warning! j-mada suėdė pusę tonerio, niekada nemaniau, kad nuotraukos padės sutaupyt rašalo gražiai atrodo, popieriniam variante dar gražiau atrodytų, galima vietoj mangos pirkt būtų
"Banzai!" jau pasirodė
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Jo, man irgi taip pasirodė. Nors mėgstu japoncų kultūrą, bet tos kultūros esmė ir prasmė man yra anime. O šiaip tikrai įdomus dalykas, gerai padirbėjot. Bet ar kada bus žurnalo popierinė versija, ba printint tikrai neprintinsiu (mano spausdintuvas jau antri metai be rašalo, ir voratinkliais apaugęs...). Jei kada žurnalas pasirodys prekyboj tai butinai "zaprenumeruju", ba žurnalus skaityt vapšie labai mėgstuComment
-
oh, and btw, ne skiltis čia - straipsnis.Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-05-08, 21:47.Comment
-
O, labai įdomu ką dadetum? Aš visai laisvai galėjau dar ten plėstis į trečią visą puslapį, bet pasirinkau tokį būdą, kad tik apie tuos animus detaliau parašyt, kur tarnautų kaip pavyzdžiai kalbant apie pagrindinius žanro bruožus. Nelabai iš tikrųjų norėjos kartotis. O šiaip kaip skaitomumas, nepersudetingas su tais ilgais sakiniais. Atai me turi problema simlistiškai rašyti apie rimtesnius dalykus >.>
oh, and btw, ne skiltis čia - straipsnis.
Kai paziuresiu, jei gusis parashysiu recenzija.
O del to kad konkreciai ir ishsamiai rashai - gerai, tik kartais ant paciu idomiausiu vingiu reikia sustot, suintriguot ta, kuris skaito aprashyma, kad siustu ir susirgrtu anime ligaPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-05-08, 22:00.Comment
-
-
Anime naujam skaitytojui dar neatrasta zeme, pradziai galima lyginti su esamais tokio pat zanro vaidybiniais filmais, tada zmogui bus lengviau paaishkint, kad anime niekuom nenusileidzia, o momentais net pralenkia vaidybini filma, tada kils idomumas paziuret kaip vaidybinis filmas pagal zanra realizuotas pieshiny...
Shvelniai kreipt ten kur reikiaPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-05-08, 22:12.Comment
-
matai, anime naujam skaitytojui dar neatrasta zeme, pradziai galima lyginti su esamais tokio pat zanro vaidybiniais filmais, tada zmogui bus lengviau paaishkint, kad anime niekuom nenusileidzia, o momentais net pralenkia vaidybini filma, tada kils idomumas paziuret kaip vaidybinis filmas pagal zanra realizuotas pieshiny...
Shvelniai kreipt ten kur reikiaComment
-
Pritariu Airiz nuomonei dėl palyginimų palengvinančių noobams susivokti tuo pačiu ir išskirti anime iš visos kitos animacijos.
P.S.
Beje kaip jums mintis parinkti ir pateikti truputį informacijos apie anime + CGI, tarkime sękančiame žurnalo numeryje. Man pačiam būtų be galo įdomu paskaitineti apie tai.
Cheers!Comment
-
Pritariu Airiz nuomonei dėl palyginimų palengvinančių noobams susivokti tuo pačiu ir išskirti anime iš visos kitos animacijos.
P.S.
Beje kaip jums mintis parinkti ir pateikti truputį informacijos apie anime + CGI, tarkime sękančiame žurnalo numeryje. Man pačiam būtų be galo įdomu paskaitineti apie tai.
Cheers!
na bet cia ateities palanaiComment
-
P.S.
Cheers!Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-05-08, 23:01.Comment
-
Autorius Airiz
pataupom ideju kitiems numeriams
btw, ar reik plėst humoro skiltį kaip kad Killerbee prašė, ar taupyt vis gi idejas tam dalykui :?Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-05-08, 23:02.Comment
-
Tarp numeriu dviejų mėnesių tarpas. Idėjų dar kils ne vieną. Vat vien per šį 'pasichatinimą', jau vieną padėjai pagimdyt, t.y. pratęst į kitą numerį, plius Raiden priminė apie ką vis norėjau rašytis anyway. Tik tas antras numeris gal būt dar sunkiau gausis išleist nes dbr eis atsiskaitymų laikotarpis univere :bored:
btw, ar reik plėst humoro skiltį kaip kad Killerbee prašė, ar taupyt vis gi idejas tam dalykui :?Comment
-
as asmeniskai, nemanau, jog ja reiketu plest, jog nevirstu sis zurnaliukas anegdotu knygute, geriau, kad tie juokeliai liktu "saldainiukas", kuriuo tarsi visi maloniai baigtu skaityt "banzai!". beja, surats ir isverst daugiau juokingu anekdotu kiekviena syki gali but vis sunkiau, jau netgi dabar manau, jog 2-3 butu pats tas skaicius. jei yra labai didelis poreikis anekdotams, ju galima susirast internete ir patiems, visgi sis jusus bendras darbas yra skirtas anime bei japonijos kulturos pazinimui plesti, tad neverti tie juokeliai uzimti ta zurnalo vieta, kuri butu panaudota, manau, daug idomesniems ir naudingesniems dalykams.
P.S. saunuoliai, jog pasiryzot tokiam darbui, kaip zurnaliuko leidimas ^^7 (ne zurnalui todel, jog butu vietos kur plestis ir tapt juo )Comment
Comment