O.o Žiūriu obuolys pradėjo kept rytietišką produkciją tiesiog. I wonder... Reiks prigriebt Vampire Hunter D ir pažiūrėt, kaip ten atrodo...
Pasaulį užkariavę Rytų komiksai - pagaliau lietuviškai!
Collapse
X
-
Žinia tikrai gera ir nuotaika pakele.
Asmeniškai aš nesitikėjau, kad manga Lietuvoje pasirodys taip greit. Bet tik, kad pasirinkimas ne kažin koks po kol kas yra užsakyta tik 5 mangos ir iš jų
asmeniškai man tik 1 verta dėmesio Vampire Hunter D. Tikriausiai užsimanė paeksperimentuot ar lietuvaičiams patiks rytietiški komisai
Taigi kuo daugiau mangos nupirksim tai turėsim daugiau šansu sulaukti jos daugiau ir įvairesnessigpicComment
-
Comment
-
Reikes butinai isigyti, zinoma, pirkt zadu tik Vampire Hunter D, nes kiti nesuintrigavo, be to apie kitas mangas nieko negirdejau, taip, kad nesinori isigyt to apie ka nieko nezinau.Be to kainos tikrai juokingos, tarkim kitose oficialiose internetinese manga parduotuvese vienas komiksas kainuoja apie 9$, kas yra brangiau nei 10 litu.Comment
-
Man ir Bizenghastas atrodo įdomesnis. Gerai vertinamas, va dėl VHD nė nežinau, nes autorius visai kitas, bet nusipirksim manau visas šias mangas šiaip ar taip, nes tokia kaina tikrai juokinga.
Na, o jei jau Blame atveš ir išvers tai bus virš viskoComment
-
Seip sudomino Princese Ai ir Arkos angelai. Jas ir nusipirksiu.kol kas.Comment
-
Comment
-
Asmeniškai nieko verto dėmesio nematau kol kas. Nelabai geras startas, įdomu ar įsivažiuos, ko aišku norėtusi. Bet kol kas kažkokia pusėtinos kokybės manga parinko, kad į Lietuvos rinka paleist. Galėjo bent kažką biški patrauklesnio pasirinkt, kad sudomint potencialius pirkėjus. Kaži koks bus efektas tiems, kurie nežinojo nieko apie ta mangą, o pradės savo susipažinimą nuo šitokių kūrinių. Gaila. Galėjo kiek geriau/protingiau... na, bet vis šis tas..Comment
-
Comment