Pasaulį užkariavę Rytų komiksai - pagaliau lietuviškai!
Collapse
X
-
Nusipirkau vakar VHD, perskaiciau kokius 2 kartus is eiles, labai grazus piesimas ^^ tik reiks kitos dalies iki 2008-uju vasaros lauktComment
-
Aš tai nusivyliau VHD, man kaip tik piešimas tragiškas. Trečdalio mangos nesupratau, nes veiksmo scenose krūvos brūkšnių ir viskas. Aplinkos skurdžiai papaišytos. Neįdomi dar plius buvo, nes visas scenarijus iš pirmo VHD filmo 1985 metų... So it sucks.Comment
-
Aš tai aišku norėjau, kad į bloodlustu remtųsi, na bet tai dar gal bus vėliau kitose dalyse/dalyje, nežinau keik jų ten planuojama išleisti...Comment
-
-
Dėl level.lt, tai tikrai neslepiame jokių papildomų mokesčių ir niekada jų neslėpsime Kainos nurodomos galutinės (su PVM).
Pristatymo kaina 6Lt. Jei perkate daugiau nei už 50Lt - pristatymas nemokamas.
Jeigu prekes nusiperkate iki 17h vakaro, tai 99% tikimybė, kad įsigytas prekes gausite jau ryt
P.S. kažkur internete yra paskelbtas nuolaidos kodas, kuris numinusuoja pristatymo kainąComment
-
Nu cia tai jau naujiena ,nes lietuvoje skirtingai negu kitose EU salyse yra nepapulari . Bet vistiek lietuvio prigimtis liepa man pataupyti :P Tad verciau paskaitysiu berserker ant PC .Bus proga anglu kalbos pasimokyti :P
P.S. as cia naujas balsas ,gal zinot kur cia vertetu nueit ?Comment
-
Jygisu, emmm... what? Truputėlį nesupratau, tik, kad tu mangos nepirksi, nes gaila pinigų ir tai nepopuliaru Lietuvoj ir esi naujokas. Well good for you.
Ai, o kur tu nori nueit?
Apie level.lt tai ištikro buvau prastesnės nuomonės kaip čia kažkas paminėjo, kad ten visokios machinacijos vyksta ir panašiai. Na, bet jei level.lt atstovas (kaip supratau) teigia visą tai, kad ten nieko panašaus nevyksta, tai gal ir reiks pasinaudot jų paslaugom (kai užgrius naujų manga lavina)Comment
-
pasakyciau kur su tokiom paziurom galima eit ale tai bendrai nesikeiksiu, bo zio nemalone dar uzsitrauksiu.Paskutinis pakeitimas nuo FreaK`aZ; 2007-12-06, 14:20.Comment
-
Jygisu, emmm... what? Truputėlį nesupratau, tik, kad tu mangos nepirksi, nes gaila pinigų ir tai nepopuliaru Lietuvoj ir esi naujokas. Well good for you.
Ai, o kur tu nori nueit?
Apie level.lt tai ištikro buvau prastesnės nuomonės kaip čia kažkas paminėjo, kad ten visokios machinacijos vyksta ir panašiai. Na, bet jei level.lt atstovas (kaip supratau) teigia visą tai, kad ten nieko panašaus nevyksta, tai gal ir reiks pasinaudot jų paslaugom (kai užgrius naujų manga lavina)
Linksmiausias dalykas, kurį teko girdėti, tai yra tas, kad po to, kai įsidiegėme PayPal, internete radau komentarą: nepirkite per PayPal, nes užšaldo pinigus jūsų sąskaitoje pusei metųComment
-
Jau nusipirkau visus manga komiksus, kurie dabar išleisti!!! Juk kol kas tik penkios knygutės???sigpic
howling wolf-lizard chimera...Comment
Comment