APKLAUSA: Kokią manga mes norėtume išvysti Lietuvoje?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • blk

baltos lankos

sveiki! cia jums raso is "baltu lanku" knygyno, esancio vilniaus akropolyje. as kazkam zadejau, kad parasysiu apie kokias naujienas. noriu pranest, kad siuo metu mes TIKRAI turim siuos manga - "Bizenghastas", "Arkos Angelai" ir "Persike". Greitu metu (bentjau as LABAI tikiuos) turetume gauti "Vampire Hunter D". kai tik gausim as jums parasysiu. ir dar, norejau suzinot ar jums tiktu jei manga butu anglu kalba? nes gal tada bandysiu prastumti minti uzsakyt angliskai. bet cia TIK gal

Comment

• blk

pamirsau ;P

dar turime "Princese Ai" (asmeniskai man labiausiai patiko)

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Kazkoks is medzio iskrites..... Mes jau seniai puikiai zinom, kad nieko gero pas jus nera.

Comment

• epas
          Narys

• 2005 08 12
          • 83

AirGear would be nice

Comment

• Egura
            Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
            • 684

mataku... apklausa gi čia šioj gijoj, kam čia kas ką žadėjo neįdomu...
            gome, bet aš kažko šiandien labai pikta, neišsimiegojau matyt

Comment

• Katsu
              Hajimemashite

• 2007 01 18
              • 192

Vis neturėjau laiko parašyti ir pasidžiaugti šiuo puikiu įvykiu . Reikia tikėtis čia ne trumpalaikė akcija ir kad manga pirkimai bus padorūs ir leidyklai apsimokės leisti vis naujas mangas.

Peržiūrėjus sąrašą, man asmeniškai labai norėtųsi turėti Akira manga.

O tai, kad manga vis dar on-going - neturi reikšmės? Jei atsakimas teigiamas, tai Blade of The Immortal būtų gerai įtraukti į sąrašą.

Autorius blk
              sveiki! cia jums raso is "baltu lanku" knygyno, esancio vilniaus akropolyje. as kazkam zadejau, kad parasysiu apie kokias naujienas. noriu pranest, kad siuo metu mes TIKRAI turim siuos manga - "Bizenghastas", "Arkos Angelai" ir "Persike". Greitu metu (bentjau as LABAI tikiuos) turetume gauti "Vampire Hunter D". kai tik gausim as jums parasysiu. ir dar, norejau suzinot ar jums tiktu jei manga butu anglu kalba? nes gal tada bandysiu prastumti minti uzsakyt angliskai. bet cia TIK gal
              Čia rimtai apie anglų kalba leidžiamą manga?

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                • 684

Autorius Katsu
                Vis neturėjau laiko parašyti ir pasidžiaugti šiuo puikiu įvykiu . Reikia tikėtis čia ne trumpalaikė akcija ir kad manga pirkimai bus padorūs ir leidyklai apsimokės leisti vis naujas mangas.

Peržiūrėjus sąrašą, man asmeniškai labai norėtųsi turėti Akira manga.

O tai, kad manga vis dar on-going - neturi reikšmės? Jei atsakimas teigiamas, tai Blade of The Immortal būtų gerai įtraukti į sąrašą.

Čia rimtai apie anglų kalba leidžiamą manga?
                Pilnai tikiu, kad įmanoma užsakyti ... bet šiaip kaip pagalvojus mes patys puikiai galima užsisakyti, kad ir per amazoną... na aišku brangiau išeina...

Katsu, rašyk ką pageidauji, nesvarbu ongoingas ar ne... tai aš tave prie akiros ir blade of the immortal prirašau

visas manga sarašėlis pas mus jau ganėtinai solidus gavosi....

Comment

• Mauneydy
                  Wasn't me...

• 2007 07 26
                  • 35

Na jeigu dar karta būtų galima pasireikšti, tai mano nuomone dar būtų neblogai School Rumble ir BECK.

Because I never learn a goddamned thing...

Comment

• blk

na nemanau, kad Vilniaus gimdimo namuose yra medžiu, tai l abejoju ar esu iš medžio. o taip velai (kaip parase gerbiamasis killerbee) rasau , nes neturėjau progos anksciau parasyt. labai atsiprasau o del anglisku manga, man tiesiog idomu ar verta kazka pradet galvot jei pirks tik koks 100 zmoniu.

Comment

• radament666
                      "Umi no Suna" Dark

• 2007 02 18
                      • 154

Naruto
                      Bleach
                      D.note
                      Ah My Goddess
                      Schoold rumble
                      A ir dar butu malonu Chibi Vampire
                      Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos Klubui

Comment

• Yagami Light

Mmmmmmmm... Neblogai butu iswyst:
                        Golden boy ir school rumble - geros komedijos
                        Samurai champloo, death note ir gantz - daug gero veiksmo

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                          • 684

Pilnas sarašėlis pirmame puslapyje :-)

Comment

• Mob

Siulyciau:
                            Visu pirma Berserk, paskui,
                            Death Note
                            Bleach
                            Monster
                            Ir dar as labai noreciau pamatyti, nors zianu, kad mano noras nevisagalis, One Piece ir BECK mangas, jos mane labiausiai domina.

Comment

• Lust
                              a.k.a Yurla

• 2006 12 17
                              • 274

Autorius Mob
                              Death Note
                              Na, gi sake kad Tokyopop neleidzia ju perverst ir parduot.(ar kazkas ten tokio) nors visai noreciau, nereali manga.

Siaip visai noreciau School rumble, Lovely Complex (man jo piesimas dieviskas xD)
                              Tada gal visai neblogai butu Koks FMA, o jis dar ongoingas?

Tai butu tiek siam kartui ;D
                              Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                                • 684

Autorius Lust
                                Na, gi sake kad Tokyopop neleidzia ju perverst ir parduot.(ar kazkas ten tokio) nors visai noreciau, nereali manga.

Siaip visai noreciau School rumble, Lovely Complex (man jo piesimas dieviskas xD)
                                Tada gal visai neblogai butu Koks FMA, o jis dar ongoingas?

Tai butu tiek siam kartui ;D
                                Death note vokiškas varinatas leidžiamas tokyopop, bet amerikietiškasis variantas Viz Media....

Comment

Working...