laukiu vampire hunter d nereliai o siaip tai galetu ir geresniu mangu parink nes be tos daugiau visos lievos tipo geru angu niera daugiau tik apie meiles ir seiles
Pasaulį užkariavę Rytų komiksai - pagaliau lietuviškai!
Collapse
X
-
Buvau siandien knygyne, tai niekur neradau. Gal kas is Siaulieciu matet pardavinejant jau?Comment
-
Comment
-
na aš irgi buvau informuota, kad kita savaitę knygynuose pasirodys, bet vistiek eisiu pračekint šiandien, na maža ką, ramiau miegosiu :-D
Ką tik pračekinau obuolio saitą:
" OBUOLYS, Re: 2007 11 22 20:05
Galiu pradziugint: TARO KORTU KAVINE - jau spaustuvėje"
Manhwa one more time, arkos angelų autorėsPaskutinis pakeitimas nuo Egura; 2007-11-23, 07:09.Comment
-
Comment
-
Jei isleistu, butinai pirksiu ;PP Seip galetu ir del Berserk pasidereti ;P.
O kas knygynuose nepatiko, kad Manga, kur yra isleista arba nukista kur nors i kamputi, kur nepasiklauses tikrai nerasi, arba kur nors prie vaikisku spalvinimo knygeliu... ;/.
nu nvm ,svarbiausia preke ;PComment
-
Na tikėkimės geriausio... Aš kažkaip vis dar neatsigaunu dėl viso šito manga leidimo Lietuvoje... tikėkimės bus perkančių, nauji žmonių susidomės... stengiuosi optimistiškai žiūrėti į visą tą reikalą..
Aš vat darbe savo bendraamžiams kolegoms irgi ausis užiu... šiaip dauguma net neįsivaizduoja, kas per velnias ta manga ar anime yra ir su kuo jis valgomas :-)Comment
-
siaindien pavaiksciojau po knygynus ir ne viename nemaciau nei vienos mangos.. ar ja kur nugrudo ar ja ispirko nezinau,faktas tas kad nemaciau.. kitas dalykas jeigu knygynai ja talpins vaiku skyriuje manga nesuklestes,deja tokia realybe. greiciau tie stendai atsirastu nes kitaip manga neispopuliaresSCREW YOU, PEOPLE!Comment
Comment