Pasaulį užkariavę Rytų komiksai - pagaliau lietuviškai!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Nezumi

Ech... Pavydžiu... Jonavoj dar nei stendo nei Vampire Hunter D nėra. Tikiuosi , kad iki savaitės galo jau bus.

Comment

• Egura
      Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
      • 684

Autorius K_BoX
      Na ka, po mokyklas nuvaziavau i Akropoli, ten knygyne Baltos Lankos ne tik radau MANGA STENDA, bet ir Vampire Hunter D!!! Yeepy!!!!Yeepyy!!! ;D Oi skajtysiu!!!
      Įrodymai!:
      P.S Kaina po 15litu uz sita manga ;].
      Kaip pasisekė gi tau...
      tai ką man po darbo gal irgi į Vilniaus Akro nusibelsti ... (man jis taip nepakeliui tas akropolis ). Buvau šiandien VCUP'o pegase, tai dar nebuvo...stendo traip pat... manga vis dar prie jaunimo ir vaikų literatūros...

Comment

• 9inch
        ELO

• 2007 11 13
        • 159

Autorius Egura
        Kaip pasisekė gi tau...
        tai ką man po darbo gal irgi į Vilniaus Akro nusibelsti ... (man jis taip nepakeliui tas akropolis ). Buvau šiandien VCUP'o pegase, tai dar nebuvo...stendo traip pat... manga vis dar prie jaunimo ir vaikų literatūros...
        Labai dziaugiuosi uz Baltas Lankas, kad jau ir stenda padare, P.S labai graziai atrodo, is karto issiskiria is kitu knygu, traukia aki!!! Taip pat Vampire Hunter D savo melyna virselio spalva nustelbia visokias Persikes . Beje, kad nusipirkciau sia Manga, turejau sugaisti laukdamas prie kasos kokias 2 minutes, pasake man, kad dar turi ten kazka ijungti, kad nuskajtytu Mangos prekini zenkla, bo neseniai atveze ;]] Me is very happy!

Comment

• technotrach
          mors ultima ratio

• 2006 03 06
          • 218

kadangi marijampolej nelabai radau kur pirkti, tai užsisakiau per level.lt . Persikes neėmiau nes siužetas atrodo gana vaikiškas, tai kad nemokamas siuntimas gautus (nuo 50lt) tai dar isimeciau Howls moving castle dvd. Beje gal kas žinot ar warcraft trečia dalis yr, nes kiek ziurejau tai visur tik 2 pirmos dalys
          Skaitoma manga

Comment

• Nezumi

Trečia Warcrafto dalis yra. Draugas kaip tik šiandien pirko.

Comment

• mastER-R

Pegase manciau wc trecia dali, buvo dar ir sin city pirma dalis.Na o man jau atveze VHD is level.lt, tai galiu pasakyti, kad mokejau niekuo ne daugiau, nei nurodyta tinklapyje, jokiu papildomu mokesciu nebuvo, pats manga 9.99lt + atvezimas 6lt= 15.99lt.Saunu, ir tik trimis litais brangiau mokejau nei parduotuveje butu reikeje moket, bet atsizvelgiant i suolaikines troleibusu kainas, tai mokejau tiek pat kiek buciau isleides pinigu ir mangai ir nuvaziavimui iki pegaso, be to ir laiko sutaupiau jau skaitau!!! ehh ta manga, jau kokiam 15- tame puslapyje galima pamatyti nuoga pana

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                • 722

Autorius K_BoX
                Na ka, po mokyklas nuvaziavau i Akropoli, ten knygyne Baltos Lankos ne tik radau MANGA STENDA, bet ir Vampire Hunter D!!! Yeepy!!!!Yeepyy!!! ;D Oi skajtysiu!!!
                Įrodymai!:

kokiam akropoly?ne vilniuj turbut v.v katik gryzau is vilniaus akropolio ir nieko neradau v.v tik senos buvo o D nebuvo

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                  • 684

Autorius zhmogeliukas
                  kokiam akropoly?ne vilniuj turbut v.v katik gryzau is vilniaus akropolio ir nieko neradau v.v tik senos buvo o D nebuvo
                  Bitute... (<--- keismazhodis)
                  As irgi is Akropolio
                  tiek laiko sugaishau...... po sunkios darbo dienos vos kojas pavilkau...beldzhiaus visai i kita miesto dali...
                  O VHD kaip nera taip nera musu mylimoj sostinej

Comment

• Ultra
                    Naujokas

• 2007 06 28
                    • 20

Autorius K_BoX
                    Įrodymai!:

Damn o as sestadieni ziurejau tai dar nebuvo T.T reiks ryt lekt

...Even now I keep calling your name...
                    [[<...>]]

I'm not a girl ^^

Comment

• Izzo
                      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                      • 1530

OMG sndn buvau akre bet vietoj mangos pasirinkau alu,buciau nuejes bucviau D rades,nu ka teks ryt vaziuot ^^
                      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• 9inch
                        ELO

• 2007 11 13
                        • 159

Jau perskaiciau maziau negu puse! Idooomu!! Pasiliksiu rytdienai, kadangi per 1 diena perskaityti ilgai laukta Manga, tikrai nera idomu ;]]]. Pirkau Kauno Akropolyje. Saunuoliai Kaunieciai, pastate ir stenda,ir VHD atveze ! Perfecto! Oi priksiu manga, laukiu db Tarot Caffe ;]

Comment

• Izzo
                          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                          • 1530

bet kokia nesamone kad anos kaunuoja 12-13 lt o D 15
                          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                            • 722

viskas cia samone,juk D puslapiu daug daugiau

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                              • 684

Nenubiednėsim nuo tų 3 litų, kad tik leistų gryną japponišką produktą...
                              Kitą mėnesį vėl sulauksim U.S. manga Shutterbox... ir manhwa Tarot cafe, prieš pastarają nieko prieš neturiu... Shutterbox (mačiau tik viršelį nete), tai piešimas gal ne toks "kreivas", kaip bizenghast'o... pastarojo man viršelis irgi patiko, bet kaip pamačiau vidų...tai ne kad... kas ir kokia puiki istorija bebūtų, tas peišimas viską gadina... :-( man asmeniškai tai atrodo nelabai vykęs amerikietiškas bandymas piešti japonišku stiliumi... Na žinoma čia tik mano subjektyvi nuomonė
                              Bet matomai pastarųjų kūrinių (US manga) licenzija žymiai pigiau kainuoja

Comment

• Izzo
                                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                                • 1530

siaip nesuvokiu kodel vien shoujus leidzia, uzkniso, jau 5 shoujas o shonen tik 1 isleido
                                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

Working...