Pasaulį užkariavę Rytų komiksai - pagaliau lietuviškai!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Linxmas
    Anime Watcher
    • 2006 07 08
    • 13

Ir kainos nebūtų po 10-13lt....

Mano Blogas

Comment

• Sable
      The Hitchhiker

• 2005 03 11
      • 1530

Nuostolinga, taip. Aš aišku apie blame nekalbu. Tiesiog šio bei to platesnėms masėms smagiai virškinamo galėjo parinkt. Biški siauroka pasiūla kol kas, t.y. shojo iš esmės manga, dalis kurios pačioms merginoms matyt ir nepatiks, tai overall įspūdis nekoks susidarys. Aš ka norėjau pasakyt tai tai, kad jie biški ne tiek 'į ateitį' masto kaip kažkokios naujos nišos vystyma, o masto kaip apie kažkokį 'eksperimentą'. Na bent man toks įspūdis susidaro .. manga revoliucija
      Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-11-13, 01:12.

Comment

• Lax..
        reLaxed

• 2005 12 24
        • 516

Imo, shoujo mangos sudaro vieną dydžiausių dalių japonijoje tarp mangų. Prisiminkime kiek vien anime personažų mėgo skaityt įvairius shoujo. O populiaresnės magos volumas kainuotų apie ~20lt, nes pvz. garsus komiksas "sin city" maždaug tiek ir kainuoja.

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

20 lt nera labai daug. Is musu pragyvenimo lygiui iki 40 lt kaina yra dar gan protinga.

Comment

• Egura
            Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
            • 684

Mano visų skaitytų manga pusę sudaro būtent shoujo manga, iš kurių didesnė dalis "mature shoujo" :-P
            Aišku, kad mature shoujo leistų tai taip nebus, kadangi tik nedaug iš jų yra licenzijuota, paprastai tenka pasitenkinti scanlationais... arba iš vis tik raw

Na o kas apie šiuos manga,
            perskaičiau vakar "Arkos angelus", tai tokia lengva komedija, o pats piešimas man labai patiko. "Princesė Ai" irgi nenuvylė, lauksim su malonumu kitų dalių. Šiaip buvau skeptiškai nusiteikusi, nes nieko apie jas negirdėjau, bet man asmeniškai įspūdis neblogas kolkas, bent jau geresnis negu tikėjausi, paimdama į rankas šias manga.

Na matysim kaip klostysis toliau su šia "manga revoliucija Lietuvoje" :-)

Comment

• Sable
              The Hitchhiker

• 2005 03 11
              • 1530

Nežinau kokie ten procentai tarp shoujo/shounen mangų yra, bet kažkurios vienos pasirinkimas ir yra kaip aš sakyčiau, susiaurinimas pasiūlos. Dabar pabūkit bernu, kuris tos mangos dar nė karto gyvenime nematęs ir nežino kas per velnias tas yra ir su kuom valgomas. Paklius tokiam po ranka tyčia ar netyčia lietuviškos pusėtinos kokybės mangos volume'as, pavartys, pažiūrės kas per siaubai dedas ir turės sau nusistatymą ateičiai to dalyko neimt į rankas. Tik sakau kad startas tikrai nekoks, bent 2-3 mangas, kuriom licencija buvo įsigyta priskirčiau prie tų, kurios biški pagadins pirmą įspūdį žmonėms. Kas dėl merginų tai čia irgi individualiai kaip kam patiks, bet šiaip to efekto, su kuriuom jie tikisi pradėt vystyt nauja verslo nišą, kad mol čia revoliucija ir pan. imho nebus. Tačiau aišku norėtusi, kad pasisektų jiem ir išvystume, kai ką vertesnio daugiau dėmesio ir galbūt litų.
              Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-11-13, 13:02.

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                • 684

Aš dabar per pietų pertrauką peržiūrėjau manga sarašą esantį Tokyopop. com, smalsu buvo ko galima iš vis tikėtis... Man vat dar įdomus vienas dalykas... tarkim imam Bleach, amerikieška versija eina licenzijuota VIZ, bet tarkim iš vokietijos aš veina volumą parsivežus esu, vokiškas variantas jau yra Tokyopop (tokyopop .de)...ir taip ne viena manga... hell knows ko geriausiai tikėtis, žvelgiant į galbūt optimistišką ateitį... Mūsiškiai matomai iš amerikiečių licenziją gavę...

