"Banzai!" jau pasirodė

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lust
    a.k.a Yurla

• 2006 12 17
    • 274

Ooo... jau ilgai šito laukiau... ^^ Šaunuoliai, taip ir toliau.
    Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• Airiz
      מיד

• 2004 01 09
      • 1657

YEEE!!!
      JEGA!! BAAANZAAAIII!!!!!!!!!!!!!!!

PADARAU VAKARIENE IR EINU SKAITYT PO DARBO DIENOS

Comment

• Ozis

Heh, nieko ypatingo (tobulejimas butu sveikintinas).
        Zurnala praverciau taip ir nerades nieko doro ka vertetu perskaityti, tai tema nuobodi, tai autorius kazkaip keistai vis uztempdamas visa idomuma raso. Bandziau skaityti anekdotus, siaubas! Na tie su NGE priverte nusisypsot, bet kiti... priekaistai redaktorei, kad tokios nesamones praeina...
        Turinio pateikimas turbut didziausias zurnalo trukumas - gramatines klaidos, skyrybos zenklu trukumas (na suprantu pamirsti viena ar kita kableli, bet kai zmogus gali pagalvoti, kad Ichigo vardas yra Aprasymas). Tiesa su ongoingais nevisai aisku kas rodoma Lietuvoje (galima butu i remeli ideti or smth) - taip ir likau nesuprates "D.Gray-Man" rodomas Lietuvoje ar Japonijoje. Tiesa prie japonisku ongoing truko tik Naruto, butu didele sedevru puokste. Taip pat iskilo klausimas visgi "anime" ar "animė"?
        Technologinis priekaistai. PDF... na e-zurnala leisti butu racionaliau pasinaudojant kitom technologijom (kiek gi tu nelaimingu TVS voliojasi, pasiemi viena ar kita ir gatava). Kita mintis ta kad neimanoma pazymeti teksto, vat norejosi su kolegom pasidalinti anekdotais, bet nepavyko - perspauzdinti tingiu.
        Negincijamas zurnalo pliusas - grazus fonai, geras maketavimas. Visgi butent del sito dalyko nedidelis zurnaliukas sveria vos ne tiek pat megu kiek puslapiu.

Comment

• Sable
          The Hitchhiker

• 2005 03 11
          • 1530

Nu va, pagaliau sulaukėm kritikos
          Dėl TVS'ų tai pagalvojau, kad toks variantas tikrai padėtų kai kuriem, kas nelabai gal spausdint norėtų kiek perskaityt vieną ar kitą sudominusį straipsnį. Vis paprasčiau, nei browsint per daugeliui kaip suprantu stringantį pdf'ą, nors imho galima ir abudu variantus būtų taikyt dunno. Faktas, kad tobulėjimui dar ribų nėr ;D

Comment

• Airiz
            מיד

• 2004 01 09
            • 1657

Maketavimas tikrai grazus, nepalyginsi su nykiais LT zurnalais apie zaidimus ir PC stuffs, del Dr.Grey-man'o, na rusishkai jo yra, reishkias galima sakyt kad ir LT jisai jau rodomas
            Gramatines klaidos..ojei tamstele, LT kalba yra viena sunkiausiu pasaulyje, ash kai nesu lietuvis pagal tautybe i tai aplamai uzdarau akys, anekdotai apie anime nejuokingi? o kiek ju aplamai yra anime tematika? Grynai lietuvishku ko gero keli vienetai, tenka ieshkot ir verst ish anglu arba rusu kalbos, o kas skamba rusishkai arba anglishkai - lietuviskai jau skamba visai ne taip ir dazniausiai nejuokingai, tad paliekam anekdotus ramybeje, aciu kad jie aplamai yra, beto cia visi anime fanai, suprasit apie ka noreta buvo pasakyt, zmones padare nemaza darba , o cia dabar kritiku atsirado i dulkes norinciu sumalt visa darba..tai zudo grazius norus.
            Ash -=TIK UZ=-

Comment

• Sable
              The Hitchhiker

• 2005 03 11
              • 1530

Man asmeniškai atrodo, kad kaip tik čia ir yra vieta kritikai ir apskritai atsiliepimams bet kokiems. Ir man nesvarbu, kad ten mano anekdotus suvarys ar kiberpanko nedasupras. Jūs padedat savotiškai mum tobulėt ir sekanti kartą atsižvelgdami jau į kritiką, išleisim ką nors dar įspūdingensio.

