AnimeZona komandos rinkimas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SataNa
    Mind Zone



    • 2008 02 15
    • 600

    AnimeZona komandos rinkimas



    Sveikas, forumieti! Manau, gija tikrai patraukė dėmesį ir sužadino tavyje smalsumą, o ir tikrai ne veltui. Nes ji orientuota būtent į tave. Kyla klausimas, kas čia per šposas, ir padarei pirminę prielaidą, ir išvedei teoriją, jog keičiasi visas AZ kolektyvas? Priešingai. AZ kolektyvas plečiasi ir jam reikia naujų narių. Vėlgi, tai nebus susiję su svetainės administravimu ar moderavimu. Anime Zona nutarė plėstis ir už virtualios erdvės bei jos ribų, o tai reiškia, kad ji taipogi rengs ir aktyvią veiklą bei ją organizuos viešai.
    Komandos surinkimo principas gan paprastai ir aiškiai turėtų skambėti. Klubas susidarys iš organizatorių, nusiteikusių pradžiai dirbti iš idėjos publikai ir savo pastangomis tų idėjų įgyvendinimui. Būsime nepriklausoma komanda, galėsime bendradarbiauti ir dalyvauti kituose renginiuose... Bet svarbiausias orientyras yra sukurti kažką savo, o tam reikės gyvo tarimosi ir planavimosi tarpusavyje.
    Šeimos sudėtį atrinksiu aš pats pagal kiekvieno norinčiojo prisijungti entuziazmo lygį. Aktualiausi žmonės tarpusavio jungčiai ir bendradarbiavimui būtų šioje svetainėje sėdintys inteligentiški ir šiaip ne durni nariai. Vis dėlto AZ ir patraukė mano dėmesį tuo, kad čia tikrai yra tokių ir slepiasi vengdami viešumos. Bet būtent anime publikai jūsų ir reikia, kad ne tik už monitoriaus demonstruotumėte savo proto gabumus ir iškalbą, bet, kad ir būtumėte gyvas pavyzdys, iš kurio būtų galima mokytis vertybių. Tai taps hobiu ir papildomu užsiėmimu jums, kuris apdovanos jus tikrai brangia ir neužmirštama patirtimi.
    Planavimas ir organizavimas žinoma lies tik komandos narius ir kiekvienas prisijungęs ar tapęs jo narys bus lygiai toks pats reikšmingas kaip ir bet kuris kitas esantis organizatorius jame.
    Viskas priklausys nuo to, ką bendrai nutarsime kartu įgyvendinti. Ir taip, keli pavyzdžiai būtų, kas įeitų į galimus planus ir jų įgyvendinimus... Tai būtų tie patys meet'ai, orientaciniai žaidimai, stovyklos, anime peržiūrų rengimas, prisidėjimas prie renginių parengimo ir t.t. Kas ko norės ir kas ko norės siekti.
    Kiekvienas norintis prisijungti, bus tas pats organizatorius. Kiekvienas galės pasiūlyti bet kokią viziją ir vadovaujantis ta idėja visi kartu bendrai galėsime siekti įgyvendinti tą tikslą. Tai galite įsivaizduoti viską nuo A iki Z, viskas priklauso tik nuo galimybių ir atsidavimo tam.
    Pradžiai tiek, viskas aptariama bus gyvai su tais, kurie norės kiek daugiau sužinoti apie tokios komandos kryptingumą ir svarsto jungtis prie bendro projektavimo.
    Klausimus rašykite čia arba man asmeniškai.
    Paskutinis pakeitimas nuo SataNa; 2015-08-04, 19:42.
    Kartoškė
Working...