Comment

• Sable
                  The Hitchhiker

• 2005 03 11
                  • 1530

Na pasirinkimas lyg ir platus. http://www.tokyopop.com/shop/manga/browse

Bet šiaip kaip pastebėjau tokyopop rimtai nemažai shojo mangos. Norėtus tik kad pasirinkdami, kam licenciją įsigyt nesivadovautų tik kaina.

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                    • 684

hmmm... Vampire Hunter D išleista bus "digital manga publishing"... ne tokyopop.... jei aš gerai čia pasižiūrėjau, tai gal ne vien tokyopop apsiribojama bus.... nu žodžiu man jau galva visai susisuko :-)

beje obuolio komentaruose kažkas iš leidyklos klausė kokios mangos norėtume... gal reiktų kokį laiškelį su pageidavimais parašyt :-P

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius Sable
                      Na pasirinkimas lyg ir platus. http://www.tokyopop.com/shop/manga/browse

Bet šiaip kaip pastebėjau tokyopop rimtai nemažai shojo mangos. Norėtus tik kad pasirinkdami, kam licenciją įsigyt nesivadovautų tik kaina.
                      Tai kad apskritai shoujo ir gejishkos mangos yra daug daugiau nei anime.

Comment

• NaHaCho
                        Hotdogs are not dogs

• 2007 11 11
                        • 30

As maciau World Of Warcraft (manga) komiksus Vagos knygyne

Comment

• Sable
                          The Hitchhiker

• 2005 03 11
                          • 1530

Autorius Egura
                          hmmm... Vampire Hunter D išleista bus "digital manga publishing"... ne tokyopop.... jei aš gerai čia pasižiūrėjau, tai gal ne vien tokyopop apsiribojama bus.... nu žodžiu man jau galva visai susisuko :-)

beje obuolio komentaruose kažkas iš leidyklos klausė kokios mangos norėtume... gal reiktų kokį laiškelį su pageidavimais parašyt :-P
                          Irgi katik paskaičiau tuos komentarus, reiktų rimtai parašyt jiem dėl šito. Manyčiau reiktų padaryt tokia forma, kad jie skelbia maždaug sarašą mangų galimų gaut licenciją, mes pasibalsuojam dėl to ko reiktų ir rašom kažkokį organizuotesnį prašymą dėl to. Nžn, arba jiem patiem pasiūlyt savo puslapyje padaryt nedidelę apklausą dėl mangų.

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                            • 684

Autorius Sable
                            Irgi katik paskaičiau tuos komentarus, reiktų rimtai parašyt jiem dėl šito. Manyčiau reiktų padaryt tokia forma, kad jie skelbia maždaug sarašą mangų galimų gaut licenciją, mes pasibalsuojam dėl to ko reiktų ir rašom kažkokį organizuotesnį prašymą dėl to. Nžn, arba jiem patiem pasiūlyt savo puslapyje padaryt nedidelę apklausą dėl mangų.
                            Gera idėja Sable, apklausa būtų gerai... Tik reikia aplamai sužinoti kaip pas juose ten su tom licenzijom. Reikia su tuo žmogum kažkaip susirašyti, bei pasiūlyti apklausos idėją. Patiems galbūt padaryti apklausą ir nusiųsti rezultatus (žinant iš ko galėtume rinktis).

Comment

• Sable
                              The Hitchhiker

• 2005 03 11
                              • 1530

Na meila jis savo komentaruose parašė, galėčiau pasiūlyt aišku dabar bandyt >_>

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                                • 684

Autorius Sable
                                Na meila jis savo komentaruose parašė, galėčiau pasiūlyt aišku dabar bandyt >_>
                                Sable bandai rašyt, ar man parašyti?
                                Animezone vardu... siu siūlymu padaryti apklausą

Comment

Working...