Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
APKLAUSA: Kokią manga mes norėtume išvysti Lietuvoje?
Antrinu LAX'ui dėl Tsutomu Takahashi mangos Blue Heaven, Alive ir priedo dar Dead Flowers - irgi jo kurybos, bet šiai mangai jis pasivadinęs buvo slapyvardžiu Ichigo Nekota.
Aišku norėčiau išvyst ir Tsutomu Nihei kurybos, reiktų įsigyt paskutinius Blame tomus. Ir galbūt kitus jo kūrinius (Biomega, Abara, Digimortal, Net Sphere Engineer, Noise)
Yukito KishiroBattle Angel Alita ir Battle Angel Alita: Last Order
Harold Sakuishi - Beck
Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-11-14, 16:25.
Getbackers-anime lb patiko,kiek girdejau mangoj siek tiek kitaip viskas papasakota,tj butu lb idomu paskaityt.
Bleach ir naruto,death note-cia jau aiskint nereik
Samurai champloo ar Cowboy bebop-puikus anime tj ir puikios mangos..
Na ir ,kad ivairove butu tj school rumble ar maburaho.. pakolkas uzteks..
Pasiskaičius visų norus, tai šiek tiek liūdna, kad narutardai šioj apklausoj daugiau ar mažiau laimės
Na, bet aišku tai ir yra daugumos nuomonė ir viskas dabar daroma bus dėl populiaresnių manga. Bet reiktu nepamiršt kokio ilgio ta manga ir plius dar kuriama. Tad bent aš asmeniškai iškart atmesčiau visas Bleach, Naruto ir kitas daugiatomes mangas (savotiškai reiktų atmest ir Berserk, bet ten per daug jėga )
Maybe on Earth, Maybe in the Future sigpic Kurokawa idėjinis lyderis Lėtai keičiu slaptažodžius
Patariu visiems atnaujinimus su norimom mangom rasyt i ta pati savo pirma pranesima, nes tai dauk labiau palengvins skaiciavima.
ne man gerai taip, as atsimeu kokioj vietoj baigiau suvedinet, jei zmogus pasako, kad nori dar prideti pridedu.
Jei pirmuose puslapiuose keistu, man reiktu pastoviai zhiureti kas keite, ka keite, ir realiai galechiau susimuot jau pabaigus apklausa... o dabar po truputi kiekviena diena
Suvedineju, puslvalandzio eigoj pranesiu
Oki tokia statistika:
Balsave Forumo nariai 43
Manga sarasas pasieke 86 pavadinimus
Šiai minutei pirmauja:
Spoileris:
Berserk (15)
Naruto (10) ir Death Note (10)
Gantz (8) , Blame (8), Rurouni Kenshin (8)
Bleach (7), Wolf's Rain (7)
Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2007-11-14, 18:51.
Pagal aktyvumą forumiečių galbūt, kai matysim, kad niekas kaip ir nebalsuoja, visi kas norėjo pareiškė savo nuomonę. tada ir pabaigiam, ar gal nustatom kokį terminuką? Kaip manot?
Įdomu ar daug pas mums narių kurie čia savaitėm neapsilanko, bet manga Lietuvoje juos domina...
Gal aš daugaiu nebespoilinsiu, kad tas spoilinimas neatsilieptų rezultatams...
Comment