Mhm, del Afro Samurajaus, tai berods ji nukele iki kitu metu pradzios. Teks ilgiau palaukt.
Nauji anime
Collapse
X
-
nu siaip nesakyciau, kad ir kiti anime neverti demesio, kaip tik Afro Samurai, Paprika ir Tekkon Kinkreet. Nu aisq Freedom turetu but neblogs, kai isiziuri kazkas panasaus i Akira :} ar kaip te. O siaip ir Genshiken OVA turetu but neblogs. Bleach ir BALDR FORCE EXE nelabai zinau, bet girdejau kad Bleach netgi geras ;] taigis.Comment
-
Afro samurai tai toks neyprastas turetu but sakyčiau.Nu bus ydomu pažiuret.Siaip tai daugelis iš čia pateiktu animu man turetu patikti . Paprika turetu but įdomus,megstu moxline fantastika, ir siužetas turėtu but įdomus,neįprastas.Vertas dėmesio. Freedom irgi butu idomu pažiuret.BALDR FORCE EXE mažai informacijos apie jį, bet animacija graži ir kažkas prie fantastikos.Ko gero irgi žiuresiu .Comment
-
Vaj vaj, mano mintis jau pradeda skaityt bandyt. Per daug reiskiuosi chiuju Jei rimtai, tai viska ziuresiu, tik gal Freedom is to seseto yra kai kas vertesnio didesnio demesio apart tik Tekkon Kinkreet, kurio irgi ilgai jau uzsilaukes. Gaila, kad lygi siolej tik viena dalis Freedom isejus
---Edit---
Pradziugino katik isejus pagaliau 2 dalis Freedom (sfx: hooray, hooray...)Comment
-
Freedomo animacija kažkokia neįkyriai kompiuterinė. Tą efektą tikriausiai sukelia perdėm tikslūs 3D efektai, kai apsisukinėjama aplink 2D stiliaus piešimą... Labai primena Akirą ar šiaip senesnę animaciją. Labai patiko pirmas epizodas, openingas irgi tiek vizualiai tiek muzikaliai labai priimtinas.
Nežiūrinėju aš pernelyg daug Animės paskutiniu metu...Comment
Comment