"I AM A HERO" Live-action adaptacija

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    "I AM A HERO" Live-action adaptacija


    Populiarus aktorius Yo Oizumi (Brave Story, Gegege no Kitarō, A Bolt from the Blue) atliks rolę Kengo Hanazawasio labiausiai perkamoje mangoje apie zombius "I Am a Hero" filmo adaptacijoje. Onizumi, esantis nuotraukos viduryje, atliks pagrindinio personažo Hideo Suzuki vaidmenį, Shinsuke Sato (Gantz, Library War, Oblivion Island) režisuos siaubo trilerį apie išlikimą tapusiam distopiniam pasauly. Vaidmenis taip pat altiks Kasumi Arimura ir Masami Nagasawa.

    "I Am a Hero" yra viena iš laukiamiausių mangų ir ne dėl to jog patiktų ir taip visur spraudžiama zombių tema, kraujas ir siaubas, o dėl to kaip realistiškai yra pateikiamas pasaulis, personažai ir jų gyvenimas ir bandymas išgyventi distopiniam pasaulyje. Anime TV formatas būtų kur kas labiau nudžiuginęs, bet tikriausiai be galo žiaurios manga scenos užstoja tam kelią. Tačiau filmas gera pradžia ir tikėkimės artimoje ateityje sulauksime ir anime adaptacijos.

    "Trisdešimt penkerių metų nenusisekęs mangaka Hideo Suzuki yra šiuo metu viso labo asistentas. Dieną iš dienos jis kamuojasi dėl savo haliucinacijų, tuo pačiu bandydamas būti savo paties gyvenimo herojum ir susitvarkyt santykius su mergina. Nepaisant kaip atrodytų bergždžių Hideo pastangų ir išsisakymų paties sau ir kitiems apie visuomenės neteisingumą, likimas pasirodo turi kitokių planų jam. Tuo metu kai jis vis dar bando užglostyti ginčą su savo mergina, mieste prasideda keistų nelaimingų atsitikimų banga.

    Kas labiausia krenta į akis šioje mangoje yra jos ypatingas realizmas. Jei lygint su kitokiom katastrofinėm mangom apie zombius ar žemės drebėjimus, šičia nėra staigaus peršokimo iš eilinio veikėjo ar tuo labiau visuomenės atstumtojo į galvas kapojantį ir šautuvais taškantį visokias baisenybes herojų. Šios mangos atvejis manyčiau net atvirkštinis. Hideo net negalvoja apie heroizmą. Bailiškas išgyvenimas ir visuomenės normų bei taisyklių paisymas vis gi išlieka pirmenybe, o galbūt ir charakterio silpnybe. Įžanga į veiksmą kaipo tokį yra gan ilga. Pasistengta pirma atskleisti žmogaus asmenybę, parodyti vietą visuomenėj ir požiūrius į ją...
    "




    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2015-01-02, 23:10.
Working...