Pasaulį užkariavę Rytų komiksai - pagaliau lietuviškai!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ziemutiee

as tai labai noriu ciobits mangos bet esu reliste be sansu i lt kad butu pas mus manga 50 Jenu
    lt tik 109 litu koks skirtumas bet japjia nera tokiu kur neskaito istiknau suliejia

bet labiusiai noriu ciobits bet tikrai nebus lt jios lt tik manga 10 lt bet pas mus japnjia manga eina po 30
    Jenu jiums nesveikai paske bet pas mums ant kiekvieno kampo skaito manga anime japnjia yra
    kultura ir hobis eini i dvd nuoma paziuri dabar turiu 150 dvd anime bet turiu tam tikra anime skoni tai puse ir daugiu atmsiu
    Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-12-06, 21:03.

Comment

• Bardakas
      Žmogus Ne

• 2005 09 22
      • 1462

Autorius ziemutiee
      as tai labai noriu ciobits mangos bet esu reliste be sansu i lt kad butu pas mus manga 50 Jenu
      lt tik 109 litu koks skirtumas bet japjia nera tokiu kur neskaito istiknau suliejia

bet labiusiai noriu ciobits bet tikrai nebus lt jios lt tik manga 10 lt bet pas mus japnjia manga eina po 30
      Jenu jiums nesveikai paske bet pas mums ant kiekvieno kampo skaito manga anime japnjia yra
      kultura ir hobis eini i dvd nuoma paziuri dabar turiu 150 dvd anime bet turiu tam tikra anime skoni tai puse ir daugiu atmsiu
      Mmm... taip. Asmeniškai nesupratau kažko, bet ne tiek gramatikos kaip pačios minties.
      (japonė ar fake?)
      Maybe on Earth, Maybe in the Future
      sigpic
      Kurokawa idėjinis lyderis
      Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• muanton

Autorius deinonychus
        Jau nusipirkau visus manga komiksus, kurie dabar išleisti!!! Juk kol kas tik penkios knygutės???
        Taip, tik penkios. Bet bus daugiau

Comment

• epas
          Narys

• 2005 08 12
          • 83

Autorius muanton
          Taip, tik penkios. Bet bus daugiau
          Na, tada belieka tik apsisarvuot kantrybe ir su nekantrumu laukit kitu pasirodanciu knygeliu

Comment

• Jygisu

Autorius FreaK`aZ
            pasakyciau kur su tokiom paziurom galima eit ale tai bendrai nesikeiksiu, bo zio nemalone dar uzsitrauksiu.
            Zmogau , ar tu turi teise kaltint zmogu kuris nori pataupyt geresniams dalykams neperdaugiausiai netegdamas ?

O apie kur eit tai as klausiau gal cia koks member'iu prisistatymu forumas kaip ir yra ? Bet gal apsieisim

Autorius ziemutiee

Gal kaskas supratot ka ji cia keverzliojo ?

Tiesa ,tu tipo Japonijoi buvus kad tu ja cia vis prikisineji ?

Tieasa as esu chobits anime mates ,labai jau ten didziule echi yra :P Tipo i echi labai dar pasinerus ???
            Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-12-07, 10:17.

Comment

• Egura
              Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
              • 684

some updates:
              https://www.level.lt/lt/knygos/zanras/manga-komiksai/

Tai ką Persikė itin perkama buvo, kad jos jau antra dalis.... kažkaip nesitiki... sekmingiausia manga...;-) hihihihi

Na bet laukiam Tarot caffe

Comment

• slicKrox
                Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                • 2161

Autorius Jygisu
                Gal kaskas supratot ka ji cia keverzliojo ?

Tiesa ,tu tipo Japonijoi buvus kad tu ja cia vis prikisineji ?

Tieasa as esu chobits anime mates ,labai jau ten didziule echi yra :P Tipo i echi labai dar pasinerus ???
                sunkiai, bet issifruot imanoma... na jeigu ji cia spejo baikti tiktai apie ~tris klases, o likusias japonijoje, tai tuomet galima suprasti.
                Autorius Egura
                some updates:

Tai ką Persikė itin perkama buvo, kad jos jau antra dalis.... kažkaip nesitiki... sekmingiausia manga...;-) hihihihi

kama pasizymi sis atnaujinimas? Nukritusia kaina? ar atsiradusia dar viena nauja manga? kaip bebutu gaila, bet is dabartiniu mangu, be "Vampyrų medžiotojas D" , "Bizenghastas" ir "Taro kortų kavinė I dalis" daugiau nieko idomaus nematau . Nors paziurejus i bendra kieki, tai dar pakankamai nemazai susidomejau... Beto, pagal ka sprendi kad perkamiausia?
                Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-12-07, 22:52.

