Aš čia klausima turiu,o tikrai japonijoje negalima baigus iš karto mokyklos varyti studijuoti? Nes man pasakojo,kad pirmiau reik univera baigti ir tik tada nunešus rekomendacijas į bet kokį japonijos universitetą leidžia studijuoti x.x
studijos japonijoje
Collapse
X
-
Na, aš daba dvyliktokas, ir norėčiau išvykt, bet tam tinklapyje http://www.smpf.lt nelabai info atnaujintos randu, ko tiksliai reik? Būtina jap kalbą mokėt? ar galima ten pradėt mokintis? Ir gal kas linką tinkslų galėtų duot į galimas specialybes japonijoje. :] ačiū~ ^^Comment
-
Tokiu atveju šiaip siūlyčiau stot į OC ir studijuot japonologiją, trečiam/ketvirtam kurse dauguma studentų išvažiuoja metams arba pusmečiui, tada gryžę į lt baigia magistrantūrą, o jau doktorantūrą ginasi Japonijoje ( Aišku galima ir po bakalauro realiai likti mokytis Japonijoje, tik nežinau tiksliai sąlygų )
Vienintelė bėda yra realiai ta, kad studijos yra žiauriai sunkios ir visų pirma įstot yra labai sunku, nes balų reikia pačių aukščiausių, dažniausiai konkursas aukštesnis būna tik stojant į politologiją.Paskutinis pakeitimas nuo Sloth; 2010-10-14, 21:03.Comment
-
Comment
Comment