Comment

• FreaK`aZ
                Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                • 532

Autorius Sable
                Nu va, pagaliau sulaukėm kritikos
                Dėl TVS'ų tai pagalvojau, kad toks variantas tikrai padėtų kai kuriem, kas nelabai gal spausdint norėtų kiek perskaityt vieną ar kitą sudominusį straipsnį. Vis paprasčiau, nei browsint per daugeliui kaip suprantu stringantį pdf'ą, nors imho galima ir abudu variantus būtų taikyt dunno. Faktas, kad tobulėjimui dar ribų nėr ;D
                paaiskink lamai kas tas TVS ?
                "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                with a sick idea of world domination"

Comment

• Sable
                  The Hitchhiker

• 2005 03 11
                  • 1530

Autorius FreaK`aZ
                  paaiskink lamai kas tas TVS ?
                  Turinio valdymo sistemos

Comment

• Killerbee
                    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                    • 2910

Autorius Sable
                    Malonu, kad kažkam patiko, atai dabar perverčiau ir galvojau, kad labai jau siauraus supratimo jouke'us vis dėlto kai kuriuos indėjau
                    Oi ne, tikrai super. Anekdotai tikriems otaku. Be to, anime tikrai zinomi.

Comment

• Airiz
                      מיד

• 2004 01 09
                      • 1657

O ash apie ka ...
                      Tobulekit, bandai palaikyt kazka - gauni visai atvirksciai, jei Sable patinka, tegu varo..

Comment

• Sable
                        The Hitchhiker

• 2005 03 11
                        • 1530

Autorius Airiz
                        O ash apie ka ...
                        Tobulekit, bandai palaikyt kazka - gauni visai atvirksciai, jei Sable patinka, tegu varo..
                        Na, aš tik sakau, kad kritika yra sveika ir naudinga. Varymu dar viso to nepavadinčiau. Ir dėkui už palaikymą, žinom kam dirbam

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1657

Autorius Sable
                          Na, aš tik sakau, kad kritika yra sveika ir naudinga. Varymu dar viso to nepavadinčiau. Ir dėkui už palaikymą, žinom kam dirbam
                          ne visi dar skaite ta zurnala, o kai Sveikos kritikos padauges - jau bus nemalonu, mazai ka reishkia mano zodziai, bet ...
                          Ash visada buvau linkes i tokio tipo menine veikla, prisipazynsiu - dar nespejau perskaityt zurnalo, dar nepradejau, krito i akys tikrai grazus dizainas, maketavimas patogus, gerai sudetas paprastai tariant, nuotraukos, temos pakankamai gerai sugalvoti, paprastai man tenka viena syki pamatyt ir ash zinosiu - noriu ash to (skaityt) arba ne. Man patiko.
                          Paskaitysiu, dar turesiu ka pasakyt.
                          Va.Nediduke pastaba, kur anime aprashymai, zodzio Aprashymas galima nerashyt
                          Vienam aprashyme jo nera, kituose jau atsirado
                          Ayumes albumo aprashyme truxta zodzio ir skliaustelio
                          Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-05-08, 20:25.

Comment

• Di
                            • 2006 09 19
                            • 169

NonStop, hug, pagaliau sugebėjai mane taip nustebinti dabar dar laimingesnė

O dėl kritikos ir "priekaištų redaktorei, kaip tokios nesąmonės praeina": pirmiausia, kiekviena kritika turi būti konstruktyvi, o ne atvirkščiai. Tai viena. Pirmasis numeris yra darytas taip, kad kiekvienas rastų sau kažką, ką būtų įdomu paskaityti - kalbu apie amžiaus grupes. Skyryba, rašyba - taip, šitai bandysime taisyti. Žinoma, visko apskritai nepavyks, nes net ten, kur dirbu, profesionali kalbos redaktorė visko normaliai neištaiso, o mes profesionalų neturim. Rašymo stilius yra kiekvieno asmeniškas, tad, manau, geriausia būtų tau pačiam (nepamenu nick) pamėginti kažką parašyti ir leisti kitiems įvertinti - kas žino, gal pasirodysi prasčiau net. Reikia nepamiršti ir to, kad numerį parengė sąlyginai jauni žmogučiai - jų didžioji dauguma. Tačiau, kaip ir sakiau, pasistengsim po susirinkimo bandyti aiškintis klaidas ir dirbti toliau. Ir visgi, mano, kaip praktikuojančios žurnalistės, nuomone, žurnalas tikrai geras ir gražus, skirtas įvairialypei auditorijai.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Di; 2007-05-08, 20:33.
                            [I]kiekyb

Comment

• Airiz
                              מיד

• 2004 01 09
                              • 1657

Geras geras
                              Tegu kiekvienas atsakingas uz savo rubrika rasho savo stilium, taip zurnalas bus zymiai spalvingesnis ir individualus "gabaliukais", bet idomus kartu sudejus
                              Vat i CyberPank skilti tureciau ka dadet
                              Beje, Kas dare dizaina? ir su kokiu softu?
                              Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-05-08, 20:43.

Comment

• FreaK`aZ
                                Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                                • 532

Autorius Airiz
                                Beje, Kas dare dizaina? ir su kokiu softu?
                                adobe photoshop cs2
                                "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                                with a sick idea of world domination"

Comment

Working...