bet jei bus yaoi, pilnai bus galima reikalauti yuri, hentai ir kitokiu perverted mangu :3 ko me neatsisakytu~
APKLAUSA: Kokią manga mes norėtume išvysti Lietuvoje?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Aš tai šiaip galvoju, kad su tais yoai, yuri. ir hentai ...bent jau kolkas Lietuvėlej gal geriau nerizikuot... pas mus žmonės ganėtinai konservatyvių pažiūrų... kad nebūtų poto antireklamos...
kai įsivažiuos visas šitas reikalas - galbūt... nors aš pati tai labai noru nedegu sulaukti, man užtenka kiek nete pasiskaitau... aišku visai kitas reikalas kalbant apie mature shoujo...
...oki back to topic...
Kodel visi tokie vangus ? Prabalsavot kas norėjot? Aš žiūriu, kad jau visas reikalas čia sustojo...Comment
-
Izzo-kun, po darbo parejus paziuresiu, jei dar prie jų nesi prirašytas, prirašysiu Pakutinį update padarysiu...
Ir tada jaučiu šiandien vakare nusiųsti reiks, nebent dar yra prieštaraujančių... ar dar kas nors ką nors pridėti nori... aišku gaila, kad nei 130 balsavusių nėra... bet jau pakankamai laiko parėjo...Comment
-
Na as noreciau tai Bleach, Berserk, Devil may cry, Rurouni kenshin, Akira, Hellsing, Death Note vaComment
-
Comment