AZ Discord anime grupinės peržiūros

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • dabmaster
    Naujokas
    • 2017 12 29
    • 2

    AZ Discord anime grupinės peržiūros

    Gera diena ar vakaras ar kas ten pas jus už lango.
    Kaip žinote, čia dar praeitais metais, AZ pagaliau susikūrė Discord'ą. Ir kadangi Discord server'is turi tam tikras funkcijas kurios leidžia rengti įdomius dalykus, kaip pavyzdžiui anime peržiūras drauge naudojantis voice chat'u. Mes su Diavodo sugalvojome būtent tai ir padaryti.

    Kad prisijungti prie mūsų jums tereikia:
    1. Prisijunkite prie AZ Discord server'io naudodami https://discord.gg/x7nNrBR.
    2. Prisijunkite prie vieno iš voice chatų pavadinimu anime_peržiūros.
    3. Jeigu negalite naudotis mikrofonu galite išjungti jį prieš prisijungdami prie chato.
    4. Tada po kurio laiko mes sulauksime visų norinčiu ir https://www.twitch.tv/animenautas bus pajungtas stream'as. Mes visada skaitome Twitch chat'ą, dėl to jeigu nenorite bendrauti naudodami Discord voice chat, rašykite mums ten.
    5. Ką žiūrėsime ateinančiame stream'e galite sužinoti užėję į kanalą events. Ten bus panašus į šį post'as kuriame bus informacija apie ateinančios peržiūros turinį.



    Grafikas kuriuo visa tai vyksta yra Lietuvos laiku ir gali keistis. Apie tokius pokyčius būtų pranešta iš anksto. Paprastai vienos peržiūros trukmė yra dvi valandos.
    • Trečiadienis: 20:00. Ongoing anime/old series
    • Šeštadienis: 20:00. Anime movie
    • Sekmadienis: 20:00. Ongoing anime

    Pagrinde mes žiūrime on-going, bet jeigu yra norinčiu galime žiūrėti ir kažką iš praeitų sezonų, klasiką jau tapusius anime arba filmus. Žanras nesvarbu, svarbu, kad tai nebūtų hentai.


    Mes priimame visus ir būsime labai dėkingi už tai, kad prisijungsite. Jeigu kyla kokių nors klausimų, rašykite čia, arba Discord'e @DabMaster ir @Diavodo.


    Iš anksto atsiprašau už gramatines, skyrybos, lingvistines, stiliaus ir gyvenimo klaidas. Aš Lietuvių kalbos nemoku; iš egzamino gavau tik 17 procentų.
    anibanner.jpg
    Paskutinis pakeitimas nuo dabmaster; 2018-05-27, 18:09. Priežastis: sąrašo atnaujinimas
    AZ Discord server: https://discord.gg/x7nNrBR
Working...