Na butu saunu isvysti Berserka, Claymore, School Rumble ir Honey and Clover.
APKLAUSA: Kokią manga mes norėtume išvysti Lietuvoje?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nahacho>o as jau visas xD
o jei rimtai del ko rasyt atejau,tj paziurejau naujienos paskelbimo data obuolyje ''lapkričio 05, 2007'' tai kiek supratau artimiausiu laiku turetu but?jau pirmadieni kiek supratau.as apie vhd..yay ^^
ir dar kaikas
prirasykit mane prie fruits basket ir (jei yra) chrno crusade.jei nera tj kiek supratot ir to noreciauComment
-
nahacho>o as jau visas xD
o jei rimtai del ko rasyt atejau,tj paziurejau naujienos paskelbimo data obuolyje ''lapkričio 05, 2007'' tai kiek supratau artimiausiu laiku turetu but?jau pirmadieni kiek supratau.as apie vhd..yay ^^
ir dar kaikas
prirasykit mane prie fruits basket ir (jei yra) chrno crusade.jei nera tj kiek supratot ir to noreciau
As galvoju šiandien nusiųsti pradinį sarašėlį, kokį mes turim šiai dienai :-)
Pagal level.lt tai hunteris ir turetų pasirodyti apie pirmadienį ;-)Comment
-
tuomet manau visai kitokius ivertinimus matysim. Stengiuosi, kad si info pasiektu daugumos akiu, todel
manau sarasas dar kilsteles. O trumpai tariant, man reikia, kad "Battle Angle Alita" is 17'os vietos
sokteltu i pirma desimtuka... :>>>
Comment
-
Comment
-
Tie kurie neprabalsavo ziuri tik Naruto/Bleach ir net neisivaizduoja kas yra manga. Joke.....nors gal ir ne.Comment
-
Gal nevisi kurie žiuri ir domisi anime, skaito ir manga.Comment
-
na be anksciau minetu dar patiktu
Battle Angel Alita
Dogs
Level E
Nodame Cantabile
Ouran High School Host Club
Perfect Girl Evolution
Skip Beat
Superior
BLAME!
Ghost in the Shell
Berserk
Id
Nausicaä of the Valley of the Wind
Death Note
Battle Royale
Mushishi
Café Alpha
School Rumble
Bleach
Akira
labiau norėtųsi paskaityti prieš tai neskaityas mangas, bet praktiškai vis tiek visas rimtesnes paimčiau kad ir skaitęs. Na dėl topu, tai gaunas panašiai, kaip ir visur
http://www.animenewsnetwork.com/ency...=best_bayesian
http://www.mangaupdates.com/stats.html?period=month6 ar
čia jau leidėjui rinktis į kokią auditoriją taikyti, tikiuosi ir rimtesnių mangų bus vėliau
Gal nevisi kurie žiuri ir domisi anime, skaito ir manga.Paskutinis pakeitimas nuo technotrach; 2007-11-20, 23:50.Comment
-
-
Visko gali būti...nors man toks dalykas sunkiai suvokiamas... kaip galima žiūrėti anime, bet manga visai neskaityti, na nebent tu pradedi dar tik domėtis...
Bet iš tiesų visia galimas dalykas tokių žmonių yra..
Daugybe atvejų manga būna žymiai geresnė nei anime...
Imant, kad ir tą patį bryčą anime mangai neprilygsta... aš patį anime žiūriu tik todėl, kad man įdomu kaip viena ar kita scena bus animuota... Nors nemeluosiu pirmiausiai sužinojau apie bleach anime, juolab kad Kubo Taito sensei prieš tai išleido tik Zombie powder.Comment
-
Taip kad atsiranda ir tokių individųO daba pasigailėsi!!!Comment
Comment