Nauji Anime: 2007'ųjų pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • HajiHaji
    月の詩

• 2006 11 27
    • 113

laukiu nesulaukiu DMC ^^

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Perziurejau siu metu repertuara.... Kazkaip nelabai man. Vienas kitas rimtesnis. 90% visokios mokyklines komedijos. Visai laime kad dar yra kruva senesniu nematytu.

Comment

• Foxsym
        I Want To Believe

• 2005 10 29
        • 100

afrosamurai tai nieko gero bent man, eilines zudynes, bet piesimas sio anime man tikrai patiko. wiskas kita

...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............

Comment

• Sable
          The Hitchhiker

• 2005 03 11
          • 1530

Autorius Killerbee
          Perziurejau siu metu repertuara.... Kazkaip nelabai man. Vienas kitas rimtesnis. 90% visokios mokyklines komedijos. Visai laime kad dar yra kruva senesniu nematytu.
          Biski perlenki. Ne taip jau ir daug tu mokykliniu komediju is tikruju.

Afrosamurajus tai tikrai grynai fightai tik. Ta prasme per daug personazu vystymu neuzsiima zmones. Na bet smagu pavepsot vis vien.

Comment

• Killerbee
            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
            • 2910

Autorius Sable
            Biski perlenki. Ne taip jau ir daug tu mokykliniu komediju is tikruju.
            Nu gerai, mokyklines komedijos\dramos\melodramos\mistikos\bajavykai ir t.t. Seip aisku perlenkiu, bet ispudis susidaro pasiziurejus virshelius. Vien 8 metu berniukai ir mergaites.

Comment

• Sable
              The Hitchhiker

• 2005 03 11
              • 1530

Paziurejau va sito animo neseniai isleista pirma serija - Tokyo Majin Gakuen Kenpucho
              Taigi gaunas visai vertas demesio super powers/school animas.

Comment

• FuzzyHair

Afro Samurai mane sudomino. Piesimo stilius retas ir man patinkantis... Veikejai turi nosis!

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Autorius FuzzyHair
                  Afro Samurai mane sudomino. Piesimo stilius retas ir man patinkantis... Veikejai turi nosis!
                  Chm, cia kazin ar privalumas imho.

Comment

• Mao
                    a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                    • 223

oi ir dar pamirsau pamineti kad labai laukiu Kimi Ga Nozomu Eien ~Haruka Route~
                    I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• piccosan
                      Daft Punk

• 2005 11 28
                      • 250

Afro Samurai

na ka.. Afro Samurai.... is pradziu patrauke siuzetu (patinka juodukai... ) "igarsintojais".. S.L. Jacksona's geras aktorius (ir juodukas ) tad pamaniau bala nemate.. paziuresiu.. pradzioje tikrai patiko.. afro stilius.. zudimas.. "sidekick'as".. piesimas neblogas.. tikejausi daugiau is muzikos zinoma..bet tokia nelabai man ten tinkanti pasirode.. enemies normaliaitaip.. bet jau pabaiga tai nuliudino..
                      negana to kad ninja mire anksciau nei tikejausi tai dar ta meska uztempe laika... o jau "pagrindine kova" tai jau isvis.. nupjauna-atgija, nupjauna-nemirtingas, pasmeigia-gyvas.. labai jau neydomiai tikejausi 2 kartus ilgesnes ir idomesnes..
                      na pabaiga sucks tai duociau 3/5 bet kadangi "Go Afro!" tai 4/5..
                      pabaigai: anime geras
                      P.S. Justice sypsena gale ka reiskia? kad bus tesinys???

Comment

• Likimo_Kalvis
                        YOSH!!!

• 2006 08 26
                        • 378

gan daug geru, vos ne puse jauciu ziuresiu
                        Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Sable
                          The Hitchhiker

• 2005 03 11
                          • 1530

Kazko tais DMC relyzinimo data patapo 'uncertain' dbr ¬_¬

Nodame Cantabile paziurejau tai uznesa i Hachimitsu to Clover. Tik vietoj dailioshkes ten muzikos kolegija, veikejai taipogi turi panasias "maisto" problemas kaip ir H&C tie kambariokai. Visai nebloga slice of life komedija.

Comment

• Qone
                            Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
                            • 156

As kaiptik apsidziaugiau, kad AfroSamurajus baigesi. Kadangi nebuvo siuzeto, tik daug saunaus veiksmo, mane butu labai nuliudine uzsitesusi istorija ir nesibaigiancios kovos. Ir pabaiga nebuvo tokia bloga- parode, kad legenda bus amzina- pasikeite tik "numeris pirmas", kuris lauks, kol ateis kitas, stipresnis ir vel ispradziu... Taigi tos kalbos apie buvima "dievu" nelabai atitinka tikrove

Comment

• dushia

DMC tikrai ziuresiu. Po geimo tikrai geri ispudziai liko. Gaila,kad tik DMC3 special edition yra ant pc, daugiau viskas ant ps2 ir panasiai, bet lakstymas ir babaisu taskymas, o ypac saudymas tikrai veza! tikiuos ir anime bus geras.

Comment

• bakoozhe
                                Naujokas
                                • 2006 11 01
                                • 4

Prabalsavau už AfroSamurai, nes jau guli kompe. Tik klausimas kada ziuresiu. O siaip ziuresiu viska kas po ranka pasitaikys

Comment

Working...