Japonu kovos menu ir kino festivaliai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zhmogeliukas
    Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
    • 722

yay buvom su drauge ^^ linksma buvo ^^ vis bandem ta japona kur per viduri sedejo nufotkint,bet ji vis kas nors uzstotavo lyg ir gavos.dar lankstinuku gavom,yay ^^

Comment

• Nebu
      Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
      • 199

O plačiau, ką nors apibūdint? . Vat įdomu kaip ten susižiūrėjo viskas :P
      O daba pasigailėsi!!!

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
        • 722

na ideisu foto ^^
        gan idomu buvo ^^
        lb zvengiau kai per kendo vienas vaikinas is tu kurie dalyvavo pasirodyme reke juokingai ne tjp kaip reikia,iir issisoko per daug xD kraujo nebuvo v.v ir tikru katanu ne v.v bambukai tik xD

na stai foto siek tiek ^^ nepykyt uz kokybe mano fotika sprastas gan

IDECIAU DAUGIAU NEUPLOADINASI DBR.VELIAU IDESIU DAR GAL.

Pats festivalis buvo gan idomus,tik pvz kendo rode lb mazai o kokio karate labai daug.labai daug ka dare vaikai is mokyklu,tj manes kad silpnai ir pan netikroviskai kazkaip.bet vistiek idomu.

Comment

• oyo
          Toks žmogus
          • 2006 05 07
          • 611

Autorius zhmogeliukas
          na ideisu foto ^^
          gan idomu buvo ^^
          lb zvengiau kai per kendo vienas vaikinas is tu kurie dalyvavo pasirodyme reke juokingai ne tjp kaip reikia,iir issisoko per daug xD kraujo nebuvo v.v ir tikru katanu ne v.v bambukai tik xD
          na va, su malonumu kyštelsiu savo tigrašį Tas vaikinas, kur "rėkė juokingai", tą daryti matyt išmoko Japonijoj, Kanazawos budokane. Užsiiminėjo ten

kad nebuvo kraujo - tas labai gerai Nebūkite tokie žiaurūs mūsų atžvilgiu. Jei reikia kraujo, skaitykit lietryčio kriminalinę kroniką ar pan. O darbas su katanonis į programą įtrauktos bus. Anksčiau ar vėliau. Ko gero, Lietuvos auditorija jas jau nusipelno pamatyti.

Ačiū visiems už palaikymą. Dirbti parodomosiose programose yra nemažas psichologinis krūvis, ir publikos supratimas visada labai sustiprina. Arigato!
          Paskutinis pakeitimas nuo oyo; 2007-10-21, 20:48.
          www.kendo-lka.lt
          www.kendo.visiems.lt
          www.armleg.com/nebulagleam/

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
            • 722

Na del to,ok gal suklydau,bet buvo lb juokinga,juk visi juokesi pripazink xDD *zvengia* o kad mokesi,na gerai *pavydi kad jis buvo Japonijoj* bet nzn nepatiko man ta kita pora man geriau patiko (isvis dvi buvo)
            p.s.jei ten kartais buvai tu oyo tj neisizeisk xDDD
            o del katanu,kada bus itrauktos i programa?gal jau kitais metais? O.o''
            Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2007-10-21, 21:00. Priežastis: ....

Comment

• Nebu
              Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
              • 199

Poros galima sakyti buvo keturios, nes laisvom kovom mes apsikeitėm, o su to vaikino kiai viskas gerai. Žmogaus balsas yra individualus dalykas, o kiai yra to žmogaus išraiška. . Tarptautinėse varžybose dar ne tokių "paukščių" tenka išgirsti .
              O šiaip tikrai dėkui už palaikymą.

P.S. Kažkam mūsų pasirodymas kaip tik atrodė užtemptas, o štai kažkam jo ir per maža buvo
              O daba pasigailėsi!!!

