Bl...
NHK nepakliuvo niekur, o tikrai galėjo~
Suzumiya pernelyg daug kur puikuojasi
ARC Awards 2006
Collapse
X
-
-
Dauguma uz ka balsavau net nepateko, bet kaikurie isrinkti animai visai nieko...Rašyti komentarą:
-
Nieko naujo ir tiek su tais awardais ;] Visur taip yra visur taip bus. AZonoje suorganizuoti rinkimai būtų, spėju rezultatai neįpatinka skirtingai atrodytų. Bet kas ten žino...
Nėr ko ir gailėtis. Džiaugtis reikia kad vyksta tokie dalykai ir kad anime bet kokia savo forma yra mėgiamas. Peace and love, so everyone lets go watch ecchi >.<'yRašyti komentarą:
-
Guest repliedKazkaip kuo toliau, tuo labiau i fanbojistinius animus. Na negaliu daug bambet, nes realiai is siu metu leidybos animu man patiko tik Rec... ("Amenaide yo!" geras ecchis? persiprasau...)
Visgi perziurejes balsavimo rezus i to watch sarasa isirasiau Ouran'a, Suzumiya ir Eureka 7. Bent bus apie ka pabambet daugiau...Rašyti komentarą:
-
Na kaip ir sakiau per daug tiketis ir neverta. Kaip sakant fanbojai pasistenge, kur galejo ten ir sukisho savo manijas XD
Nors kita vertus kazhkiek ir graudu, etRašyti komentarą:
-
Yay! Eureka 7 net tris apdovanojimus susislave bent del "BEST CHARACTER DEVELOPMENT" ir "BEST SOUNDTRACK" man abejoniu nekilo.Rašyti komentarą:
-
Taigis, rezultatai jau yra (ziurim pataisyta pirma posta). Ir is tikruju norisi bene visus balsavusius uz suzumiya aprekt idiotais ¬_¬
This year's ARC Awards results are so not like my own opinion... :bored:
PS: thnx StonePaskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-03-05, 11:54.Rašyti komentarą:
-
Aš vėl lauksiu žiuri įvertinimo, nes tai ką išrinks žmonės turbūt bus tiesiog populiaresni anime, o ne geresni. Tuose award kažkaip neitin kreipiu dėmesį į tai, ką renka "community". Daugumoj kategorijų savo nuomonės net nereiškiau, nes ji būtų labai neobjektyvi, kai iš visų tos kategorijos anime teesu matęs tik vieną ar porą
Edit: PS Sable, gražiai padarei tą paveiksliukąPaskutinis pakeitimas nuo Stone; 2007-03-05, 11:01.Rašyti komentarą:
-
Na ir kam chia taip susiasmenint. Jusu nuomone toli grazhu neturi sutapt su daugumos ar tuo labiau buti teisesne.
Kad ir pvz man be Mushishi ir Ergo Proxy nieko gero daugiau lyg ir nebuvo, bet visishkai nenustebsiu kai daugumai kitaip pasirodys.Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-03-04, 16:14.Rašyti komentarą:
-
-
Bet nugali ironija ir laimi kažkas neiškaus. Awardai yra awardai - kad masiška nereiškia kad objektyvu. (Dai just ignores them)Rašyti komentarą:
-
kas del best op/ed, tai nemanau kad kas yra lygevertis varzovas Ergo Proxy.Rašyti komentarą:
Rašyti komentarą: