sorry, gal ne į temą ir neargumentuota visai, bet Evil_of_Darknesz koamentaras labai piktokai nuskambėjo, tik tiek.
Kimi ga Nozomu Eien ~Next Season~
Collapse
X
-
-
Yay! MAn lb patiko pirmas sezas, nors is pradziu kazkaip buvo keistas piesimas, bet greit priprato akys ir viskas puikiai susiziurejo ;> ar man rodos ar piesimas antram sezone skirias? O.oComment
-
Turi skirtis. Studija kita ir metai ir formatas ova. Svarbu kad personazus butu galima atpazint. Pagal treileri viskas ok kaip ir.Comment
-
Sunki diena siandien buvo dedei niekshui. galva skaudejo. neradau laiko normaliai jokio anime paziuret, tai nusprendziau insijungt ka nors trumpo. ir, kaip jau imanoma suprast, paziurejau pirma eien'o serija gal ir paskubejau, klaida padariau, dabar reiks kankintis kol iseis antra serija, bet neistveriau taigi, kaip jau spejote suprast, esu cia tam, kad viska suspoilinciau (prepare Killerbee ):Spoileris:pajuokavau
Nu a jei rimtai, tai kol kas viskas atrodo netgi labai puikiai kiek galima spresti is pirmos serijos, tai turetu buti neprasciau uz originala (imfo)Paskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2008-01-22, 00:08.Comment
Comment