tinka,kad tik paveizet iseitu
Pasaulį užkariavę Rytų komiksai - pagaliau lietuviškai!
Collapse
X
-
http://www.animenewsnetwork.com/ency...ga.php?id=4849
gan idomi manga ir atrodo uzsieny labai populiariMonkeys are the next generation after me
Comment
-
Comment
-
kadangi siandien vel buvau Kaune, nusprendziau pasinaudoti jusu patarimais ir dar karta atidziai perziureti Laisves Alejos centrini knygyna. Tiesiu taikymu nuzygiavau prie vaiku knygu ir pradejau ieskoti. Suradau tik uzsidejusi akinius, pasirodo, Manga tikrai buvo padeta dezeje ant grindu. Maza to, salia stovejo slapia porele (lauke lyjo) ir rinko spalvinimo knygute savo mazajam stebukliukui, o nuo ju skecio vanduo lasejo tiesiai ant musu garbinamos Mangos. Prasispraudziau pro juos ir pradejau knistis toje dezeje, beje, is pradziu maniau, kad yra likes tik "Warcraft'as", nes ant kitu knygu buvo uzdeta "Mikes Pukuotuko pasaku knygele". Aisku, toji anksciau mineta porele i mane kreivai ziurejo, atseit, tokia didele, o dar skaito kazkokius komiksus, ka jau kalbeti apie kasininke, kuri paimdama is manes preke nuzvelge mane nuo galvos iki koju ir kazka neaiskiai sumurmejo.
Beje, skaitydama jas nejauciau didelio malonumo, galbut del to, kad man neiprasta jas skaityti lietuviskai. Taciau jauciu, kad daugiau Lietuvoje Mangos nepirksiu, geriau jau palauksiu, kada vel vaziuosiu i Vokietija.
Tai va, people, jei nerandat knygynuose Mangos, patariu eiti i vaiku skyriu ir gerai apziureti grindis, ar ten nesivolioja kokia aptrainiota deze.Comment
-
kadangi siandien vel buvau Kaune, nusprendziau pasinaudoti jusu patarimais ir dar karta atidziai perziureti Laisves Alejos centrini knygyna. Tiesiu taikymu nuzygiavau prie vaiku knygu ir pradejau ieskoti. Suradau tik uzsidejusi akinius, pasirodo, Manga tikrai buvo padeta dezeje ant grindu. Maza to, salia stovejo slapia porele (lauke lyjo) ir rinko spalvinimo knygute savo mazajam stebukliukui, o nuo ju skecio vanduo lasejo tiesiai ant musu garbinamos Mangos. Prasispraudziau pro juos ir pradejau knistis toje dezeje, beje, is pradziu maniau, kad yra likes tik "Warcraft'as", nes ant kitu knygu buvo uzdeta "Mikes Pukuotuko pasaku knygele". Aisku, toji anksciau mineta porele i mane kreivai ziurejo, atseit, tokia didele, o dar skaito kazkokius komiksus, ka jau kalbeti apie kasininke, kuri paimdama is manes preke nuzvelge mane nuo galvos iki koju ir kazka neaiskiai sumurmejo.
Beje, skaitydama jas nejauciau didelio malonumo, galbut del to, kad man neiprasta jas skaityti lietuviskai. Taciau jauciu, kad daugiau Lietuvoje Mangos nepirksiu, geriau jau palauksiu, kada vel vaziuosiu i Vokietija.
Tai va, people, jei nerandat knygynuose Mangos, patariu eiti i vaiku skyriu ir gerai apziureti grindis, ar ten nesivolioja kokia aptrainiota deze.
(ps... o ka apie mane kasininkies gali pagalvot...... nors man tai vienodai.. )Comment
-
"OBUOLYS, Re: Re: 2007 11 24 21:12
Galiu nuraminti, kad visi VIZ MEDIA pavadinimai yra derybų objektas, mes su jais bendraujam jau seniai."
Kaip jums? Pykit nepykit, bet ač tai bryčą noriu lietuviškai pamatyti... nors čia nemažai bryčo antifanų yra :-(
Na aišku ir daugelį kitų Viz media licenzijuotų manga...Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2007-11-24, 21:58.Comment
-
Comment
-
as asmeniskai manga skaitau ir tikrai nenusivyliau, Soul Society saga nepakartojama, ten apie espadas gal kiek issikvepe bet visiven kovos labai grazios anime stovi po 99 epu, parsiisunciau 147 pazet kas ten vyksta kazkokiu nematytu veikeju prikista tj net zet nebesinori, bet manga tikrai gera ^^ pats irgi noriu breach, siaip net naruto noriu nes mangos pabaiga ir naruto vs. sasuke dvikova in the walley of end mane pribloske ^^SCREW YOU, PEOPLE!Comment
Comment