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

Autorius Egura
                  some updates:

ne,nelaukiam >_<
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                    • 684

Autorius slicKrox
                    kama pasizymi sis atnaujinimas? Nukritusia kaina? ar atsiradusia dar viena nauja manga? kaip bebutu gaila, bet is dabartiniu mangu, be "Vampyrų medžiotojas D" , "Bizenghastas" ir "Taro kortų kavinė I dalis" daugiau nieko idomaus nematau . Nors paziurejus i bendra kieki, tai dar pakankamai nemazai susidomejau... Beto, pagal ka sprendi kad perkamiausia?

Tai, kad persikės antra dalis atsirado, ir taro kortų kavinė jau už 7 dienų, aš pati tą level.lt čekindavau kelis kart per dieną, laukdavau taro kortų kavinės... na sakau, gal kam įdomu irgi... atleiskit, jei bereikalingą info skleidžiu...

Kad perkamiausia aš neteigiu, klaustuką pamiršau sakinio gale parašyti, čia su ironija buvo retorinis klausimas... todėl, kad man atrodo, kad ji atvirkščiai mažiausiai perkama turėtų būti... o obuolys lyg sakė, kad sėkmingos manga pasirodys greičiau... sėkminga, tai kaip suprantu perkama...ar aš klystu?...

Dar siek tiek is obuolio komentarų:
                    "Paulius/OBUOLYS 2007 12 07 23:38
                    Karščiausia naujiena: šiandien sukirtom rankom dėl Pet Shop of Horrors mangos

Taro kortų kavinė bus kitos savaitės pabaigoje. Pirmiausia, kaip visuomet, pasirodys level.lt.

Dėl atskiro forumo: šiuo metu ruošiam atskirą manga puslapį - vieną iš sudėtinių dalių naujame obuolio saite, kuris turės ir labai modernų, naują dizainą."
                    Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2007-12-07, 23:19.

Comment

• Džiro sesė
                      X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                      • 604

Zinot, kaip man atrodo?
                      Pamato vaikas prie vaiku skyriaus gulint kazka panasaus
                      i komiksa ir iskart tevu praso nupirkt. Tevai nuzvelgia visas
                      tas knygeles( Tevu reakcija: "Ir kas cia per nesamone - skaityt is kito galo?" "Kas? Vampyru medziotojas? Bus per ziauru, neimsim" ir t.t. )
                      ir nusprendzia, kad Persike yra maziausiai pavojinga ju vaikui,
                      tai todel ju ir nupirkta daugiausiai^^

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                        • 684

Visko gali būti :-) Persikė gi tokia nekalta knygele...meilė gyvunėliui ... :-D (tiesa pasakius neskaičiau bet lyg apie tai) ... įdomu būtų sužinoti kaip ten jiems sekasi su tais pardavimais iš vis... reiks gal užklausti :-)

Comment

• Bardakas
                          Žmogus Ne

• 2005 09 22
                          • 1462

Su skausmu smegenyse skaičiau tą persikę... Na tikrai jau mano amžiaus žmogui neįdomi manga, skirta iki 12 metų mergaitėms, žinoma ir vyresniems galima skaityt, bet į tą amžių orientuotasi. Antros dalies nepirksiu tikrai
                          Maybe on Earth, Maybe in the Future
                          sigpic
                          Kurokawa idėjinis lyderis
                          Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Geohound
                            Narys
                            • 2007 12 07
                            • 31

As sendien nusipirkau tas pirmas penkias. Ir kiek varciau tai ta persike visai nieko. Tikrai reikes pirk ir antra.

Comment

• Apuole

Euu o siaip kaip matau jau daug pirkusiu yra. tai kuris jum labiausiai patiko.??
                              NA tikriau gal galima sakyti kuri manga?
                              Kuri kokybiskiausia? turiu pirkti dovana.

Comment

• Natsumi

Skaiciau.Man idomios. ;]
                                Labai patiko Bizenghastas. ;>
                                ziurint kam dovana,berniukui ar mergaitei. ; )

Comment

Working...