Pasaulį užkariavę Rytų komiksai - pagaliau lietuviškai!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Izzo
    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
    • 1530

tinka,kad tik paveizet iseitu
    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Egura
      Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
      • 684

Oki, tai taip ir padarysiu...

O cia keletas spioleriuku is the tarot cafe, kuri bus isleista

Spoileris:

kokia cia kalba isversta neturiu zalio supratimo...

Comment

• Izzo
        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
        • 1530

ar tik ne lenku? o apie ka ta Tarot Caffe?
        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• 2007 09 11
          • 4

http://www.animenewsnetwork.com/ency...ga.php?id=4849

gan idomi manga ir atrodo uzsieny labai populiari
          Monkeys are the next generation after me

Comment

• Egura

• 2007 05 17
            • 684

pas mane čia namuose tamsu kaip užpakaly...nieko doro nesigavo...
            nelabai ir įskaityt eina...pabandysiu dar ryt dienos šviesoje...

Spoileris:

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

ten tie komentarai kartais ne is cia paimti?

o siaip tai tikrai gal perfotkint
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                • 722

Autorius Izzo
                ten tie komentarai kartais ne is cia paimti?

o siaip tai tikrai gal perfotkint
                ne ne is cia.is obuolio svetaines.tikrai zinau maciau juos ten xD seip tas laivalaikis zurnalas,kas keik laiko iseina?dar bus ryt pirkti?tada prigriebciau ^^

Comment

• karla
                  coffee addict

• 2007 10 04
                  • 53

kadangi siandien vel buvau Kaune, nusprendziau pasinaudoti jusu patarimais ir dar karta atidziai perziureti Laisves Alejos centrini knygyna. Tiesiu taikymu nuzygiavau prie vaiku knygu ir pradejau ieskoti. Suradau tik uzsidejusi akinius, pasirodo, Manga tikrai buvo padeta dezeje ant grindu. Maza to, salia stovejo slapia porele (lauke lyjo) ir rinko spalvinimo knygute savo mazajam stebukliukui, o nuo ju skecio vanduo lasejo tiesiai ant musu garbinamos Mangos. Prasispraudziau pro juos ir pradejau knistis toje dezeje, beje, is pradziu maniau, kad yra likes tik "Warcraft'as", nes ant kitu knygu buvo uzdeta "Mikes Pukuotuko pasaku knygele". Aisku, toji anksciau mineta porele i mane kreivai ziurejo, atseit, tokia didele, o dar skaito kazkokius komiksus, ka jau kalbeti apie kasininke, kuri paimdama is manes preke nuzvelge mane nuo galvos iki koju ir kazka neaiskiai sumurmejo.
                  Beje, skaitydama jas nejauciau didelio malonumo, galbut del to, kad man neiprasta jas skaityti lietuviskai. Taciau jauciu, kad daugiau Lietuvoje Mangos nepirksiu, geriau jau palauksiu, kada vel vaziuosiu i Vokietija.
                  Tai va, people, jei nerandat knygynuose Mangos, patariu eiti i vaiku skyriu ir gerai apziureti grindis, ar ten nesivolioja kokia aptrainiota deze.

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                    • 684

Autorius karla
                    kadangi siandien vel buvau Kaune, nusprendziau pasinaudoti jusu patarimais ir dar karta atidziai perziureti Laisves Alejos centrini knygyna. Tiesiu taikymu nuzygiavau prie vaiku knygu ir pradejau ieskoti. Suradau tik uzsidejusi akinius, pasirodo, Manga tikrai buvo padeta dezeje ant grindu. Maza to, salia stovejo slapia porele (lauke lyjo) ir rinko spalvinimo knygute savo mazajam stebukliukui, o nuo ju skecio vanduo lasejo tiesiai ant musu garbinamos Mangos. Prasispraudziau pro juos ir pradejau knistis toje dezeje, beje, is pradziu maniau, kad yra likes tik "Warcraft'as", nes ant kitu knygu buvo uzdeta "Mikes Pukuotuko pasaku knygele". Aisku, toji anksciau mineta porele i mane kreivai ziurejo, atseit, tokia didele, o dar skaito kazkokius komiksus, ka jau kalbeti apie kasininke, kuri paimdama is manes preke nuzvelge mane nuo galvos iki koju ir kazka neaiskiai sumurmejo.
                    Beje, skaitydama jas nejauciau didelio malonumo, galbut del to, kad man neiprasta jas skaityti lietuviskai. Taciau jauciu, kad daugiau Lietuvoje Mangos nepirksiu, geriau jau palauksiu, kada vel vaziuosiu i Vokietija.
                    Tai va, people, jei nerandat knygynuose Mangos, patariu eiti i vaiku skyriu ir gerai apziureti grindis, ar ten nesivolioja kokia aptrainiota deze.
                    Gerai skaitai vokiskai? A tai mokinausi vokieciu, bet dabar ja jau menkai atsimenu...mano parsivezhtos manga beveik visos vokiskos...bet tai, kai reikia skaityt, tai toli grazhu ne viska suprantu...mane ta vokieciu kalba zudo...

(ps... o ka apie mane kasininkies gali pagalvot...... nors man tai vienodai.. )

Comment

• Izumi
                      ShadowEye
                      • 2007 10 01
                      • 34

Warcraft - garbingoje vietoje mokslines fantastikos skyriuje, naujosios mangos - dar garbingesneje vietoje, tarp spalvinimo knygeliu vaiku skyriuje, nors pagal tai ka maciau tai pirmosioms ten ir vieta sakyciau

One day is one day less to live

Comment

• Izzo
                        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                        • 1530

hmmm. nu Lietuva parode savo kulturos lygi ir tiek.. kaip kazkas sake, kas piesta - tas vaikams >_<
                        Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-11-24, 22:46.
                        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                          • 684

"OBUOLYS, Re: Re: 2007 11 24 21:12
                          Galiu nuraminti, kad visi VIZ MEDIA pavadinimai yra derybų objektas, mes su jais bendraujam jau seniai."

Kaip jums? Pykit nepykit, bet ač tai bryčą noriu lietuviškai pamatyti... nors čia nemažai bryčo antifanų yra :-(
                          Na aišku ir daugelį kitų Viz media licenzijuotų manga...
                          Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2007-11-24, 21:58.

Comment

• Izzo
                            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                            • 1530

brycha? cia tipo Bleach'a? o.07
                            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                              • 684

Autorius Izzo
                              brycha? cia tipo Bleach'a? o.07
                              Taip... taip Bleach
                              Skaičiau kitur nemažai neigiamų atsiliepimų apie tai, kad kažkas nori Lietuvoje Breach išleisto, neva Breach lėkštas...įdomu o ar jei manga skaito, tie kurie jį taip peikia...

Comment

• Izzo
                                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                                • 1530

as asmeniskai manga skaitau ir tikrai nenusivyliau, Soul Society saga nepakartojama, ten apie espadas gal kiek issikvepe bet visiven kovos labai grazios anime stovi po 99 epu, parsiisunciau 147 pazet kas ten vyksta kazkokiu nematytu veikeju prikista tj net zet nebesinori, bet manga tikrai gera ^^ pats irgi noriu breach, siaip net naruto noriu nes mangos pabaiga ir naruto vs. sasuke dvikova in the walley of end mane pribloske ^^
                                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

Working...