau nei tradicinis piešimas. Tiesa, visai neturėjau laiko analizuoti kas ten gero tame anime, kas blogo ar panašiai, tiesiog visą laiką grožėjausi nuostabiu vaizdu. Nesigailiu tiek laiko suntesis HD kokybės. Kas liecia scenarijų, negaliu teigti jok sužavėjo, pirmasis labiau patiko, tačiau nė vienoje vietoje nenuvylė, o tai jau puiku.
Abu Appleseed, Vexille.... Galiu pasakyti jog šių metų pradžia man itin dosni pasirodė.
Palyginus su Vexille, Appleseed: Ex Machina yra visa galva geresnis, mano nuomone. Asmeniškai man pieštinė animacija, su CG priedais geriau žiūrisi. Tačiau nespjaunu ir visišką CG anime. Šiame anime man patiko siužetas, kuris nors ir banalokas (prisižiūrėję pasaulio užvaldymo planų iki valios), bet siužeto vingiai bei įvykiai atsveria banalumą. Štai veiksmo požiūriu, tai labai geras anime: mažai statiškų plepėjimų. Kai pradėjau žiūrėti, tikėjausi kažko panašaus į Vexille, bet gavau daugiau - vat tas mane ir džiugina ^^
Comment