Nauji Anime: 2007'ųjų pradžia
Collapse
X
-
Devil May Cry
Nodame Cantabile
Fuyu no Semi
Afro Samurai
Šitus ketinu būtinai pažiūrėti. Devil May Cry serija (žaidimų) visada patiko. Nodame Cantabile... patinka man apie muziką ir muzikantus. Fuyu no Semi - Meiji era. (Samurai X nuopelnas) Afro Samurai - įdomi idėja, neilgas (jei tik 5 ovos). Turėtų būti mielas žiūrėti.Comment
-
Pažiūrėjau Moonlight Mile pirmą seriją. Kaip ir tikėjaus anime yra gan rimtas slice of life apie kosminius nuotykius, gan realistiškas, turintis gražų piešimą. Svarbiausia žinoma - įdomūs veikėjai - mountain climberiai, svajojantys apie aukštumas, jų įveikima, tačiau žemėje nebėrandančių jų ambicijas tenkinančių kalnų ir tuomet jie atkreipia dėmesį į kosmosą Man dabar iškart pasidarė kol kas bene geriausiu 2007 metų TV.Comment
-
Pažiūrėjau Moonlight Mile pirmą seriją. Kaip ir tikėjaus anime yra gan rimtas slice of life apie kosminius nuotykius, gan realistiškas, turintis gražų piešimą. Svarbiausia žinoma - įdomūs veikėjai - mountain climberiai, svajojantys apie aukštumas, jų įveikima, tačiau žemėje nebėrandančių jų ambicijas tenkinančių kalnų ir tuomet jie atkreipia dėmesį į kosmosą Man dabar iškart pasidarė kol kas bene geriausiu 2007 metų TV.
Pasigendu lenktyniniu serialu. Vaikysteje buvo kazkoks.... Atsimenu nerealiai patiko.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2007-03-16, 14:25.Comment
-
Del Tengen Toppa Gurren-Lagann as kazkaip abejoju.
edit 04.05
Nu tai kur atsiliepimai? Detaliu nereikia. Uzteks patiko/nepatiko.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2007-04-05, 10:26.Comment
-
Naujas Devil May Cry animo traileris.
http://www.youtube.com/watch?v=rJ3iSUDS0c4
Šįsyk pamatom 'gražių ir kraujingų' scenų. Chiuju bus persistengta su kibirais kraujo, o šiaip piešimas žada but gražus, siužėtas nieko ypatingai gilaus iš principo turėt negali, tai gausim veiksmo gero užtat su krūva demonų skerdynių.
Btw, enormous swords becoming popular i see
Ai vat dar vieno fano megėjiškas traileris (žiūrim iki galo)
http://www.youtube.com/watch?v=Z5T1IZIOzIM&NR=1Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-04-27, 09:44.Comment
Comment