Yeah. Su tuop vaikinu ten buvo viskas gerai. Jo toks balsas, kad "tas juokingas riksmas" jam taip gavosi, nes jo balsas yra labai zemas, ir siaip "tas riksmas" jam nesigautu, tad jis stengesi padaryti tai aukstu balsu, bet kaikuriem tai skambejo juokingai, o kai kurie, protingesni, ilgiau pamaste gal daejo isvadu, kodel taip yra ir del ko taip galejo atsitikti, ir jiems tai pasirode visai ne toks juokingas dalykas. Nors tai istikruju buvo panasu i pauksciu poravimosi ritualu garsus * XDDDDD * (tegul tas vaikinas nesupyksta, nes man dar treniruotis su juo) bet ir pacios parodomosios yra ne is lengviausiu. Suprantama, jis labai pergyveno, buvo daug nervavimosi, tad galejo viskas buti dar blogiau, bet jis, ir visa kendo "komanda" pasirode tikrai neblogai. *aplodismentai, geles*
Japonu kovos menu ir kino festivaliai
Collapse
X
-
girdejau kad leidzia td butu tik sestadienis iseitis bet tas antraplanis aktorius nesudomino >.> etto lauksiu td kitu metu jei tjp
----------
Usotsuki>del to vaikino,as cia tik tarp kitko parasiau,juokes daug kas.tiesiog reikejo but savimi ir nedandyt keist balso.etto nu zdz dbr typo atsiimt savo zodzius?na ne ,man tai skambejo keistai ir daug kas juokesi.nuomone abejoju ar pakeisiuPaskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2007-10-23, 17:35.Comment
-
Ašen buvau atidaryme!!!
Per pietų pertrauką nuėjau bilieto ir - o stebukle! man pavyko jį gauti,
taigi į "Go" nuėjau ir visai smagiai praleidau tas dvi su puse valandos.
Buvo labai įdomu, kai japonė iš Japonijos ambasados (nepamenu tiksliai jos
pareigų) perskaitė kelis sakinius lietuviškai, labai jau minkštai ji skaitė, net
malonu buvo klausytis. Paskui ji pasakė, kad jai lengviau kalbėti japoniškai
ir, kai pasakiusi pirmąjį sakinį ji atsikvėpėdama padarė pauzę, salė pradėjo ploti^^
Buvo linksma. O kai puikus filmas pasibaigė, visa salė vėl plojo, pasijutau
lyg po kokio gero spektaklio.
Dar gavome anketas, kuriose reikėjo pažymėti, ar patiko festivalis (nors nežinau, kaip
galima atsakyti į tokį klausimą, vos vieną filmą pamačius), kokių dar filmų norėtumėme,
tarp duotųjų variantų, tokių kaip filmai apie samurajus, veiksmo, komedijos, romantiniai, siaubo, buvo variantas Anime^^
Beje, per pristatomąjį filmuką apie Japoniją iš anime kategorijos buvo paminėtas tik Neon genesis Evangelion (rodos, teisingai parašiau pavadinimą).
Taigi, išvada - labai patiko, bet deja, šiandienai jau nebegavau bilieto T_T,
bandysiu ryt, gal net iš paskaitų teks eit^^
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Buvo labai įdomu, kai japonė iš Japonijos ambasados (nepamenu tiksliai jos
pareigų) perskaitė kelis sakinius lietuviškai, labai jau minkštai ji skaitė, net
malonu buvo klausytis. Paskui ji pasakė, kad jai lengviau kalbėti japoniškai
ir, kai pasakiusi pirmąjį sakinį ji atsikvėpėdama padarė pauzę, salė pradėjo ploti^^
Buvo linksma.Comment
-
-
Sunkus reikalas su tais filmais - berods tik 80 bilietų išdalina. Pirmadienį pavyko be bilieto įlįst, bet antradienį ir šiandien jau reikėjo skubėt, nes labai labai greit jų nelieka . Beje dalina ir daugiau nei po viena bilietą (šiandien draugė nuvažiavo ir 3 paėmė).
Kas dėl pačių filmų - geriausias kolkas buvo GO, toks užvedantisComment
-
Pritariu, kol kas kitų filmų nemačiau, išskyrus GO, bet šis labai patiko,
ieškosiu atsisiųsti.
O dėl bilietų, tai tas, kuris gavo tris bilietus tikrai lamingas buvo, nes
aš kai paprašiau daugiau nei vieno, tai kasininkė pažiūrėjo į mane kaip į kokią
nevisprotę, tai teko su vienu bilietuku pasišalinti...
gal ryt pavyks nugriebt jei ne du, tai nors vieną...
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
-
Comment
-
Tai geriau žinoma, kad dalintų po 1 ar po 2 daugiausia, bet tai kaip yr taip. O va ir rytoj negavus bilieto, galima eiti į nemokamą koncertą Lietuvos nacionaliniame dramos teatre, koncertuos trys chorai iš Japonijos "Odawara" "Radiata" " Katsushika" kartu su Vilniaus choru ("15 min" straipsnis yra, daugiau info neznau) arba Intro klube 17 valandą "Tindirindi" animacija, 19tą VSDK studentų darbai. Įėjimas 5 litai (Vsdk studentams 3). Tei va...Everything is everythingComment
Comment