Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
APKLAUSA: Kokią manga mes norėtume išvysti Lietuvoje?
Akira- cia butinybe, kad ja isleistu. Hellsing- pirma mano skaityta manga ir velniai rautu, ji man patinka Neon Genesis Evangelion- tikrai patiko. Neblogiau uz anime. Blame!- na droppinau, bet piesimas grazus, tad popierini varianta tikrai paskaityciau. Monster- neskaites, bet intriguoja, noreciau paskaitinet. Berserk
Tokyo Babylon
X
Battle Angel Alita
Daugiau kaip ir nezinau, nesu daug dar skaites, bet pasitaisysiu
Paskutinis pakeitimas nuo Qone; 2007-11-14, 16:34.
Death Note - Galbūt būtų tokia pati intriga bei įtampa, kaip ir Animėj ;]
Berserk - Labai geras, tačiau kaip Anime per trumpas, reikia Mango's!!
Hellsing - legenda ir tiek. Rodytas per LNK, tai manau būtų manga vienas iš populiaresnių.
Berserk ir Gantz - super pieshimas ir action.
Welcome to NHK - dar geriau nei anime.
Suzuka ir Kare Kano - vis neprisiruoshiu paskaityt. Anglu kalba bishki uzknisa.
Hmz... Nu... Naruto ir Bleach, nes tai vienintelės shounen kurias dar seku, ir be to, mangoj nėra fillerių, kaip anime.
Death Note... Nu gal ir nieko būtų, patiktų žmonėms, kurie domisi detektyvais ir pan.
Angel Sanctuary - tiesiog.... tiesiog. Bomba ne manga >.>''
Ah! Dar visai faina būtų gauti lietuviškai Yakitatte Japan (<-- nugi lietuviams apie duoną, būtina xD) and Full Metal Alchemist ^___^
paskaitinejau komentarus tj atsake i mano rasyta pasiule i email atsiust.bet manau cia geriau,ir jau sisisieke^^ .
p.s. kaip Didelis-Bardakas ir Evil_of_Darknesz paminejo Wolf's rain ir NGE,prisiminaiu kad ir juos butu glaima gaut butu gerai ^^
p.p.s. Dar norejau paklaust?o ka viska tik tokyopop licenzijuoja?nes kai praso visi neisku ar tykyopop jas leido.toks klausimas mane kamuoja
ne ne tik ir mes išvysime ne tik tokyopop licenzijuotos, derasi ir su kitais leidėjais,dėl kai kurių žinomų manga, bet nonori atsleisti visų kortų Juolab, akd ir Vmapire Hunter D ne tokyopop yra.
#1 "Hellsing" - klasika, geras piešimas ir viena iš pirmųjų taip patikusių mang'ų
O toliau, tai yra daugybę gerų mangų ir visos įdomios iš čia paminėtų. O dėl tų super ilgų (Naruto ir etc.), tai manau, kad tokias reik pradėti leisti tada, kada Lietuvoje manga jau bus populiarus ir perkamas dalykas, nes su labai ilgomis mangomis manau yra pakankamai rizikos, o palikti pilnai neišleistų irgi nei šis nei tas
Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?
Už mane buvo praktiškai viskas paminėta. Bet esmė, kad norėčiau skaityt ne tas mangas, kurios tarkim labai žinomos, perskaitytos, ar tiesiog norėčiau turėt lentynoje.
Viską paminėjo Bardakas. Be jo minėtų norėčiau ko nors iš T.Takahashio kūrybos (Blue heaven, alive) - tiesiog labai prie širdies limpantis ir piešimas ir siužetas, be to - T.Nihei mokytojas, vis dėlto.
Comment