Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
ja man... afro samurai tai toks neblogas... labiausiai tai man tas kur vaiksto paskui ji.. tas kitas afro.. patinka.. tik vardo neisidemejau.. o jau galvu "nuemimas" tai 102%.. Aiming:....forehead....
Nelabai teigiami atsiliepimai apie afrosamuraju kol kas. Na bet daug kraujo ir mushtyniu tai bent del to verta paziuret. O ir trumpas jis. Tik nesupratau ko ten taip visi jo lauke..
Net nzn ar reikejo reaguot i sita nesamoninga posta. Anyway...
As asmeniskai laukiau ko nors originalaus. Kadangi daug ko jau mates tai originalus animai yra aukso vertes man - kazkas tikrai ypatingo ir ypac kai man patinkanciu zanru. Kur tu cia matei nelabai teigiamus atsiliepimus (spare Dai-Katana post though). Tokius animus kaip tik del mustyniu ir ziuri. Apie trumpuma spresk kai iseis visas. Ir ne ilgumas apskritai apsprendzia geruma.
Net nzn ar reikejo reaguot i sita nesamoninga posta. Anyway...
As asmeniskai laukiau ko nors originalaus. Kadangi daug ko jau mates tai originalus animai yra aukso vertes man - kazkas tikrai ypatingo ir ypac kai man patinkanciu zanru. Kur tu cia matei nelabai teigiamus atsiliepimus (spare Dai-Katana post though). Tokius animus kaip tik del mustyniu ir ziuri. Apie trumpuma spresk kai iseis visas. Ir ne ilgumas apskritai apsprendzia geruma.
Tu manes bishki nesupratai. Atsiliepimus as skaiciau ne cia o http://www.animeforum.ru/index.php?showtopic=7871
As anime ne del mushtyniu ziuriu bet jei daugiau jame nieko gero ner.... O del originalumo nezinau. Kiek supratau samurai chaploo klonas.
Blia - aš nesakau kad animas totalus sh, tiesiog jis MANĘS nelabai sužavėjo. Gali būti dėl to, kad man pradžioje kiek atmušė ENG įgarsinimas, kurio aš praktiškai niekada neklausydavau... Ir nuotaika tuo metu kai žiūrėjau buvo sušikta. Animas geras, bet ne toks, kokio tikėjausi. Už Samurai Champloo (kalbant apie samurai tipo animsus) man Afro Samurai labiau patiko.
DMC butinai, Afro Samurai nebent jei kasnors i Tako FTP imes...
What if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...
as balsavau ne uz Romeo X Julieta bet kai pamaciau traileri tai persigalvojau kad vistik ziuresiu ji va traileris http://www.youtube.com/watch?v=jZg7EsxqBbo ir dabar suprantu kodel Romeo X Julieta jis pavadintas nes Jie kovoja vienas pries kita bet vienas kita myli truputi pakeite sceneriju shekspyro
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-01-21, 14:28.
http://www.youtube.com/watch?v=jZg7EsxqBbo ir dabar suprantu kodel Romeo X Julieta jis pavadintas nes Jie kovoja vienas pries kita bet vienas kita myli truputi pakeite sceneriju shekspyro
Autorius Sable
Pora dalyku, kuriu dar vertetu palaukt: Highlander: Vengeance - Dar praeitais metais turejes pasirodyt anime. (Madhouse'o kurybos)
Kazkaip labai jau daug neblogu animu pasipils (na jau ir pradejo piltis) per si pusmeti...
Kalniecio jau laukiu senai. Svarbiausia tik reikia speti ziureti tuos geresnius...
Comment