Jesus... Na ir palyginai. Nuvylė tas VHD mane, tos nuogybės ir skraidančios galūnės juokas kažkoks, piešimas ir prastas, veiksmo scenose nesuprasi kas vaizduojama, kažkokia krūva brūkšnių, aplinkų nėra praktiškai. Vat daug laukiau, nusipirkau ir nieko gero. Be to visa manga vos ne tip top pirmas VHD filmas... Labai likau nusivylęs šia manga.
APKLAUSA: Kokią manga mes norėtume išvysti Lietuvoje?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Jesus... Na ir palyginai. Nuvylė tas VHD mane, tos nuogybės ir skraidančios galūnės juokas kažkoks, piešimas ir prastas, veiksmo scenose nesuprasi kas vaizduojama, kažkokia krūva brūkšnių, aplinkų nėra praktiškai. Vat daug laukiau, nusipirkau ir nieko gero. Be to visa manga vos ne tip top pirmas VHD filmas... Labai likau nusivylęs šia manga.
o galu gale koks skirtumas banint,visvien pagrindiniai pirkejai mes ^^ o kad ir vaikiukai nusipirke Bererk'a negaus tokio didelio pagalio kad perkirstu drauga pusiauSCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
-
mataku...koks nekantrumas, obuolio komentaruose buvo parasyta, kad sekmingu manga (kurios patiks Lietuvos skaitytojams) antras dalis isleis po 3-4 men. berods, taip, kad dar ojojoj kiek palaukt teks, cia apie vhd as nekalbu...Comment
-
O man regis kaip tik rašė, kad sėkmingas mangas daugmaž po 1-2 mėn. leis Anyway - svarbu, kad apskritai jas leistųComment
Comment