Nauji Anime: 2007'ųjų pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • piccosan
    Daft Punk

• 2005 11 28
    • 250

ja man... afro samurai tai toks neblogas... labiausiai tai man tas kur vaiksto paskui ji.. tas kitas afro.. patinka.. tik vardo neisidemejau.. o jau galvu "nuemimas" tai 102%..
    Aiming:....forehead....

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Nelabai teigiami atsiliepimai apie afrosamuraju kol kas. Na bet daug kraujo ir mushtyniu tai bent del to verta paziuret. O ir trumpas jis. Tik nesupratau ko ten taip visi jo lauke..

Comment

• Sable
        The Hitchhiker

• 2005 03 11
        • 1530

Net nzn ar reikejo reaguot i sita nesamoninga posta. Anyway...

As asmeniskai laukiau ko nors originalaus. Kadangi daug ko jau mates tai originalus animai yra aukso vertes man - kazkas tikrai ypatingo ir ypac kai man patinkanciu zanru. Kur tu cia matei nelabai teigiamus atsiliepimus (spare Dai-Katana post though). Tokius animus kaip tik del mustyniu ir ziuri. Apie trumpuma spresk kai iseis visas. Ir ne ilgumas apskritai apsprendzia geruma.

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Sable
          Net nzn ar reikejo reaguot i sita nesamoninga posta. Anyway...

As asmeniskai laukiau ko nors originalaus. Kadangi daug ko jau mates tai originalus animai yra aukso vertes man - kazkas tikrai ypatingo ir ypac kai man patinkanciu zanru. Kur tu cia matei nelabai teigiamus atsiliepimus (spare Dai-Katana post though). Tokius animus kaip tik del mustyniu ir ziuri. Apie trumpuma spresk kai iseis visas. Ir ne ilgumas apskritai apsprendzia geruma.
          Tu manes bishki nesupratai. Atsiliepimus as skaiciau ne cia o http://www.animeforum.ru/index.php?showtopic=7871
          As anime ne del mushtyniu ziuriu bet jei daugiau jame nieko gero ner.... O del originalumo nezinau. Kiek supratau samurai chaploo klonas.

Comment

• Dai-Katana
            Podcast or Death

• 2004 10 04
            • 686

Blia - aš nesakau kad animas totalus sh, tiesiog jis MANĘS nelabai sužavėjo. Gali būti dėl to, kad man pradžioje kiek atmušė ENG įgarsinimas, kurio aš praktiškai niekada neklausydavau... Ir nuotaika tuo metu kai žiūrėjau buvo sušikta. Animas geras, bet ne toks, kokio tikėjausi. Už Samurai Champloo (kalbant apie samurai tipo animsus) man Afro Samurai labiau patiko.

Comment

• Sable
              The Hitchhiker

• 2005 03 11
              • 1530

My bad then. Though it really sounded that way. Kas del klonavimo, tai panasumu dideliu neizvelgiau.

Comment

• seijuri
                Nya!
                • 2006 02 16
                • 59

Claymore, Claymore ,claymore.....
                never get a girl mad.....
                especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....

Comment

• Sable
                  The Hitchhiker

• 2005 03 11
                  • 1530

Mjo, tik dar trys menesiai iki to musu claymore. First thing goes first, so: DMC, Dmc, dmc.....

Comment

• piccosan
                    Daft Punk

• 2005 11 28
                    • 250

AFRO SAMURAI, AFRO samurai, afro samurai..... nu dmc taip pat..

REFRESH:aajaa... tik dabar pamaciau kad 2 serija afro samurai yra.. atsisiusti butina
                    Paskutinis pakeitimas nuo piccosan; 2007-01-16, 17:19. Priežastis: taigi 2 serija!!!

Comment

• civer
                      Inspire to conspire

• 2006 12 05
                      • 92

DMC butinai, Afro Samurai nebent jei kasnors i Tako FTP imes...
                      What if all the world's inside of your head?
                      Just creations of your own
                      Your devils and your gods all the living and the dead
                      And you're really all alone...

Comment

• Mao
                        a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                        • 223

o visai is pradziu nepastebejau ikkitousen dragon destiny. Va sita tai tikrai ziuresiu. pirma dalis buvo lievoka, tikiuos dragon destiny geriau.
                        I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• maiindeg

as balsavau ne uz Romeo X Julieta bet kai pamaciau traileri tai persigalvojau kad vistik ziuresiu ji va traileris http://www.youtube.com/watch?v=jZg7EsxqBbo ir dabar suprantu kodel Romeo X Julieta jis pavadintas nes Jie kovoja vienas pries kita bet vienas kita myli truputi pakeite sceneriju shekspyro
                          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-01-21, 14:28.

Comment

• Sable
                            The Hitchhiker

• 2005 03 11
                            • 1530

Pora dalyku, kuriu dar vertetu palaukt:
                            Highlander: Vengeance - Dar praeitais metais turejes pasirodyt anime. (Madhouse'o kurybos)
                            Kino no Tabi - the Beautiful World: Byouki no Kuni -For You-

Comment

• Dai-Katana
                              Podcast or Death

• 2004 10 04
                              • 686

Autorius maiindeg
                              http://www.youtube.com/watch?v=jZg7EsxqBbo ir dabar suprantu kodel Romeo X Julieta jis pavadintas nes Jie kovoja vienas pries kita bet vienas kita myli truputi pakeite sceneriju shekspyro
                              Autorius Sable
                              Pora dalyku, kuriu dar vertetu palaukt:
                              Highlander: Vengeance - Dar praeitais metais turejes pasirodyt anime. (Madhouse'o kurybos)
                              Kazkaip labai jau daug neblogu animu pasipils (na jau ir pradejo piltis) per si pusmeti...
                              Kalniecio jau laukiu senai. Svarbiausia tik reikia speti ziureti tuos geresnius...

Comment

• Youka
                                bishoujo

• 2006 01 30
                                • 335

kino no tabi labai ziuretinas anime!
                                gerai, per tave dabar zinosiu ko dar reikia laukti ^^

Comment

Working...