Pasaulį užkariavę Rytų komiksai - pagaliau lietuviškai!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Egura
    Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
    • 684

Autorius nejiten
    Na iš esmės tai taip... tu teisus... aš paskaitinėsiu namuose, manga, kurias jau nusipirkau, piešyba kaip jau minėjau man patinko, net labai :-) (bishonen yra ) Jei būsų pasirinkimas didelis, jų nepirkčiau manau, bet kadangi startas tai reikia manau paremti ir pirkti, kad ateityje sulauktume ir daugiau. Juolab, kad kainos iš esmės juokingos, tarkim Vokietijos tos manga kažkur grubiai dvigubai brangesnės.

Kadangi, kaip teigia obuolys bendradarbiauja su Tokyopop, gal sulauksim kada ir samurai champloo, bleach, blame, school rumble ir kitu gėrybių

oh ....
    nanja kore wa... kaip ir mano tekstas virsuj, bet ne kaip citata...hmmm

Comment

• Lust
      a.k.a Yurla

• 2006 12 17
      • 274

Nusipirkau vakar VHD, perskaiciau kokius 2 kartus is eiles, labai grazus piesimas ^^ tik reiks kitos dalies iki 2008-uju vasaros laukt
      Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• Bardakas
        Žmogus Ne

• 2005 09 22
        • 1462

Aš tai nusivyliau VHD, man kaip tik piešimas tragiškas. Trečdalio mangos nesupratau, nes veiksmo scenose krūvos brūkšnių ir viskas. Aplinkos skurdžiai papaišytos. Neįdomi dar plius buvo, nes visas scenarijus iš pirmo VHD filmo 1985 metų... So it sucks.
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Egura
          Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
          • 684

Autorius Didelis-Bardakas
          Aš tai nusivyliau VHD, man kaip tik piešimas tragiškas. Trečdalio mangos nesupratau, nes veiksmo scenose krūvos brūkšnių ir viskas. Aplinkos skurdžiai papaišytos. Neįdomi dar plius buvo, nes visas scenarijus iš pirmo VHD filmo 1985 metų... So it sucks.
          Na man matytas 1985 metų filmas turbūt gelbėjo suprasti veiksmą, kurį dar kartą žiūrėjau beskaitydama šią manga...
          Aš tai aišku norėjau, kad į bloodlustu remtųsi, na bet tai dar gal bus vėliau kitose dalyse/dalyje, nežinau keik jų ten planuojama išleisti...

Comment

• mandarinas
            ⅓Vaisiaus⅔Deus-ex-machina

• 2007 05 27
            • 101

VHD bus 3 tomai.

Comment

• chobits
              Naujokas
              • 2007 06 30
              • 5

man tai patiko visos mangos ir persike ir arkos angelai,prinsses ai ir bizenghastas dar nusipirksiui vampyru medziotojaD

Comment

• muanton

Dėl level.lt, tai tikrai neslepiame jokių papildomų mokesčių ir niekada jų neslėpsime Kainos nurodomos galutinės (su PVM).

Pristatymo kaina 6Lt. Jei perkate daugiau nei už 50Lt - pristatymas nemokamas.

Jeigu prekes nusiperkate iki 17h vakaro, tai 99% tikimybė, kad įsigytas prekes gausite jau ryt

P.S. kažkur internete yra paskelbtas nuolaidos kodas, kuris numinusuoja pristatymo kainą

Comment

• Jygisu

Nu cia tai jau naujiena ,nes lietuvoje skirtingai negu kitose EU salyse yra nepapulari . Bet vistiek lietuvio prigimtis liepa man pataupyti :P Tad verciau paskaitysiu berserker ant PC .Bus proga anglu kalbos pasimokyti :P

P.S. as cia naujas balsas ,gal zinot kur cia vertetu nueit ?

Comment

• Akira
                    Jungfrau-Abschlu

• 2003 09 19
                    • 57

Autorius Jygisu

P.S. as cia naujas balsas ,gal zinot kur cia vertetu nueit ?

na daug krypciu yra cia...

Comment

• Bardakas
                      Žmogus Ne

• 2005 09 22
                      • 1462

Jygisu, emmm... what? Truputėlį nesupratau, tik, kad tu mangos nepirksi, nes gaila pinigų ir tai nepopuliaru Lietuvoj ir esi naujokas. Well good for you.
                      Ai, o kur tu nori nueit?

Apie level.lt tai ištikro buvau prastesnės nuomonės kaip čia kažkas paminėjo, kad ten visokios machinacijos vyksta ir panašiai. Na, bet jei level.lt atstovas (kaip supratau) teigia visą tai, kad ten nieko panašaus nevyksta, tai gal ir reiks pasinaudot jų paslaugom (kai užgrius naujų manga lavina)
                      Maybe on Earth, Maybe in the Future
                      sigpic
                      Kurokawa idėjinis lyderis
                      Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• FreaK`aZ
                        Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                        • 532

Jygisu, emmm... what? Truputėlį nesupratau, tik, kad tu mangos nepirksi, nes gaila pinigų ir tai nepopuliaru Lietuvoj ir esi naujokas. Well good for you.
                        Ai, o kur tu nori nueit?

pasakyciau kur su tokiom paziurom galima eit ale tai bendrai nesikeiksiu, bo zio nemalone dar uzsitrauksiu.
                        Paskutinis pakeitimas nuo FreaK`aZ; 2007-12-06, 14:20.
                        "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                        with a sick idea of world domination"

Comment

• muanton

Ai, o kur tu nori nueit?

Apie level.lt tai ištikro buvau prastesnės nuomonės kaip čia kažkas paminėjo, kad ten visokios machinacijos vyksta ir panašiai. Na, bet jei level.lt atstovas (kaip supratau) teigia visą tai, kad ten nieko panašaus nevyksta, tai gal ir reiks pasinaudot jų paslaugom (kai užgrius naujų manga lavina)
                          Kažkas kalba net nebandęs arba turintis blogą nuomonę apie kitus el. prekybos rinkos žaidėjus

Linksmiausias dalykas, kurį teko girdėti, tai yra tas, kad po to, kai įsidiegėme PayPal, internete radau komentarą: nepirkite per PayPal, nes užšaldo pinigus jūsų sąskaitoje pusei metų

Comment

• ziemutiee

gaila nebus ecci tipo mangos arba romanic kaip noriu ciobits lt mangos bet bukime relistai ciobits manos lt nebus be valciu

Comment

• Izzo
                              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                              • 1530

kiek maciau screenus Princese Ai primena Ecchi ^^
                              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• deinonychus
                                gupijazaur
                                • 2007 03 02
                                • 10

Jau nusipirkau visus manga komiksus, kurie dabar išleisti!!! Juk kol kas tik penkios knygutės???
                                sigpic
                                howling wolf-lizard chimera...

Comment

Working...