Appleseed: Ex Machina Režisierius: Shinji Aramaki Studija: Saruchin Company, BOKAN Žanras: Action, Mecha, Science Fiction Tipas: Filmas Premjera: 2008-02-17 Trailer, ANN, imdb, Official page. Jeigu pirma mangos ekranizacija nuo Shirow Masamune, išėjusi 1988‘ais metais, nežibėjo savo piešimu, grafika ir istorija, tai antrasis filmas išėjęs 2004‘ais metais galėjo pasigirti savo grafika ir specialiais efektais, nors veikėjai ten labiau buvo panašus į negyvas, bejausmes, vaškines figūrėles, bet šį kartą su šviežesne siužeto linija. Ir štai intriguojanti naujiena ir istorijos pratesimas – anime: "Appleseed: Ex Machina". Pirmą kartą pačiame anime vyraujanti absoliuti 3D animacija kelia žavesį. Kiek supratau, tai mus laukia švieži meilės intriga, kuri kaip visada suksis aplink bio-robotus / kiborgus , bet ar sugebėjo kūrėjai ką išspausti iš išsisėmusios tematikos, bus matyt tiktai po peržiūros. AppleSeed Movie (2004) |
Appleseed: Ex Machina
Collapse
X
-
Appleseed: Ex Machina
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-01-19, 21:18.Žymos: Nieko👍 2Foxsym, angellus, like this. -
Yra gi treilerei jau Youtube galite paziet [jp]I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
2004 filmo idėjos, nestandartinė pagrindinė mintis patiko man ir tikiuosi jog šis filmas bus tik geresnis. O grafika netik dailesnė bet detalesnė ir dar malonesnė akei. Ilgai prisminsiu kaip atrodė 2004 filmo miestas...Comment
-
-
Comment
-
O pasirodo man visai pasiseke, nes as nei pirmos, nei atros versijos nemaciau
Nors ir esu mokslines fantastikos gerbejas... Nznau ant kiek tai buvo pabrezta antroje dalyje,
bet tikiuosi, kad tie santikiai tarp zmogaus ir dirbtinio intilekto nors kiek issiskirs, jau nekalbu
apie likusia istorija...Comment
-
Vienas labiausiai nepatikusių anime. Žaidimų video intarpų lygio grafika manęs asmeniškai kaip anime tikrai nežavi. Viskas kas jame likę nuo anime tai tik panašumas į anime. Siužetas irgi nė kiek nežavėjo. Laukiu šito daigto ir bus matyt, ar toks pats brudas ar bent jau siužetas bus koks nors įdomesnis (visiškai net neabejoju, kad jis toks nebus - veiksmo anime bus daug efektų ir lievo CG).
Sci-fi dievinu, bet Appleseed daugiau 6 nevertas.Comment
Comment