[I]Tuo tarpu ko tikėtis iš brolių Wachovskių - velnias žino. Po 1996 metų [URL="http://imdb.com/title/tt0115736/"]
Speed Racer ir broliai Wachovskiai
Collapse
X
-
-
Tai galejai ideti ir prie naujienu skilties... Pats pirmas anime, kuri maciau ir labai ilgai zavejausi juo, kazkurtai
gal pries 10-13 metu. Idomu bus paziureti i sia anime ekranizacija, nors ir dalis aktoriu man atorodo tiesiog
netinkamai parinkti, nuo ko filmas atrodo toks siektiek popsinis ir nerimtas. Na, o sios lenktyniu masinos dizaino
tai turbut niekada nepamirsiu:
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-12-08, 11:49.Comment
-
sakyciau komercinis filmas seimai, bet broliai saunuoliai kazkaip nelabai lenda publikai i sedimaja, bet cia turbut bus tas atvejis. nors as kazkaip tikiuosi filmo su netiketa pabaiga ar kazko panasaus, kas tirkai turetu siek tiek nustebint, zinau jau senokai apie sio filmo ekranizavima, taciau asmeniskai jo kazkaip nelabai laukiu.sigpicComment
-
Nu iš trailerio sprendžiant, tai šlamštas baisiausias... Gal tik pačios fantastinės lenktynės fun atrodo. Bet ši idėja jau seniai atgyvenusi, man asmeniškai tokio pobūdžio racing geimai su fantastikos elementais niekad ir nepatiko. Nemanau, kad ir filmas šiuo atžvilgiu bus kitoks. Aktoriai, kiap dažniausiai ir būna, avys... nu tik pats Speed raceris, tiksliau jo aktorius, man dar žmoniškai atrodo. Spec efektai, atsiprašant, šudini. Dar ten koksaitai superherojus įpintas../. 99proc, kad nešvaistysiu savo brangaus laiko siūsdamasis ar žiūrėdamas šita filmą...👍 1Comment
Comment