Nauji anime

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Mhm, del Afro Samurajaus, tai berods ji nukele iki kitu metu pradzios. Teks ilgiau palaukt.

Comment

• Reijin
      Nieko nerašantis
      • 2006 06 06
      • 32

nu siaip nesakyciau, kad ir kiti anime neverti demesio, kaip tik Afro Samurai, Paprika ir Tekkon Kinkreet. Nu aisq Freedom turetu but neblogs, kai isiziuri kazkas panasaus i Akira :} ar kaip te. O siaip ir Genshiken OVA turetu but neblogs. Bleach ir BALDR FORCE EXE nelabai zinau, bet girdejau kad Bleach netgi geras ;] taigis.

Comment

• niekšas
        forumo idiotas

• 2006 08 23
        • 544

Afro samurai tai toks neyprastas turetu but sakyčiau.Nu bus ydomu pažiuret.Siaip tai daugelis iš čia pateiktu animu man turetu patikti . Paprika turetu but įdomus,megstu moxline fantastika, ir siužetas turėtu but įdomus,neįprastas.Vertas dėmesio. Freedom irgi butu idomu pažiuret.BALDR FORCE EXE mažai informacijos apie jį, bet animacija graži ir kažkas prie fantastikos.Ko gero irgi žiuresiu .

Comment

• maiindeg

as seip gal ziuresiu tada tik is situ bleach filma tas dar gal Tekkon Kinkreet filmuka ir paprika intriguojanciai atrodo labai bet nezinau ar geri reikes pasiziuret

Comment

• siaubas01

Peržiūrėjau jau visą Afro Samurai, man asmeniškai tai labai patiko. Tik gaila, kad tik 5 epizodai.

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Zmones, plyzzz be spoileriu cia.
              O tai jau bijau uzeit i panashias temas.

Paziurejau Paprikos treileri. Chm, kazkas idomaus.
              Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2007-02-07, 16:30.

Comment

• Maya

as tai ketinu ziuret Naruto nuo pat pradzios kad atsimint kas vyko ir iskart Naruto Shippuuden.man tik kyla klausimas kiek teks prie kompo prasedet kol paziuresiu visus filmus ir nuo pat pradzios visus sezonus,bet tikiuosi pasiseks ir istversiu neprasukus nei vieno epizodo.

Comment

• Claud
                  animejus
                  • 2006 12 30
                  • 43

FREEDOM idmus manau.na tiksei zinau koki sable ziures
                  http://www.ipix.lt/out.php/i9338_mononoke.gif (Privalo būti ne didesnis nei 500x130)

Comment

• Sable
                    The Hitchhiker

• 2005 03 11
                    • 1530

Vaj vaj, mano mintis jau pradeda skaityt bandyt. Per daug reiskiuosi chiuju Jei rimtai, tai viska ziuresiu, tik gal Freedom is to seseto yra kai kas vertesnio didesnio demesio apart tik Tekkon Kinkreet, kurio irgi ilgai jau uzsilaukes. Gaila, kad lygi siolej tik viena dalis Freedom isejus

---Edit---
                    Pradziugino katik isejus pagaliau 2 dalis Freedom (sfx: hooray, hooray...)

Comment

• Dai-Katana
                      Podcast or Death

• 2004 10 04
                      • 686

Freedomo animacija kažkokia neįkyriai kompiuterinė. Tą efektą tikriausiai sukelia perdėm tikslūs 3D efektai, kai apsisukinėjama aplink 2D stiliaus piešimą... Labai primena Akirą ar šiaip senesnę animaciją. Labai patiko pirmas epizodas, openingas irgi tiek vizualiai tiek muzikaliai labai priimtinas.

Nežiūrinėju aš pernelyg daug Animės paskutiniu metu...

Comment

Working...