Comment

• oyo
                Toks žmogus
                • 2006 05 07
                • 611

ne, aš buvau "toj kitoj" poroj
                www.kendo-lka.lt
                www.kendo.visiems.lt

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                  • 722

kaip jegiskai cia ir dalyviai dar buna O.o'' o mo god! kita karta reiks su naime zonieciais suspazint in real.gal ir matet mus,mes visus fotkint lindom,vi pamos tokios viena auksta lie liesa,kita zemesne ir stambesne.et ok lauksim kitu festivaliu gal nors i koki filma dar leksiu tj su animezona plakatu reiks but xDDD

Comment

• oyo
                    Toks žmogus
                    • 2006 05 07
                    • 611

na tai užsuk į treniruotę ir fotografuok(is) drąsiai, nieks į kuprą nesuduos

o foto su vaikučiais ką, nėra?
                    Paskutinis pakeitimas nuo oyo; 2007-10-21, 21:25.
                    www.kendo-lka.lt
                    www.kendo.visiems.lt

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                      • 722

tjgi buvo viena su vaikais lyg ir .
                      nu va dar kazka fotike radau
                      cia visi beveik
                      via jau kai fotkinos keli vaikai irgi yra
                      mergaites
                      berniukai

kampe stovejau tj nlb geros kai kurios ft,gomen

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                        • 684

Apsilankiau ir aš festivalyje, dar nusitempiau draugą, kuris kažkada tokiais kovos menais užsiminėjo...
                        Mane kaip nieko neišmančią šioje srityje, ir nieko nesuprančią apie visą kovos menų filosofiją, ideologiją labiausiai sužavėjo kyokushin karate pasirodymas. Stiprūs vyrukai ir merginos, pagaliai skraide, plyteles luzho, viskas gražiai surepetuota. Žavus buvo ir mažiausieji kendo pasirodymo dalyviai, žavingai rekavo :-)
                        Aikido pasirodymu kažkodėl nusivyliau.

Planuoju apsilankyti ir filmuose, bent jau šiandien ir rytoj tai tikrai :-)

Comment

• tamagochi
                          Suši valgytojas

• 2005 10 19
                          • 138

Autorius Egura
                          Aikido pasirodymu kažkodėl nusivyliau.
                          Dalyvaves Aikido klubas buvo vienas is arogantishkesniu - ten kol baigia vardinti vadovo visus laipsnius, tai jau ir pradzia uzmirsti As pats esu praktikaves si kovos mena, tai jis man labiausiai prie sirdies. Subjektyvia nuomone jis netgi naudingiausias is visu demonstruotu.

Kendo pasirodymui truko dinamikos ir rekavimu buvo daugiau nei veiksmo. Vienok viska atpirko vaikai

Karatistai pasirode kukliai IMHO. Lenteliu skaldymas viso labo pakazuxa juk. Nepalyginsi su ispudziu kuri paliko po cempionato kovu. Anyway respect'as jiems

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                            • 722

Autorius Egura

Planuoju apsilankyti ir filmuose, bent jau šiandien ir rytoj tai tikrai :-)
                            ir as noreciau apsilankyti filmuose,noreciau pamatyti Go/pirmyn,sudomino,bet neisejs turbut T__T nebent koki penktadieni gal bet tas filmas nesudomino et v.v

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                              • 684

Autorius zhmogeliukas
                              ir as noreciau apsilankyti filmuose,noreciau pamatyti Go/pirmyn,sudomino,bet neisejs turbut T__T nebent koki penktadieni gal bet tas filmas nesudomino et v.v
                              na va ... Aš tai kaip tik per pietų pertrauką nulėkiau į Skalviją bilietuko i "Go" prigriebt...
                              Man svarbiausiai tinginį manyje esantį nugalėti ir apsilankyti bent jau keliuose filmuose , paprastai grįžus namo po darbo neiko nebesinori , tik pasidaryt karstos arbatos puodeli ir sumetus koja ant kojos sest ziuret anime.

Grizhau po filmo, "go" man labai patiko, sugoku tanoshi deshta :-) Pasikroviau teigiamomis emocijomis :-)
                              Mata ashita!!!
                              Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2007-10-22, 21:19. Priežastis: po filmo

Comment

• tamagochi
                                Suši valgytojas

• 2005 10 19
                                • 138

Argh... siandien VEL negavau bilietu i filma
                                kasininke prasitare, kad isgraibsto juos per valanda nuo atidarymo (10 ryto)

Comment

Working...